Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sezimák naděloval!


Branky


0

Příznivci Sokola Sezimovo Ústí si v tomto kole přišli na své. Jejich tým šesti góly smetl hosty s Vimperku a dal tak jasně najevo, kdo je na hřišti doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre utkání otevřeli jako první hosté...

Úvod utkání vyšel domácím skvěle a po Kutnerově krásném gólu se ujali v 18. minutě rychlého vedení. A právě kapitánovi Sokola patřil spolu s jeho spoluhráčem Petrem Niklem i závěr první půle, když prvně jmenovaný svým druhým gólem zvyšoval stav utkání na 2:0 ve prospěch domácího celku a následně Nikl posla ve 45. minutě Sezimák do tříbrankového vedení. Do šaten tak šli o poločasové přestávce spokojenější domácí, kteří mohli s klidem přemýšlet o tom, jak dotáhnout zápas do vítězného konce, který se zdál být velmi blízko.

Kutner završil hattrick...

Hned tři minuty po začátku druhého poločasu překonal Aleš Kutner brankáře hostů počtvrté v zápase a završil tak svůj hattrick. Z domácích fotbalistů jakoby spadla pomyslná deka, která na nich ležela v posledních zápasech a diváci mohli vidět opět starý dobrý Sezimák a jeho pohledný fotbal, který předváděl po celou minulou sezónu. Domácí se však nehodlali zastavit na skóre 4:0 a v 75. minutě zvyšoval na rozdíl pěti branek Patrik Vilímek. Po šesté v zápase rozvlnil síť za zády hostujícího brankáře v 79. minutě Jakub Škarda a definitivně tak stvrdil nadvládu domácích. Hosté zvládli dát alespoň jeden čestný gól, o který se postaral Martin Tischler. Uvidíme, jestli si fotbalisté Sezimáku udrží střeleckou formu z tohoto utkání a odrazí se tak k dalším dobrým výsledkům, na které jsou od nich jejich příznivci zvyklí. V příštím kole se představí na půdě Vodňan.



Ohlasy k zápasu


Sokol Sezimovo Ústí
Ladislav Šebek (asistent trenéra): Tento zápas jsme určitě vyhráli zaslouženě, i když pro hosty je výsledek celkem krutý. Působili fotbalovým dojmem a chtěli hrát fotbal až do konce utkání. My jsme šli do vedení po Kutnerově gólu, pak konečně z kluků spadla deka, která na nich ležela poslední zápasy, a předváděli jsme krásné fotbalové akce. Kluci hráli výborně, ale přesto musím vyzdvihnout Aleše Kutnera, který na hřišti dominoval. Střídali jsme ho za stavu 4:0, protože si začal stěžovat na sval. Soupeři upřímně přeji, aby se z výsledku otřepal, protože u nás opravdu zanechali sympatický dojem, a to od hráčů až po realizační tým.




Sestavy


Sokol Sezimovo Ústí
Z. Sedloň [-] - P. Sazma [-] - J. Bartáček [-] (80. M. Novotný [-] ) , D. Hladík [-] , A. Olah [-] (85. J. Procházka [-] ) , P. Vilímek [-] , V. Brůžek [-] , M. Doubek [-] (63. A. Němec [-] ) - A. Kutner [-] (50. R. Chvojka [-] ) , P. Nikl [-] (82. D. Šmíd [-] ) , J. Škarda [-]

TJ Šumavan Vimperk
M. Hrubý [-] - J. Děd [-] , J. Blahout [-] (29. J. Čech [-] ) , M. Sedláček [-] , J. Děd ml. [-] - J. Král [-] , J. Pospíchal [-] , O. Málek [-] , M. Tischler [-] , P. Vondrášek [-] (82. J. Bláha [-] ) , V. Pankratz [-]

ŽK: 19. A. Kutner , 58. R. Chvojka , 89. J. Škarda - 14. P. Vondrášek , 30. M. Sedláček . ČK: 73. M. Hrubý .
Hráči zápasu: P. Nikl , A. Kutner , P. Vilímek , J. Škarda .
Místo: Sokol S. Ústí. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kroutl Vít - Tauber Lukáš, Písek Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.