Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby ovládl Protivín!


Branky


0

Ani tým Vodňan nedokázal alespoň přibrzdit rozjetý Protivín, který si tak na své konto připsal již osmé vítězství v řadě a dál tak suverénně kraluje tabulce 1. A třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vodňany neudržely dvougólové vedení...

V úvodních deseti minutách zápasu se nejprve oba dva týmy nesměle oťukávaly, aby pak zhruba čtyřem stovkám diváků nabídly gólovou podívanou. V 11. minutě otevřel skóre utkání Jakub Bače. Celá akce začala parádní přihrávkou od Volmuta z pravé strany hřiště, díky které postupoval Bače sám na gólmana domácích, když už se zdálo, že prováhal správný okamžik k zakončení, udělal dvě kličky a střelou na bližší tyč nedal brankáři Hanusovi šanci. Ten tak inkasoval po dlouhých 450 minutách. Netrvalo to dlouho a hosté přišli s dalším úderem. V 16. minutě našel Rauscher skvělou přihrávkou na pravé straně nabíhajícího Vokatého, který se tak dostal do samostatného úniku, ten místo zakončení zvolil ještě přihrávku na volného Veselého, který už se zakončením neměl sebemenší problém, 0:2 pro hosty. Ve 20. minutě zavelel k obratu protivínský Moravec. Domácí zahrávali přímý volný kop z dobré pozice, střela však skončila pouze na zdi, po několika odrazech se k míči dostal právě Moravec a jeho nechytatelná střela zapadla k pravé tyči Liškovi svatyně. Tento gól vliv domácím krev do žil a následovali dvě povedené střely, které však obě mířily mimo tři tyče. Ve 27. minutě přišlo vyrovnání z kopačky Prášila. K němu se dostal míč z pravé strany a on geniálním lobem poslal míč pod břevno. Zanedlouho poté mohli jít domácí dokonce do vedení, ale nebezpečná střela skončila vedle brány. První poločas tedy skončil remízou 2:2.

Protivín dalšími dvěma góly rozhodl...

Po strhujícím prvním poločase byl úvod toho druhého poněkud opatrnější a ani jedno mužstvo se nechtělo dopustit nějaké chyby. V 50. minutě hlavičkoval Vokatý vedle. O pár minut později tentýž hráč postupoval sám na domácí branku, v rozhodující chvíli si ale míč ukopl a gólman Hanus jeho šanci zlikvidoval. V 62. minutě zahrozili domácí z rohového kopu, ale ani jejich hlavička si cestu do sítě nenašla. V 73. minutě vymetl z přímého kopu zhruba ze 17 metrů pavouky v šibenici Liškovy brány snajpr domácích Jaromír Vorel a strhl vedení na stranu Protivína. V 75. minutě přišel hvězdný moment protivínského brankáře Hanuse. Do vápna se prosmýkl Kukla a byl faulován, rozhodčí nařídil pokutový kop, který však Hanus chytil. V 84. minutě měli hosté po závaru v domácí šestnácte šanci na vyrovnání, nakonec se však pískal ofsajd. Domácí nakonec rozhodli v 86. minutě, kdy po pěkné kombinační akci míč do sítě uklidil, kdo jiný, než střelec Jaromír Vorel a dal tak zápasu konečnou podobu.



Ohlasy k zápasu


FK Protivín
Marek Hanus: ěděli jsme, že Vodňany mají silný tým a dobré začátky utkání, přesto jsme prvních 20 minut nehráli a pustili hosty lacino do vedení. Naštěstí jsme Moravcem rychle korigoval a do poločasu i vyrovnali. Převzali jsme otěže zápasu a dotáhli ho do vítězného konce. Opět jsme ukázali touhu vyhrát a tentokrát jsme se dobře popasovali i s nepříznivým stavem. Dnes jsme vybojovali cenné 3 body.

FK Vodňany
Václav Hrachovec (trenér): Dnes se opravdu bylo na co dívat, hrál se pohledný fotbal, bohužel pro nás bez bodového zisku. Klukům nemám co vytknout, hráli opravdu dobře. Měli jsme velmi dobrý start do utkání a po pěkných kombinačních akcí jsme vedli již 2:0. Je škoda, že soupeř brzo vyrovnal, slibné vedení jsme měli do poločasu udržet. Mrzí mě neproměněná penalta mohli jsme mít alespoň bod.



Sestavy


FK Protivín
M. Hanus [-] - J. Mikulenka [-] , L. Hála [-] , V. Rothbauer [-] , J. Vojík [-] (88. M. Bartuška [-] ) - J. Vojta [-] , O. Prášil [-] , Z. Vorel [-] (79. L. Veselý [-] ) , R. Vojta [-] , J. Moravec [-] - J. Vorel [-]

FK Vodňany
Z. Liška [-] - J. Hajný [-] , J. Rauscher [-] - R. Veselý [-] (80. M. Novák [-] ) , T. Vokatý [-] (69. L. Malík [-] ) , J. Volmut [-] , J. Chalupský [-] (76. T. Kvěch [-] ) , M. Hojdekr [-] , M. Machnyk [-] , J. Bače [-] - K. Kukla [-]

ŽK: 30. V. Rothbauer - 5. T. Vokatý , 24. R. Veselý , 50. J. Hajný , 61. Z. Liška , 63. M. Machnyk .
Hráči zápasu: J. Vorel , J. Moravec , O. Prášil - R. Veselý , J. Volmut .
Místo: Protivín. Počet diváků: 400. Rozhodčí: Hanes Tomáš - Kříž Karel, Bumba František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.