2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 10:15

13.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyrák doma vydoloval tři body


Branky


0

Po bídném bezbrankovém prvním poločase, kdy se na hřišti odehrávalo plno tvrdých soubojů, šli soupeři do kabin za bezbrankového stavu. Druhá půle nebyla o moc lepší, ovšem domácím se podařilo otevřít gólový účet zápasu Příhodou. V závěru výhru pojistil Váňa a domácí tak mohli slavit vítězný vstup do sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková půle...

Úvodní minuty střetnutí patřily překvapivě hostujícímu týmu, který držel častěji míč na svých kopáčkách. Do první vyložené šance se dostal hostující tým, když jeden z hráčů Loko po sérii soubojů "vyplaval" před domácím brankářem Sobolíkem, který jeho pokus zneškodnil. Na hřišti nebyla nouze o tvrdé zákroky, které si dopřávali hráči obou stran. Na obou stranách bylo k vidění mnoho nedotažených akcí, ale to asi k prvnímu kolu patří. První šanci domácích měl Maruška, který ve 36. minutě prošel nikým neatakován až před velké vápno, zde napřáhl k ráně a rozezvučel tyč Kurucovi branky. Poslední slovo prvního poločasu měli na svědomí domácí, když tutovkou z říše snů pohrdl domácí Salva, když z malého vápna trefil pouze břevno, a to běžela 45. minuta!

Favorit bral tři body....

Druhá půle začala stejně jako ta první, hosté měli lehkou územní převahu, ale ta neměla žádný efekt. První větší příležitost druhé půle znamenala gól. V 54. minutě házel aut Klíma, aut tečoval Tlachač a na konci akce Příhoda hlavičkou přehodil brankáře Kuruce a dostal domácí do vedení. To domácí nabudilo a na chvilku na hřišti přitopili, ale vždy tomu něco chybělo. Zejména Valta na levé straně čtyrácké zálohy si udělal den otevřených dveří a se seoupeři zle cvičil. Největší šanci na vyrovnání měli hosté až v 82. minutě, kdy se Fošum protloukl na hranici velkého vápna, ale jeho ránu vyrazil Sobolík. Čtyrácké šance a brejky byly bez patřičné efektivity a to do doby, než na hřiště přišel Váňa, který v 90. minutě obdržel zpětnou nahrávku a se štěstím prostřelil brankáře Kuruce. Nahrávajícím hráčem byl Klíma. Hned po rozehrávce prošel hostující hráč půlku hřiště a běžel sám na Sobolíka, který byl připraven a míč vyrazil na roh. Zbytek nastavení si domácí uhlídali a mohli slavit vítězný vstup do sezóny.



Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice
Robert Čepička (trenér SK Čtyři Dvory): Chtěli jsme zvládnout úvod sezóny, což se tedy nakonec povedlo. Zápas to byl velice těžký. S Loko jsou to vždy těžké zápasy. Zápas byl velice tvrdý a ubojovali jsme to. Doufám, že nás tato výhra nakopne do sezóny.

TJ Lokomotiva ČB
Ondřej Zajíček (hráč Loko Č.B.): Šlo o poměrně klasické úvodní utkání sezóny plné nervozity a nepřesností na obou stranách. Po vydařenější druhé půli brali body zřejmě zaslouženě domácí, když svoje šance dokázali proměnit, my gól z našich nedali a to je zřejmě i důvod naší prohry, hra bez gólů body většinou nepřináší.



Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice
P. Sobolík [-] - M. Klíma [-] , M. Havelec [-] , P. Salva [-] - M. Valenta [-] (88. P. Váňa [-] ) , O. Marhoun [-] , V. Tlachač [-] , T. Valta [-] - D. Maruška [-] (61. Z. Kuna [-] ) , J. Příhoda [-] , L. Weiss [-]

TJ Lokomotiva ČB
L. Kuruc [-] - J. Zýka [-] , Š. Sahan [-] , L. Nebor [-] , Z. Gregor [-] - D. Kocar [-] , D. Hostek [-] , T. Tauber [-] , D. Malý [-] - P. Křiváček [-] , J. Květoun [-]

ŽK: 61. O. Marhoun - 2. Z. Gregor , 18. L. Nebor .
Hráči zápasu: T. Valta , J. Příhoda , M. Klíma , P. Sobolík .
Místo: Čt.Dvory.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.