0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:00

6.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

444! Tak přesně tolik minut bez obdržené branky má na svém kontě gólman Protivína Marek Hanus!


Branky


20. J. Vorel , 46. J. Vojta
0

7 odehraných zápasů, 21 bodů a pouze 3 obdržené branky. Taková je bilance FK Protivín, vedoucího týmu 1.A třídy, který si tentokrát vyšlápl na Vimperk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Protivín šel po zásluze do vedení…

Dalším vyzyvatelem, který se chtěl pokusit zastavit rozjetou protivínskou mašinu, byl v tomto kole Vimperk. Už od začátku utkání však měli herní převahu hosté a diktovali tempo hry. Po několika náznacích šancí strhl ve 20. minutě krásným gólem z přímého kopu vedení na stranu hostů Jaromír Vorel a svou jedenáctou brankou v letošní sezóně si upevnil i vedení v tabulce střelců. Utkání pokračovalo tak jak začalo. Hosté kontrolovali hru a nepouštěli domácí do žádných větších šancí. V tomto duchu skončil i první poločas.

Vimperk inkasoval hned v 1. minutě druhého poločasu…

Protivín nechtěl ponechat nic náhodě a naděje domácích na vyrovnání zmrazil okamžitě v úvodu druhé půle. Ihned ve 46. minutě překonal gólmana Hrubého protivínský Vojta a opět to byl opravdu povedený zásah. Celá akce začala přenesením míče na levou stranu, kde obránce Vojík přesprintoval soupeře a podél malého vápna naservíroval míč na zadní tyč Vojtovi, který se nemýlil. Druhá branka Vimperk nejspíše definitivně zlomila a hosté svého soupeře již celý druhý poločas takřka k ničemu nepustili. Z jejich herního projevu byla patrná větší touha po vítězství a od té se odvíjelo i nasazení, se kterým chodili hráči Protivína do každého souboje. Protivín tedy ani v tomto kole nenašel přemožitele a jeho náskok na čele tabulky znovu vzrostl. V příštím kole hostí na svém hřišti Vodňany. Uvidíme, zda bude série neporazitelnosti pokračovat nebo zda právě Vodňany najdou recept na to, jak jí ukončit.



Ohlasy k zápasu



FK Protivín
Marek Hanus (brankář): Myslím, že jsme znovu podali hodně zodpovědný výkon s dobrým nasazením a především touhou vyhrát. Domácí jsme takřka celý zápas do ničeho nepustili a po krásných gólech Vorla a Vojty jsme si zaslouženě připsali další vítězství. Za předvedený výkon bych chtěl pochválit celý tým. Každý hráč ze sebe vydal maximum.



Sestavy


TJ Šumavan Vimperk
M. Hrubý [-] - M. Sedláček [-] , J. Děd ml. [-] - M. Šíp [-] , V. Pankratz [-] (52. R. Podskalský [-] ) , J. Pospíchal [-] , O. Málek [-] , J. Pešek [-] (56. P. Samohejl [-] ) , M. Tischler [-] , J. Král [-] -

FK Protivín
M. Hanus [-] - L. Hála [-] , J. Mikulenka [-] (80. L. Ruczkowski [-] ) , V. Rothbauer [-] , J. Vojík ml. [-] - O. Prášil [-] , Z. Vorel [-] , R. Vojta [-] , J. Vojta [-] (65. L. Veselý [-] ) - J. Vorel [-] , J. Moravec [-] (88. P. Sládek [-] )

ŽK: 15. J. Pospíchal , 25. M. Sedláček , 60. M. Tischler , 88. J. Král .
Hráči zápasu: J. Vorel , J. Vojta , M. Hanus .
Místo: Vimperk. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - Nedvěd Petr, Valeš Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.