2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 10:00

13.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bavorovice doma za tři body!


Branky


21. P. Babka , 81. P. Babka
0

Domácí měli naprosto otřesnou přípravu, ale koho to teď zajímá. Vstup do sezóny zvládli excelentně, když na svém hřišti porazili oslabenou Novou Ves/Brloh. Výhru režíroval Petr Babka, trefil se dvakrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

 

 

Babka vystřelil vedení a Sýkora chytil "pecku"...

Bavorovicím a Nové Vsi to moc v přípravě "nelepilo", a tak se čekal velice opatrný zápas. To se projevilo od úvodních minut, kdy kromě častých nepřesností hra postrádala i tempo. Oba týmy nastoupili bez celé řady opor z loňské sezóny (Hanus, Šefčík, Slípka Vs. Ďurica, Fischer, Wohlgemuth). Hosté měli více míč na svých kopačkách, ale do pořádně šance se nedokázali propracovat. V 21. minutě z ničeho nic udeřili domácí, když Babka dokázal využít centru z pravé strany a uklidil míč za Poulovo záda, nutno přiznat, že hosté trošku při bránění zazmatkovali. Hosté mohli vyrovnat ve 42. minutě, kdy měli výhodu pokutového kopu, ale ten bohužel pro ně zůstal neproměněn. Smutným exekutorem byl Vlček, kterého tygřík skokem vystihl domácí brankář Sýkora.

Domácí dokráčeli pro vítězství...

Druhý poločas začal obrovskou šancí Babky, který přehodil Poulu, ale bohužel pro bavorovické i s brankou. Po této šanci se na hřišti spíše bojovalo. Hostům se nedařila souhra a finální nahrávka chyběla zcela. Domácí mohli rozhodnout v 74. minutě, kdy Babka našel centrem Vokurku, ale ten nedokázal zpracovat. To v 82. minutě už se domácí mohli radovat, když Boubal vyslal do brejku Babku a ten zkušeně zasunul - 0:2. Zbytek zápasu se už jen dohrával a domácí fotbalisté doslova vydřeli tři body.



Ohlasy k zápasu



FK Nová Ves - Brloh
Erik Poula (brankář Nová Ves/Brloh): Výsledek je spravedlivý. Kromě penalty jsme toho dopředu moc nevymysleli. Soupeř svoje dvě šance proměnil a tři body zůstaly v "Babech" zaslouženě.



Sestavy


TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - R. Pospíšil [-] , D. Granov [-] , D. Koláček [-] , J. Trnka [-] - T. Kučera [-] , R. Hanousek [-] , J. Vaněček [-] , P. Boubal [-] - P. Babka [-] , S. Vokurka [-]

FK Nová Ves - Brloh
E. Poula [-] - J. Brych [-] , M. Fober [-] , O. Švarc [-] , J. Anderle st. [-] - J. Vejvoda [-] , T. Hüttner [-] , Z. Sekera [-] , S. Smieško [-] , J. Vlček [-] - J. Postl [-]

ŽK: 33. D. Koláček , 34. P. Boubal , 38. D. Granov - 8. Z. Sekera , 19. M. Fober , 50. J. Brych .
Hráči zápasu: P. Babka , V. Sýkora .
Místo: Bavorovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.