F. Zimek 61.
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 13:30

13.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velešín doma neuspěl


Branky


0

Velešín nahlasíl návrat do 1.A. Prvním soupeřem byla českobudějovická Slavia, která letos bude pokukovat po horních místech tabulky. Domácím se premiéra nevydařila a českobudějovičtí si tak do jihočeské metropole odvážejí tři velice cenné body, protože z velešínského hřiště se výhry lehce odvážet nebudou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Wolf zamkl svou bránu a přiváděl domácí k šílenství...

Začátek zápasu patřil jednoznačně domácímu celku, který přikoval svého soupeře na jeho polovinu. Hned ve 3. minutě Vychytal hostující brankář Wolf "trestné střílení" Grznárika. V 5.minutě tutovkou pohrdl Petr, který přestřelil Wolfovu branku. O chvilku později se neujaly ani hlavičky Petra, Fišera a Zatloukala. Pro domácí byla hostující branka zakletá! V 33. minutě domácí tým potrestal Hromádka, který využil Zimekovi ztráty a z následného brejku otevřel skóre zápasu na 0:1. Domácí do konce první půle vynaložili enormní snahu o vyrovnání, ale bohužel pro ně, bez gólového efektu. Domácí sice branku vstřelili, ale Zimek byl nejspíše v ofsajdu. Do kabin si odnesli vedení hosté.

 

 

Druhá půle začala rychlým gólem...

Druhá půle začala brankou. Ve 47. minutě hostující Kindermann vystřelil a jeho střelu smolně tečoval domácí kapitán Zatloukal za Kothánkovo záda. V tu chvíli bylo slávistů plné hřiště. V 68. minutě se do další domácí tutovky dostal Hrmo, ale ani on Wolfa nepřekonal. V tu chvíli domácí vystupňovali tlak a výsledkem byl v 74. minutě gól na 1:2, který vstřelil Zimek. Snahu o vyrovnání domácím hatila nepřesnot a nedůraz v zakončení. V 86. minutě byl vyloučen domácí Fišer a hosté si zbytek zápasu ohlídali a "urvali" tři body.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Velešín
Stanislav Kysela (trenér domácích): Tak zvaný zápas blbec. Od začátku soupeře přehráváte, přichází jedna šance za druhou a soupeř jednou vystřelí za zápas mezi tyče a dá dva góly( ten druhý byl po teči našeho hráče). Hraje se však na góly, a v tom byla Slavie stoprocentně úspěšná. Chlapy musím za odvedený a odmakaný výkon pochválit. Soupeř se představil jako technicky zdatný a dobře fyzicky připravený tým s řadou šikovných hráčů.

SK Slavia České Budějovice
Gottfried Wolf (brankář Slavia Č. Budějovice): První mistrák a ještě venku se silným Velešínem. Věděli jsme, že nás nečeká lehký zápas a že domácí budou chtít vyhrát. V prvím poločase si domácí vytvořili pár šancí, ale neproměnili je. My jsme naopak své šance proměnili. Velešín sice stačil snížit, ale my jsme si již vedení nenechali vzít.



Sestavy


FC Velešín
J. Kothánek [-] - T. Jirský [-] , J. Severa [-] , J. Zatloukal [-] , M. Opekar [-] - J. Falc [-] , P. Fišer [-] , F. Zimek [-] , M. Kollár [-] - J. Grznárik [-] , D. Petr [-]

SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - O. Kindermann [-] , M. Bohůnek [-] , P. Kladenský [-] , D. Vondroušek [-] - T. Vršitý [-] , D. Strobl [-] , J. Hejna [-] , M. Slípka [-] - L. Hromádka [-] , P. Kindermann [-]

ŽK: 55. M. Kollár , 66. M. Opekar , 72. J. Kothánek - 58. M. Slípka , 59. D. Strobl , 64. D. Vondroušek . ČK: 89. P. Fišer .
Hráči zápasu: J. Zatloukal - G. Wolf .
Místo: Velešín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.