1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Protivínští už si pomalu musejí hledat slovo prohra ve slovníku cizích slov!


Branky


0

Protivín, Protivín a zase ten Protivín! Ani Bernartice nedokázaly přetrhnout úctyhodnou protivínskou sérii deseti zápasů bez porážky. Tentokrát sice domácí zvítězili nejtěsnějším možným rozdílem, ale na to se historie neptá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový první gól…

Hned ve 2. minutě po první ofenzivní akci utkání zaznamenali domácí první branku. To z levé strany vystřelil z úhlu Jan Vojta, brankář Tomáš Fučík jeho střelu pouze vyrazil před dobíhajícího Jana Moravce, který míč lehce uklidil do sítě - 1:0. Ihned v následující minutě měli hosté na svých kopačkách vyrovnání. Suchopárův centrovaný míč si v pokutovém území velmi dobře zpracoval Paseka, s míčem se otočil a jeho střela levačkou skončila jen těsně vedle pravé tyče Hanusovy brány. Pak se bojovalo ve středu hřiště a brankové šance nepřicházeli. V 36. minutě Veselého střela z dálky bernatickou bránu minula. Moravec ve 32. minutě uvolnil napravo nabíhajícího Jaromíra Vorla, jehož střela jen těsně minula zadní tyč. Vynikající střelu na bránu vyslal ve 40. minutě Moravec, avšak brankář Tomáš Fučík byl na místě a vytáhl míč nad břevno své svatyně. Závěrečný nápor domácích v prvním poločasu zakončil Prášil velmi dobrou střelou z trestného kopu ve 42. minutě. Míč z jeho obstřelení zdi pouze orazítkoval břevno bernartické brány. Poločas tedy skončil s jednobrankovým náskokem pro domácí.

Hosté bojovali až do samotného závěru…

Druhý poločas byl bojem o každou píď hřiště a hosté v ní byli kupodivu více odhodlanějším mužstvem s výsledkem něco udělat. Dá se říci, že byl herně vyrovnanější než poločas první. Dominovali však obě obrany a útočníky do šancí příliš nepouštěly. V 64. minutě unikl po pravé straně Paseka, jeho přihrávku podél celé brány však nikdo nezachytil a z nadějného průniku nebylo nic. V 74. minutě vypálil dobře Kloboučník, asi nejvýraznější postava hostujícího mužstva, donutil protivínského brankáře k zákroku a vytažení míče na roh. Tentýž hráč měl v 84. minutě dokonce na svých kopačkách vyrovnání stavu, když středem hřiště pronikl do pokutového území a střelou jen těsně minul pravou tyč Hanusovy brány. Za zmínku stojí ještě projektil domácího kanonýra Jaromíra Vorla, s kterým si Tomáš Fučík poradil a vyrazil ho na roh. Poslední desetiminutovku byli hosté v touze po srovnání stavu herně mnohem aktivnější než domácí, avšak branka domácích pro ně byla tak jako v předešlých třech sezonách zakletá. Ve čtvrtém mistrovském utkání totiž domácím na jejich půdě ještě nezaznamenali branku.

Připravil: Jan Šerhant



Ohlasy k zápasu


FK Protivín
Marek Hanus (brankář): Možná škoda, že se šlágr kola nehrál na lepším terénu, ale i tak se hrál myslím zajímavý fotbal. Lepší úvod jsme si přát nemohli, hned ve druhé minutě jsme šli do vedení, ale bohužel z naší hodinové převahy jsme nic dalšího nevytěžili. Pak jsme zbytečně vyklidili pole a začali se bát o výsledek, který se už naštěstí nezměnil.

TJ Sokol Bernartice
Jan Šerhant: V 9. kole krajské 1. A třídy čekal na bernartické fotbalisty soupeř nejtěžší. Dosavadní lídr tabulky z Protivína neztratil v podzimní části soutěže ani jediný bodík a suverénně ji vede. Protivínští samozřejmě chtěli v domácím prostředí potvrdit svou výsledkovou šňůru. Hosté nepřijeli v roli obětního beránka a ze své pozice, týmu z druhého místa v tabulce, chtěli soupeře poněkud potrápit. I přes smolný začátek utkání, kdy hned z prvního útoku domácích obdrželi branku, se jim to určitě podařilo. Domácí si šance na velmi promáčeném nekvalitním trávníku vytvořili, ale druhou branku již nepřidali. V tom jim zabránila v jednom případě konstrukce branky, v dalších nepřesnost jejich zakončení, ale v neposlední řadě opět skvěle chytající bernartický gólman. Hosté byli v poli vyrovnaným soupeřem, ale do blízkosti branky se díky různým příčinám příliš nedostávali. Nakonec utkání dobré úrovně, které se hrálo na nekvalitním terénu, skončilo jednobrankovou výhrou domácího favorita. Utkání tedy skončilo povinnou byť pouze nejtěsnější jednobrankovou výhrou domácích, avšak hosté se za svůj odvedený výkon nemusejí stydět a na hřišti lídra potvrdili, proč jsou v letošním ročníku soutěže v tabulce tak vysoko.



Sestavy


FK Protivín
M. Hanus [-] - L. Hála [-] , J. Mikulenka [-] , L. Veselý [-] , J. Vojík [-] - Z. Vorel [-] , O. Prášil [-] , R. Vojta [-] , J. Vojta [-] (50. M. Fiala [-] ) - J. Moravec [-] (90. P. Bartuška [-] ) , J. Vorel [-]

TJ Sokol Bernartice
T. Fučík [-] - J. Novák [-] , M. Suchopár [-] (46. P. Homola [-] ) , P. Mrkáček [-] , J. Kovář [-] - P. Kloboučník [-] , P. Brož [-] , V. Homola [-] , J. Paseka [-] (80. D. Kukrál [-] ) , K. Trantina [-] - A. Rakovan [-] (65. V. Fučík [-] )

ŽK: 62. L. Hála , 90. O. Prášil - 59. P. Brož , 62. P. Kloboučník , 68. V. Fučík , 80. J. Kovář , 89. T. Fučík . ČK: 89. P. Kloboučník .
Hráči zápasu: M. Hanus , L. Hála , Z. Vorel , J. Moravec .
Místo: Protivín. Počet diváků: 210. Rozhodčí: Pípal Pavel - Přibyl Jan, Křížovský Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.