3:1
(2:0)
49. J. Volmut (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vodňany recept na Bernartice nenašly


Branky


17. J. Novák , 36. T. Fučík (p.) , 74. K. Trantina - 49. J. Volmut (p.)
0

V 5. kole přivítali Bernartice na svém hřišti Vodňany, které dokázaly poslední dva zápasy vyhrát a domácí tak mohli jít do utkání s určitými obavami a respektem. Hned v prvním poločase utkání však svému soupeři ukázali, kdo je na trávníku doma a ujali se vedení, které jim vydželo po celý zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bernartice aktivnější...

Úvod utkání byl poněkud opatrný. Hrálo se převážně mezi vápny a bez výraznějších šancí. Ve 14. minutě se rozhodl prověřit gólmana hostů střelou z dálky Mrkáček, jeho pokus však skončil vedle. Na druhé straně si z něj vzal nejspíše příklad Volmut, jehož projektil mířil těsně nad břevno. Netrvalo dlouho a domácí se mohli poprvé radovat. V 17. minutě zahrával přímý volný kop zhruba z poloviny hřiště Kovář. Svým centrem našel na bližší tyči svého spoluhráče Nováka, který se hlavou nemýlil a otevřel skóre zápasu. Ve 20. minutě se svým zákrokem vyznamenal brankář hostů Liška, když zlikvidoval samostatný nájezd bernartického útočníka Brože. O pár minut později se prezentoval pěknou střelou vodňanský Varyš, jeho pokus se však mezi tři tyče Fučíkovi brány nevešel. Ve 32. minutě zahrozili hosté znovu, přesněji řečeno Kukla, který po svém úniku po levé lajně oslovil přihrávkou Malíka, ten však na míč nedosáhl a celá akce skončila autovým vhazováním. Ve 36. minutě ukázal Patrik Brož hostům, že to s míčem opravdu umí a obránci Vodňan ho zastavili až faulem, bohužel pro ně ve vápně, takže se kopala penalta. Míč si na značku pokutového kopu postavil specialista na tyto situace, gólman Fučík a s přehledem proměnil. V poslední minutě první půle ještě jednou střílel Mrkáček, ale i tentokrát vedle brány.

Vodňany nesložily zbraně...

Do druhého poločasu vstoupili hosté mnohem aktivněji a byli za to také odměněni brankou na 2:1. Po faulu v pokutovém území domácích odpískal rozhodčí druhou penaltu utkání, tentokrát však pro hosty. Tu bez problému proměnil Volmut a Vodňany ucítily šanci. Jejich zvýšená aktivita jim ale dlouho nevydržela a zhruba po 10 minutách převzali otěže zápasu do svých rukou opět domácí. Nejvýraznější postavou v dresu hostů byl asi Kukla, který svým individuálním výkonem nejvíce prověřoval obranu Bernartic, bohužel pro něj bez větší podpory svých spoluhráčů. V 55. minutě střelu domácího Homoly vyrazil gólman Liška pouze na roh. O dvě minuty později přihrál zprava Paseka míč Herinkovi, jehož pokus skončil pouze v boční síti. V 74. minutě přidali Bernartice gólovou pojistku. Na rohový kop Kováře si naběhl opět Novák, jeho hlavička tentokrát skončila pouze na tyči, odražený míč si však našel Trantina, který propálil všechno, co mu stálo v cestě a zvýšil tak na 3:1 z pohledu domácích. V 80. minutě se technickým kouskem zaskvěl Kovář, ale jeho chytrý oblouček na vzdálenější tyč zvládl konečky prstů zlikvidovat brankář. Výborně hrající Kovář se pokoušel překonat gólmana Lišku ještě jednou o pár minut později, s jeho povedenou střelou si však i tentokrát Liška poradil. Konec zápasu již byl plně v moci domácích, kteří v posledních minutách svého soupeře už k ničemu nepustili.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bernartice
Jan Šerhant (TJ Sokol Bernartice): V pátém kole krajské 1.A třídy se bernartičtí fotbalisté utkali na domácím trávníku s mužstvem z Vodňan, které se před začátkem soutěže netajilo atakem nejvyšších příček tabulky. Jejich poslední výsledky u domácích vzbuzovaly určitý respekt. Ti ale začali zápas dobře a v první půli byli lepším mužstvem. Hosté, kteří nastoupili v kompletním složení, působili poněkud zakřiknutým dojmem. Bernartice si v úvodní části vytvořily dvoubrankový náskok. Druhá část hry byla ve znamení zvýšeného úsilí Vodňanských o korekci výsledku. Hned na počátku zaznamenali branku a tím utkání značně zdramatizovali. Domácí však hráli ze zajištěné obrany a nepouštěli soupeře do brankových šancí a přitom sami hrozili nebezpečnými brejky. Po standardce pojistili výsledek a zaslouženě po solidním herním projevu přerušili bodové ztráty z předchozích dvou utkání a v pohodě opět naplno bodovali.

FK Vodňany
Jakub Bače (hráč FK Vodňany): Hra byla celkem vyrovnaná, ale my se dopouštěli zbytečných chyb, které Bernartice trestaly.



Sestavy


TJ Sokol Bernartice
T. Fučík [-] - P. Mrkáček [-] , J. Kovář [-] , T. Češka [-] , J. Novák [-] - M. Suchopár [-] (89. J. Psohlavec [-] ) , V. Homola [-] , J. Paseka [-] , K. Trantina [-] , V. Herink [-] (61. M. Buriánek [-] ) - P. Brož [-]

FK Vodňany
Z. Liška [-] (46. J. Budín [-] ) - L. Malík [-] , M. Vokatý [-] (63. J. Bače [-] ) , J. Hajný [-] (46. M. Vokatý [-] ) , J. Rauscher [-] - J. Chalupský [-] , M. Hojdekr [-] , M. Machnyk [-] , J. Volmut [-] (75. O. Vítovec [-] ) - J. Varyš [-] (46. M. Novák [-] ) , K. Kukla [-]

ŽK: 15. K. Trantina , 53. J. Kovář - 44. K. Kukla , 47. L. Malík , 65. T. Vokatý .
Místo: Bernartice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Přibyl Jan - Weidenthalerová Hana, Fiala Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.