0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Chýnově se diváci gólu nedočkali


Branky


0

Bezbrankovou remízou skončil duel mezi domácím Chýnovem, který na svém hřišti přivítal Sezimovo Ústí. K vidění bylo několik šancí na obou stranách, ale ani jedna z akcí gólem neskončila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jak zápas začal, tak také skončil...

Ten, kdo se vydal v neděli v Chýnově na fotbal s očekáváním gólových hodů, musel být zklamán. Zápas totiž skončil remízou 0:0 a dělbou bodů. Jak domácí Chýnov, tak i hostující Sokol Sezimovo Ústí si vypracovali několik slibných šancí na vstřelení branky, ale ani jeden z týmů nedokázal své příležitosti přetavit do vytouženého gólu a vyrovnané utkání tak skončilo stejným stavem, jakým začalo. Jediné, čeho viděli diváci dost, byly žluté karty. Tu ukázal sudí celkem pětkrát, z toho třikrát domácím a dvakrát hostům. Jedinými, kdo se v tomto zápase vyznamenla, byli na obou stranách gólmani, kteří udrželi čistá konta po celý zápas.



Ohlasy k zápasu



Sokol Sezimovo Ústí
Ladislav Šebek (hrající asistent TJ Sokol Sezimovo Ústí): Ztratili jsme 2 body. Bohužel jsme neproměnili řadu tutovek a místo, aby jsme vedli 3:0, tak jsme v posledních minutách mohli ještě inkasovat.



Sestavy


FC Chýnov
R. Basík [-] - M. Cáska [-] , R. Kučera [-] - V. Hruška [-] , V. Hruška [-] , V. Zadražil [-] (74. J. Basík [-] ) , M. Sedlatý [-] , D. Štiller [-] , O. Mládek [-] (89. D. Havlík [-] ) , F. Zadražil [-] (38. L. Havlík [-] ) - J. Doubrava [-]

Sokol Sezimovo Ústí
R. Bárta [-] - M. Pěknice [-] , L. Šebek [-] , P. Vilímek [-] , V. Brůžek [-] - D. Hladík [-] , O. Martínek [-] , A. Kutner [-] (82. R. Chvojka [-] ) , P. Sazma [-] - P. Nikl [-] (38. J. Bartáček [-] ) , A. Němec [-] (71. M. Doubek [-] )

ŽK: 50. J. Doubrava , 62. M. Cáska , 78. O. Mládek - 46. V. Brůžek , 72. P. Sazma .
Hráči zápasu: R. Basík - R. Bárta .
Místo: Chýnov. Počet diváků: 155. Rozhodčí: Dvořák Petr - Pípal Pavel, Dvořák Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.