1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas rozhodl svým gólem Roubín!


Branky


0

Souboj dvou celků se shodným počtem bodů byl na programu uplynulého kola, kdy přivítal ve svém domácím prostředí Osek fotbalisty Větrov. Po závěrečném hvizdu nakonec slavili domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas...

Ani domácí a stejně tak ani hosté se nechtěli hned v úvodu zápasu dopustit nějaké závažnější chyby, která by mohla skončit gólem v jejich síti a z toho důvodu byla hra celkem opatrná a taktická. Průběh prvního poločasu byl celkem vyrovnaný. O trochu více šancí si možná vypracovali hosté z Větrov, ale už několikátý zápas v řadě je většinou zradilo zakončení a všechny jejich šance zůstali, bohužel pro ně, nevyužity. Náročný divák si v prvních pětačtyřiceti minutách asi na své nepřišel, nehrál se zrovna moc kombinační a pohledný fotbal. Ani jeden z týmů se nakonec v první půli prosadit nedokázal a do šaten se tedy šlo za stejného stavu, jakým zápas začal.

Domácí byli efektivnější...

Začátek druhého poločasu se nesl ve stejném duchu, jako celý první poločas a moc pohledných akcí k vidění nebylo. Prvního a zároveň i posledního gólů utkání se dočkali diváci v 60. minutě. Po výborné individuální akci a průniku do vápna nahrál kapitán domácích na zadní tyč, kde už číhal Roubín, který neměl se skórováním do odkryté branky problém. Nutno podotknout, že střelec gólu byl na hřišti sotva dvě minuty a hned otevřel skóre. Trenérovi domácích se tedy střídání evidentně povedlo. Po obdržené brance hosté zvýšili svou aktivitu a dostali domácí mírně pod tlak, ale jejich nákopy za obranu se s úspěchem neshledaly. Když už se Větrovy dostaly kombinací do dobré brankové příležitosti, tak opět pohořely v zakončení a i proto odjely nakonec z Oseku s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


TJ Osek B
Radim Kuneš (obránce): Před zápasem měly Větrovy na kontě stejný počet bodů jako my. Zápas se hrál za studeného podzimního počasí a předvedená hra tomu také odpovídala. Hrálo se převážně bojovné utkání v prostředku hrací plochy. Hra byla celkem vyrovnaná a z prvního poločasu stojí za zmínku nespíše střela domácího Hromka, která skončila na břevně. Hosté se spoléhali spíše na brejky, se kterými si domácí obrana, v čele s výborně chytajícím Lízalem, poradila. Ve druhém poločase provedl trenér několik změn a na naší hře to bylo znát. V 60. minutě, po necelých dvou minutách svého pobytu na hřišti, vstřelil branku Roubín. Hosté poté začali více útočit, ale jejich akce končili na výborném Lízalovi. Nakonec jsme s mírným štěstím udrželi vedení až do závěrečného hvizdu.

SK KAVAS Větrovy
Radim Pfeifer (záložník): V prvním poločase byla hra poměrně vyrovnaná. My opět nevyužili několik dobrých šancí. Jinak se nehrál nijak zvlášť pohledný fotbal. V druhém poločase se domácí ujali vedení po pěkné individuální akci jejich kapitána, který pronikl až do našeho vápna a přihrál na zadní tyč střídajícímu Roubínovi, který byl na hřišti sotva dvě minuty a hned skóroval. Poté se náš tlak zvýšil, ale bohužel jsme dost nakopávali, a když už jsme se dostali do šance po pěkné kombinaci, tak jsme ji nedokázali proměnit, a proto jsme také prohráli.



Sestavy


TJ Osek B
L. Lízal [-] - J. Ouška [-] (86. I. Hanák [-] ) , V. Ježek [-] , F. Frček [-] , J. Mráz [-] , M. Krejčí [-] , R. Kuneš [-] (46. M. Kroupa [-] ) - T. Hromek [-] (58. D. Roubín [-] ) , J. Diviš [-] (68. J. Hoch [-] ) , J. Hájek [-] - Š. Šůs [-]

SK KAVAS Větrovy
F. Pecháček [-] - L. Boháč [-] , J. Sedláček [-] , J. Říha [-] , V. Koudelka [-] - R. Pfeifer [-] , A. Purman [-] , R. Trantýr [-] , T. Bílek [-] (64. J. Vacek [-] ) , P. Flachs [-] - P. Klejna [-]

ŽK: 43. R. Kuneš - 40. T. Bílek .
Hráči zápasu: D. Roubín .
Místo: Osek. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Novotný Jiří - Rinth Jan, Toucha Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.