1:5
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:00

10.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týn rozhodl čtyřmi góly ve druhém poločase!


Branky


35. D. Kováč - 2. J. Brom , 70. P. Vařil , 78. J. Meidl , 80. T. Houska , 81. P. Vařil
0

Nepopulárního bůra na svém domácím hřišti museli skousnout hráči Lažiště. Po vyrovnaném prvním poločase přidali hosté v dějství druhém na obrátkách a rozhodli.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas...

Domácím se úvod zápasu příliš nepovedl a hned ve druhé minutě pustili svého soupeře z Týna do vedení. Po standardní situaci se míč odrazil ke kopačkám Josefa Broma, který zavěsil nekompromisně pod břevno. Hosté se však nechali úvodní brankou ukolébat a naopak Lažiště se dostalo do hry. V následujících minutách byli domácí aktivnějším týmem, převzali otěže zápasu do svých rukou a ve 35. minutě se dočkali zaslouženého vyrovnání, když se po pěkné kombinační akci prosadil David Kováč. Bylo tedy srovnáno. Ve zbývajících minutách prvního poločasu mohli jít domácí dokonce do vedení, ale svou vyloženou šanci proměnit nedokázali. Poločasový výsledek se tedy zastavil na skóre 1:1 a oba celky mohly o poločasové přestávce spřádat plány, jak na svého soupeře vyzrát v poločase druhém.

Hosté do toho pořádně šlápli...

Poločasové přestávky nejspíše lépe využili hosté z Týna, protože od úvodních minut druhé půle to byli právě oni, kdo diktoval tempo hry. První dvě velké šance, které měli na svých kopačkách Meidl, a Vařil gólem ještě neskončily. V 70. minutě se však již síť za zády domácího brankáře Bauera rozvlnila. Na svědomí to měl Pavel Vařil, který zkušeně zasekl míč a následným obstřelem gólmana překonal. Minutu nato byl vyloučen kapitán Týna Pomije a vše nasvědčovalo tomu, že ze zápasu bude ještě pořádné drama. Ale hosty jakoby červená karta ještě více nakopla. Nejprve zvyšoval v 78. minutě na 1:3 Jan Meidl. O dvě minuty později poslal Týn do třígólového trháku Tomáš Houska a nakonec dílo dokonal v 81. minutě svou druhou trefou v utkání Pavel Vařil. Domácí ani přes početní výhodu žádnou branku vstřelit nedokázali a všechny body tak putovaly zaslouženě do Týna.



Ohlasy k zápasu



FK Olympie Týn nad Vltavou
Josef Brom (záložník): Dostali jsme se do rychlého vedení, ale první gól nás spíše uspal a po zbytek prvního poločasu bylo Lažiště aktivnější, také se jim nakonec podařilo vyrovnat. Druhý poločas už byl v naší režii a šli jsme opět do vedení. Po vyloučení našeho kapitána to vypadalo na boj až do konce, ale nás se podařilo zápas rozhodnout z brejkových situací. Domácí se po celý zápas věnovali spíše výkonu rozhodčích, kteří podle mého názoru zápas nijak zásadně neovlivnili, naopak spíš ušetřili Lažiště červené karty, když jeden z jejich hráčů zastavil náš slibný brejk loktem do obličeje našeho útočníka.



Sestavy


FK Lažiště
S. Bauer [-] - D. Kováč [-] , M. Kotrch [-] (75. J. Hrbek [-] ) , J. Albert [-] , P. Brzobohatý [-] - P. Kaczko [-] (61. F. Švec [-] ) , O. Chalupa [-] , J. Žák [-] , T. Zelenka [-] - L. Rameš [-] , L. Žák [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Vachuta [-] - T. Pomije [-] , M. Šálený [-] , L. Mravec [-] , M. Šonka [-] - J. Brom [-] , J. Plojhar [-] , M. Boček [-] (65. R. Kníže [-] ) , J. Meidl [-] (88. V. Červenka [-] ) - P. Vařil [-] , R. Štos [-] (68. T. Houska [-] )

ŽK: 30. D. Kováč , 41. P. Brzobohatý , 60. T. Zelenka , 76. J. Hrbek , 79. J. Žák - 28. L. Mravec , 63. T. Pomije . ČK: 71. T. Pomije .
Hráči zápasu: D. Kováč - J. Meidl , P. Vařil , J. Brom , T. Houska .
Místo: Lažiště. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Písek Martin - Tauber Lukáš, Novotný Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.