P. Kuba 29.
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další remíza pro Chýnov


Branky


0

V 9. kole fotbalové 1.A třídy zavítal Chýnov do Mirovic. Definitivní podobu dostalo skóre zápasu už v prvním poločase a oba celky braly nakonec bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po vedoucí brance hostů přišlo vyrovnání...

Ani jeden z týmů v minulém kola nebodoval naplno. Chýnov si odnesl bod z bezbrankového utkání s rezervou Milevska a Mirovice podlehly Bernarticím. Oba celky tedy šly do zápasu s cílem vylepšit svou bilanci a připsat si pokud možno tři body za vítězství. Nejprve byli blíže ke splnění tohoto cíle hosté, které poslal svou brankou ve 12. minutě do vedení Karel Zadražil. Těsné vedení vydrželo Chýnovu zhruba sedmnáct minut, než se ke slovu dostal mirovický Pavel Kuba. Ten dokázal ve 29. minutě dostat míč za záda hostujícího gólmana a znovu tak vyrovnat stav utkání. Ani jeden z týmů už do konce první pětačtyřicetiminutovky na svého soupeře vyzrát nedokázal a skóre utkání tak zůstalo neměnné až do poločasové přestávky.

Další góly už k vidění nebyly...

Kdo čekal, že v druhém poločase uvidí další góly, byl zklamán. Hra byla celkem vyrovnaná a oba týmy vycházely z dobře zabezpečené obrany, přes kterou se útočící hráči prosazovali jen horko těžko a z jejich ofenzivních výpadů tak většinou nebylo nic. Ve druhých pětačtyřiceti minutách už tedy žádná další branka ani na jedné straně hřiště nepadla a skóre utkání se definitivně zastavilo na poločasových 1:1. Chýnov si tedy na své konto připsal další již pátou remízu a ani tentokrát se mu na tři body dosáhnout nepodařilo. Stejně tak Mirovice braly bod. Oba celky tedy i nadále zůstávají ve spodních patrech tabulky, ale v této fázi sezóny to ještě nemusí vůbec nic znamenat. Uvidíme, jak se vypořádají se svými soupeři v nadcházejícím kole. Chýnov přivítá na svém hřišti rezervu Oseku a na Mirovice čeká opravdu tvrdý oříšek v podobně vedoucího celku tabulky z Protivína. Nechme se překvapit, jak vše dopadne.



Sestavy


SK Mirovice
F. Slavík [-] - M. Huleš [-] , A. Kazák [-] , Š. Sedlák [-] (52. T. Hlavín [-] ) , J. Hřídel [-] (60. P. Krušina [-] ) , V. Jelínek [-] , M. Pacovský [-] - P. Kuba [-] , K. Sláma [-] (75. F. Boukal [-] ) , M. Mrlina [-] (90. J. Merta [-] ) - J. Císař [-]

FC Chýnov
R. Basík [-] - J. Basík [-] , R. Kučera [-] , K. Zadražil [-] - V. Hruška [-] , J. Průša [-] (59. V. Zadražil [-] ) , J. Hruška [-] (80. L. Havlík [-] ) , O. Mládek [-] , D. Štiller [-] , V. Hruška [-] - J. Doubrava [-]

ŽK: 21. F. Slavík , 35. J. Hřídel , 63. M. Pacovský , 87. T. Hlavín , 89. V. Jelínek - 38. R. Kučera . ČK: 85. M. Pacovský .
Hráči zápasu: P. Kuba - K. Zadražil .
Místo: Mirovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Crkva Robert - Mráz Roman, Jevčák Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.