Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dresu Olympie úřadoval Pavel Vařil!


Branky


25. J. Král , 64. M. Tischler , 84. M. Tischler - 14. P. Vařil , 73. P. Vařil , 75. P. Vařil , 78. R. Štos
0

Nejprve vedli hosté, poté zaveleli k obratu domácí, ale poslední slovo měli opět hosté z Týna, a proto si z Vimperku odvezli všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový první poločas...

Oba celky chtěly v tomto utkání určitě bodovat naplno. Vimperk usiloval o to, potvrdit tři body, které si v minulém kole přivezl z Vacova, a pro Týn by případná výhra znamenala bodové dotažení právě na Vimperk. Lepší vstup do utkání zaznamenali hosté, když šli po pěkné akci Pavla Vařila do vedení již ve 14. minutě. Po deseti minutách hry však přišel domácí tým s odpovědí v podobě vyrovnávací branky, kterou po rohovém kopu vsítil Josef Král. Ve zbývajících minutách prvního poločasu se již diváci žádné branky ani na jedné straně nedočkali, oba týmy tak odcházely do kabin za nerozhodného stavu 1:1 a o poločasové přestávce mohly spřádat plány na druhý poločas.

3 góly během deseti minut rozhodly...

Prvních patnáct minut druhého poločasu se neslo ve stejném duchu jako konec poločasu prvního. Mírnou převahu měli hosté, ale do vedení šli nakonec domácí, když v 70. minutě Tischlerův pokus smolnou tečí poslal míč za záda svého brankáře týnský Mravec. Hosté však neztratili hlavu a zaveleli k útoku. Pro domácí hrůzostrašná desetiminutovka skočila třemi góly v jejich síti. Nejprve vyrovnával v 73. minutě svou druhou trefou v utkání Vařil. O dvě minuty později tentýž hráč strhl vedení na stranu Olympie a dovršil tak hattrick. A v 78. minutě přidal čtvrtou branku do sítě Vimperku Radim Štos. Opaření domácí už stihli do konce zápasu pouze snížit, když se po rohovém kopu prosadil Tischler. Víc už toho Vimperk nestihl a Týn se tak mohl po třech zápasech konečně radovat z výhry.



Ohlasy k zápasu



FK Olympie Týn nad Vltavou
Josef Brom: Ve Vimperku to bylo podle očekávání těžké a vyrovnané utkání. Nám se podařilo jít do vedení po pěkné akci Vařila. Pak ale domácí pěkně rozehráli roh a i s trochou štěstí dotlačili míč až do naší brány, takže první poločas skončil 1:1. Druhá půle byla z naší strany povedenější. Trenérovi se povedla střídání a Boček posílal z pravé strany do vápna jeden pěkný centr za druhým. Do vedení však šli domácí, když Mravec smolně hlavou tečoval míč do naší branky. Vrhli jsme se do útoku a povedla se nám výborná desetiminutovka, kdy jsme třemi góly výsledek utkání otočili. Domácí pak už pouze snížili po rohovém kopu a my se mohli po třech zápasech konečně radovat z vítězství.



Sestavy


TJ Šumavan Vimperk
M. Hrubý [-] - J. Blahout [-] , M. Sedláček [-] , J. Děd ml. [-] - V. Pankratz [-] , J. Král [-] , J. Čech [-] , J. Pospíchal [-] , O. Málek [-] , M. Tischler [-] , M. Šíp [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Vachuta [-] - L. Mravec [-] , J. Meidl [-] , T. Pomije [-] , M. Šonka [-] - T. Houska [-] , J. Klička [-] , J. Plojhar [-] , J. Brom [-] - P. Vařil [-] , R. Štos [-]

ŽK: 58. J. Děd ml. .
Hráči zápasu: M. Tischler , J. Král - P. Vařil .
Místo: Vimperk. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Třešťík Petr - Novotný Jiří, Mráz Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.