0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milevsko si vyšláplo na druhý tým tabulky Blatnou!


Branky


6. J. Pinc , 60. V. Nosek
0

Podle postavení v tabulce byla jasným papírovým favoritem utkání Blatná. V její prospěch mluvilo i domácí prostředí, ale ani to jí nakonec nepomohlo a všechny body si možná trochu překvapivě odvezlo Milevsko.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól přišel už v šesté minutě...

Podle postavení v tabulce byla jistě papírovým favoritem utkání Blatná, která okupoval druhou příčku. Ale při pohledu na předchozí zápasy byly výsledky obou týmů celkem vyrovnané. Oba celky prohrály naposledy v pátém kole, Blatná na hřišti Protivína a Milevsko v Týně nad Vltavou. Od tohoto zápasu dokázala Blatná třikrát zvítězit a jednou remizovat. Milevsko si na své konto připsalo střídavě dvě výhry a dvě remízy. Vše tedy nasvědčovalo vyrovnané bitvě. Hostům se však podařilo jít do vedení hned v šesté minutě prvního poločasu, když domácího brankáře Jaroslava Chlandu dokázal překonat Jakub Pinc. V dalším průběhu první pětačtyřicetiminutovky se domácí pokoušeli o vyrovnání, ale fotbalisté Milevska si byli vědomi útočné síly svého soupeře a prezentovali hrou z dobře zajištěné obrany, na kterou narážely útoky domácího celku. Hosté tedy uhájili své těsné vedení až do poločasové přestávky.

Milevsko přidalo gólovou pojistku...

I druhý poločas se odehrával podle podobného scénáře jako ten první. Hosté hráli dobře takticky, nikam se zbytečně nehnali a domácím tak nezbývalo nic jiného než se snažit dobývat dobře fungující obranu svého soupeře, ale většinu marně. Trpělivost a houževnatost hráčů Milevska nakonec přinesla své ovoce a hosté se dočkali pojistky v podobě druhé branky. Do dvougólového vedení poslal v 60. minutě svůj tým Václav Nosek a dodal tak svým spoluhráčům potřebný klid na kopačky. Zbytek druhého poločasu už si hosté pohlídali a svůj náskok si nenechali vzít. Celkem zaslouženě tedy mohli po závěrečném hvizdu hlavního arbitra slavit zisk tří bodů.



Ohlasy k zápasu



FC ZVVZ Milevsko B
Tomáš Smrčina (trenér): Věděli jsme, že Blatná má velmi kvalitní tým, čemuž také nasvědčovalo její postavení v tabulce, a proto jsme chtěli vycházet spíše z kvalitní obrany, jinak bychom riskovali, že nás soupeř potrestá nějakým větším gólovým přídělem. Povedl se nám vstup do prvního poločasu, kdy jsme šli zásluhou Pince poměrně rychle do vedení 0:1. Ve druhém poločase jsme své vedení potvrdili druhou brankou a zbytek zápasu jsme dohrávali celkem v klidu. Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Blatná
J. Chlanda [-] - P. Čadek [-] , J. Sýkora [-] (46. A. Pekárek [-] ) , M. Kůst [-] - L. Motyka [-] , R. Peleška [-] , F. Jícha [-] (62. M. Jiřinec [-] ) , M. Petrášek [-] (75. J. Svoboda [-] ) , O. Křivanec [-] - J. Nový [-] , M. Mišiak [-]

FC ZVVZ Milevsko B
J. Šmitmajer [-] - M. Zítek [-] , V. Mácha [-] , R. Fiala [-] , L. Tvrzský [-] - J. Jelínek [-] , P. Komárek [-] , T. Froněk [-] (69. D. Januš [-] ) , M. Masopust [-] , J. Pinc [-] - V. Nosek [-] (77. P. Dvořák [-] )

ŽK: 43. R. Fiala , 47. J. Jelínek , 56. V. Nosek , 81. V. Mácha .
Hráči zápasu: J. Pinc , V. Nosek .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vítek Miroslav - Kroutl Vít, Komzák Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.