1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:0
(1:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

05.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

První body pro Mirovice!


Branky


0

Fotbalisté Mirovic otevřeli skóre zápasu těsně před koncem prvního poločasu, kdy mířil přesně mezi tři tyče Převrátil. Těsné vední 1:0 nakonec udrželi až do konce zápasu a mohou tak slavit první podzimní body.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Osek statečně odolával tlaku Mirovic...

Hned z úvodu prvního poločasu bylo jasné, že domácí nehodlají ponechat nic náhodě a svého soupeře už od prvních minut svou aktivitou přehrávali. Osek musel čelit útočným výpadům Mirovic, z nichž některé kombinační akce byly opravdu velmi povedené a určitě potěšily i oko diváka. Hra vypadala tak, že je jen otázkou času, kdy se domácím podaří překonat hostujícího golmana Lízala. Ta chvíle nakonec přišla až v 38. minutě, kdy míč za jeho záda dokázal z přímého kopu utaženou střelou na zadní tyč dostat Radek převrátil a domácí se tak ujali vedení. Z množství akcí Mirovic to byl v prvním poločase nakonec jediný gól a stav zápasu se už do přestávky neměnil.

Druhá půle už moc fotbalové krásy nepřinesla...

Tak jako v úvodu zápasu, i ve druhém poločase měli většinu času míč na svých kopačkách hráči Mirovic, ale ani jejich hra už pro diváka nebyla tak pohledná jako v poločase prvním. I přesto si několik šancí eště domácí vypracovat dokázali, ale všechny postrádaly přesné a hlavně gólové zakončení. Nejméně si asi zápas užil mirovický golman Slavík, který si mohl v klidu v bráně přečíst sobotní vydání novin, hosté ho za celých 90 minut nepřověřili ani jednou střelou. Domácí tak pohodlně kontrolovali svůj jednogólový náskok až do závěrečného hvizdu.



Ohlasy k zápasu


Měli jsme anglický týden, kdy jsme ve středu porazili v poháru Bernartice 3:0 a věděli jsme, že v mistrovském utkání musíme doma už naplno bodovat. Do utkání jsme nastoupili aktivně hned z úvodu. K vidění bylo spoustu pohledných akcí a byla jenom otázka času, kdy se ujmeme vedení. Hostům se povedlo odolávat až do 38. minuty kdy domácího gólmana otevřel Radek Převrátil z přímého kopu na zadní tyč. Druhá půle už moc fotbalové krásy nepřinesla, i přesto jsme si vypracovali ještě několik šancí, které jsme bohužel nedokázali proměnit. Ale vzhledem k tomu, že hosté za 90 minut brankáře Slavíka ani jednou neprověřili, tak jsme kontrolovali hubené vítězství 1:0 až do závěrečného hvizdu.


Sestavy


SK Mirovice
F. Slavík [-] - M. Huleš [-] , K. Mařík [-] , V. Jelínek [-] , A. Kazák [-] - P. Kuba [-] (90. T. Hlavín [-] ) , R. Převrátil [-] , R. Peterka [-] (85. P. Kvěch [-] ) , K. Sláma [-] (69. F. Boukal [-] ) - J. Císař [-] (81. J. Merta [-] )

TJ Osek B
L. Lízal [-] - R. Kuneš [-] , F. Frček [-] , O. Šípek [-] , M. Kroupa [-] , V. Ježek [-] - J. Hájek [-] , D. Roubín [-] , M. Komrska [-] , J. Hájek [-] - J. Chaluš [-] (88. O. Mareš [-] )

ŽK: 59. R. Peterka , 71. P. Kuba , 80. J. Císař - 61. D. Roubín , 80. J. Hájek .
Hráči zápasu: R. Převrátil .
Místo: Mirovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Polák Jiří - Dvořák Petr, Dvořák Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.