2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 10:30

1.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lažiště plnilo roli favorita a porazilo rezervu Oseku 2:0


Branky


0

Utkání mělo jasného favorita v podobě domácích. Hosté navíc museli řešit problémy ze sestavou a nastoupit musel dorostenec Hřebíček a na lavičce zůstal jako jediný brankář Chaluš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali do vedení po gólu z penalty

I z těchto důvodů se osečtí soustředili na bránění, s tím že budou spoléhat na brejkové situace. Lažiště mělo míč na svých kopačkách častěji, ale jejich kombinace končili na útočné polovině hřiště. První důležitý moment přišel v 26. minutě, po souboji Hocha se Zelenkou se hostující hráč dožadoval faulu, který se však nepískal, následně pak zbytečně ve skluzu fauloval Zelinku a uviděl červenou kartu. To velice narušilo osecké plány a usnadnil více domácím situaci, kteří se však ne a ne dostat do šance. První měl až ve 40. minutě Chalupa, který obehrál Hájka Ji., ale jeho nedůraznou střelu chytil Lízal. Vysvobození v podobě první branky přišlo až v nastavení prvního poločasu, když po faulu kopali domácí penaltu, kterou proměnil Ketzer.

 

Lažiště přidalo ve druhém poločase jednu branku

Druhý poločas pokračoval v tom, že domácí drželi balon a snažili se dobít hostující branku. První šanci měl Kobera po závaru ve vápně, ale trefil pouze svého spoluhráče. Druhou stoprocentní zahodil Chalupa, který sám proti Lízalovi trefil jen boční síť. Druhé uklidňující branky se domácí dočkali v 50. minutě podlouhém míči za obranu, se Chalupa nadvakrát už trefil do odkryté branky. To bylo však od domácích vše a poté se připomněli i hosté, když po dlouhém nákopu do vápna měl velkou šanci Hájek Jan, ale trefil jen Suchého v brance domácích. Osečtí se více dostali do zakončení a střely Diviše, Oušky a Hájka Jana s námahou musel řešit Suchý na rohové kopy. Domácí sice zaslouženě zvítězili, ale na vítězství se až dost nadřeli a osečtí je i v deseti řádně potrápili.

 

Připravil Jiří Chaluš



Sestavy


FK Lažiště
R. Suchý [-] - T. Zelenka [-] , J. Macek [-] , L. Žák [-] , D. Kováč [-] - O. Chalupa [-] , R. Vojta [-] , J. Žák [-] , P. Ostádal [-] - P. Brzobohatý [-] , D. Kobera [-]

TJ Osek B
L. Lízal [-] - F. Frček [-] , O. Šípek [-] , R. Kuneš [-] , J. Ouška [-] - T. Hřebíček [-] , D. Roubín [-] , J. Hájek [-] , J. Hájek [-] , J. Diviš [-] - K. Hoch [-]

ŽK: 22. P. Brzobohatý , 26. P. Ostádal , 30. J. Žák , 60. D. Kobera , 65. L. Žák - 44. T. Hřebíček . ČK: 28. K. Hoch .
Místo: Lažiště. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.