0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel Chýnova s Milevskem nepoznal vítěze


Branky


0

V tomto kole zavítala rezerva Milevska na hřiště do Chýnova. Ten v minulém kole ztratil všechny body na půdě Bernartic a na tuto porážku chtěl dát doma určitě zapomenout. Ale zápas nakonec skončil bezgólovou remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o něco aktivnější...

Vstup do zápasu lépe vyšel hostujícímu celku. Milevsko mělo mírnou herní převahu, více drželo míč na svých kopačkách a hrálo celkem pohledný fotbal, ale ani to nevedlo k nějakému vážnějšímu ohrožení chýnovského gólmana Radka Basíka, který stejně jako jeho protějšek v brance Milevska Petr Pešata držel stále čisté konto a míč ze své sítě lovit nemusel. Naproti tomu domácí svého soupeře moc neprověřili a za celou první pětačtyřicetiminutovku si skoro žádnou vážnější šanci nevypracovali. Z pohledu nezaujatého diváka se tedy na hřišti moc vzrušujících okamžiků neodehrálo. Oba celky nakonec odcházely o poločase do šaten za stejného stavu, jakým zápas začal, a mohly střádat plány, jak na svého soupeře vyzrát v poločase druhém.

Diváci se gólu nedočkali...

Dá se říci, že druhý poločas navázal tam, kde ten první skončil. Hru hostů poněkud ovlivnilo vynucené střídání kanonýra Šimáka, který se zranil zhruba v 50. minutě utkání a aby toho nebylo málo, tak v 69. minutě musel po druhé žluté kartě předčasně do sprch Ladislav Tvrzský a hosté dohrávali oslabeni o jednoho hráče. Ale ani přesto se Milevsko nedostalo pod nějaký větší tlak ze strany domácích. Naopak hosté se dokázali dostat do vyložené šance, bohužel pro ně Masopust netrefil odkrytou bránu. Deset minut před koncem byl blízko třem bodům Chýnov, kdyby dokázali domácí využít své velké příležitosti, ale střela jednoho z chýnovských hráčů trefil ležícího gólmana Pešatu a skóre se tedy neměnilo. A nezměněno nakonec zůstalo až do závěrečného hvizdu sudího. Po spanilé jízdě, kterou zažíval Chýnov v minulé sezóně, jakoby se v té probíhající tým spíše hledal a nemohl se dostat do optimální formy. Na svém kontě mají chýnovští prozatím pouze jedno vítězství a stejný počet remíz i proher, tedy v obou případech po čtyřech. Uvidíme, zda dokážou najít ztracenou formu třeba už příští víkend, kdy je čekají Mirovice.



Ohlasy k zápasu



FC ZVVZ Milevsko B
Tomáš Smrčina (trenér): V prvním poločase jsme si dokázali vytvořit pár šancí a hráli jsme docela slušný fotbal. Soupeř se dostal asi jen do jedné pološance. Druhý poločas ovlivnilo z naší strany zranění kanonýra Šimáka v 50. minutě a následně jsme dostali v 69. minutě červenou kartu, takže jsme dohrávali v oslabení, ale ani tak nás soupeř nedostal pod tlak. Naopak jsme si vytvořili jednu velkou šanci, kdy Masopust netrefil prázdnou bránu. V posledních deseti minutách měl gólovku soupeř, když trefil naštěstí našeho ležícího brankáře a nakonec jsme tedy mohli odjet s prázdnou. Myslím tedy, že celkem spravedlivá remíza.



Sestavy


FC Chýnov
R. Basík [-] - R. Kučera [-] - V. Hruška [-] , J. Průša [-] (86. T. Kučera [-] ) , L. Havlík [-] (66. M. Dvořák [-] ) , O. Mládek [-] , D. Štiller [-] , M. Sedlatý [-] , F. Zadražil [-] , V. Zadražil [-] - J. Doubrava [-]

FC ZVVZ Milevsko B
P. Pešata [-] - M. Zítek [-] , V. Mácha [-] , J. Málek [-] , L. Tvrzský [-] - M. Masopust [-] , J. Pinc [-] , T. Froněk [-] (85. D. Reiniš [-] ) , P. Koutník [-] , V. Nosek [-] - J. Šimák [-] (50. D. Januš [-] )

ŽK: 65. V. Hruška , 85. O. Mládek - 18. L. Tvrzský , 70. M. Zítek , 90. P. Koutník . ČK: 69. L. Tvrzský .
Místo: Chýnov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Lovětínský Daniel - Reisner Jiří, Blažek Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.