Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 13:30

13.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledenice doma bez bodu


Branky


0

Ledenická premiéra v 1.A je bez bodu. Domácí nestačili na houževnatý tým Hrdějovic, který si po zásluze odvezl všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení vystřelil Holomel...

Ledenický nováček v úvodu zápasu hodně kousal. Možná byl i lehce lepším týmem, ale nedokázal si vypracovat gólovou příležitost. Hra moc krásy nepobrala. Ve 25. minutě se poprvé měnil stav, a to díky trefě Holomela, který se trefil přesně z cca 25m. Do konce prvního poločasu si hostující celek vytvořil ještě pár pořádných šancí. Nejdříve Pešek, ale jeho střela postrádala razanci. O pár minut později mohl na 0:2 zvýšit hostující Severa, ale jeho střelu vyrazil domácí brankář Mičan. 

Smrtící rána ve 49. minutě..

Druhý poločas začal pro domácí zcela katastrofálně. Již ve 49. minutě zvyšoval na 0:2 hostující Severa, který se trefil ránou zpoza vápna. Domácím druhá branka evidentně otřásla. V 58. minutě hosté přidali další branku, trefil se Koustský, který si parádně narazil se Jordánem. Hned o dvě minuty později vykřesal jiskřičku naděje domácím Benhák, který vystřelil z větší vzdálenosti po rychle rozehrané standardní situaci. Na konečných 1:4 upravil v 68. minutě Kukačka. Zbytek zápasu se dohrával. Hosté vyhráli zaslouženě.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice
Jakub Fošum (záložník Ledenice): Do sezóny jsme chtěli vstoupit vítězně, bohužel se nám to nepodařilo. Do příštích zápasů se budeme muset více zaměřit na obranu a kombinační přechod do útoku. Doufám, že tento nepovedený zápas nás nakopne k lepším výkonům.

TJ Slavoj Hrdějovice
Jakub Novák (obránce Hrdějovice): Soupeře jsme nechtěli podcenit. Kluci bojovali jeden za druhého. Vyhrát jsme si nejspíše zasloužili. Byl to první zápas sezóny, a teď se musíme soustředit na další.



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
F. Mičan [-] - M. Michner [-] , M. Hladík [-] , P. Krofika [-] , M. Kopáček [-] - J. Fošum [-] , F. Benhák [-] , T. Hrubý [-] , M. Volf [-] - M. Bez [-] , J. Kaňka [-]

TJ Slavoj Hrdějovice
R. Spěvák [-] - J. Fajtl [-] , M. Kudrle [-] , P. Holomel [-] , V. Dolejšek [-] - M. Severa [-] , J. Koutský [-] , P. Kukačka [-] , M. Netočný [-] - D. Pešek [-] , J. Jordán [-]

ŽK: 48. M. Volf , 87. T. Hrubý .
Hráči zápasu: M. Kudrle , M. Netočný .
Místo: Ledenice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.