0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

13.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda vyloupila Větřní


Branky


0

Dobrovodští odvážejí tři body. Zlatým písmem je pod výhrou podepsán dvougólový střelec Ctibor Novotný. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým i přes problémy se sestavou nakonec poskládal jedenáctku bojovníku, která se od úvodních minut snažila zaskočit favorita z D. Vody. D. Voda nastoupila bez loňského super střelce Granova, který v letní pauze změnil dres. Toho výborně nahradil Novotný, který v 11. minutě otevřel skóre utkání. První poločas přinesl celou řadu zajímavých situací. Možná trošku překvapivě měli více ze hry domácí, kteří hostující celek možná lehce zaskoučili, ale jejich šance zůstali po hříchu nevyužity. 

Druhý poločas odstartoval celou řadou nepřesností. Zápas byl velice bojovný. To k prvním kolům, ale všeobecně patří. Domácí se snažili o vyrovnání, ale pořád tomu něco chybělo. Několikrát je zradila finální přihrávka a nebo neproměnili i tu největší tutovku. Hostující celek ovšem také hrozil, ale taktéž bez gólového efektu. Vše nakonec rozhodl Novotný, který v 78. minutě proměnil pokutový kop a nasměroval hosty k výhře. Hosté si zbytek zápasu ohlídali a dokráčeli k velice cenným bodům. Domácím zůstali jen oči pro pláč.



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Rudolf Weinhard (záložník Větřní): Do zápasu jsme šli vlastně s tím, že jsme ani nevěděli, kdo příjde na zápas. Někteří hráči šli rovnou do zápasu, bez toho, aniž by si vůbec v přípravě zahráli nějaké to utkání. Před utkáním jsem měl mírně obavy, aby z toho nebyla nějaká domácí ostuda, poněvač D. Vodu beru jako kvalitní tým. Musím uznat, že jejich výkonem jsem byl celkem zklamán, čekal jsem od nich o něco více fotbalovosti. Hráli to na jejich dva útočníky, a to dlouhými nakopávanými balóny. Dovolím si tvrdit, že jsme byli i lepším týmem. Hráčům musím poděkovat.

SK Dobrá Voda
Tomáš Bartoš (obrana D. Voda): První mistrovské utkání jsme začali lépe než hosté, když se po čtvrt hodině hry prosadil Novotný. Oba týmy pak měly šance, ale žádná se nevyužila. Ke konci zápasu přidal Novotný další gól, tentokrát z penalty a výhru už jsme si nenechali vzít. Naše hra nebyla sice nějak úžasná, ale hlavní pro nás je, že jsme si odvezli tři body.



Sestavy


SK Větřní
K. Pavelka [-] - M. Votýpka [-] , Z. Ginzel [-] , J. Sukdolák [-] , M. Kotlár I. [-] - Z. Ginzel ml. [-] , R. Weinhard [-] , P. Sikuta [-] , M. Přibyl [-] , R. Soukup [-] - M. Homer [-]

SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - J. Baštář [-] , J. Peleška [-] , A. Arnold [-] , T. Bartoš [-] - J. Dráb [-] , O. Zavřel [-] , J. Hanousek [-] , F. Šafránek [-] - C. Novotný [-] , R. Hanzal [-]

Hráči zápasu: R. Weinhard - C. Novotný , J. Pauer .
Místo: Větřní.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.