J. Chlanda 3. (vl.)
1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatná brala v Oseku tři body


Branky


3. J. Chlanda (vl.) - 5. M. Jiřinec , 17. O. Křivanec
0

V duelu mezi rezervou Oseku a Blatnou šli nejprve do vedení domácí, ale hosté zabrali a pro ně nepříznivý stav utkání nakonec dokázali otočit ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení...

Úvodní minuty zápasu patřili spíše domácímu celku, který se prezentoval poměrně důraznou hrou, se kterou se blatenští zpočátku těžce vyrovnávali. Už ve třetí minutě se Osek ujal vedení, kdy si po nedorozumění s obranou vsítil vlastní gól brankář hostů Chlanda. Tato branka nejspíše blatenské fotbalisty probrala a zvýšili obrátky. V 5. minutě se o vyrovnání postaral svým gólem Martin Jiřinec a rázem byly opět misky vah v rovnováze. To však netrvalo dlouho. Přesněji řečeno jen dvanáct minut, než dokázal gólmana Lízala překonat druhým gólem Ondřej Křivanec a strhnout tak vedení na stranu Blatné. Hosté převzali otěže zápasu do svých rukou a i nadále byli lepším týmem. Vypracovali si několik dalších šancí a dvakrát nastřelili tyč domácí branky. Ale i domácí mohli skórovat, jenže jejich přímý kop skončil na břevně a následná vyložená šance zůstala nevyužita. Poločasové vedení měli tedy na své straně hosté z Blatné.

Hosté neproměnili penaltu...

Ve druhé pětačtyřicetiminutovce se hra více vyrovnala. O něco aktivnějším týmem byli nejspíše domácí, kteří se snažili nepříznivý stav utkání změnit, naproti tomu hosté mohli ze zabezpečené obrany hlídat své vedení. Osečtí fotbalisté se však do žádných vyložených šancí nedostávali ani přes svou zvýšenou aktivitu. Hosté mohli své vedení pojistit a podtrhnout třetí brankou, která by jim určitě dodala větší klid, ale Motyka nařízený pokutový kop proměnit nedokázal. Blatenští tak museli až do konce utkání hájit své těsné jednogólové vedení, což se jim nakonec také podařilo a do tabulky si tak mohli připsat další tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Osek B
Radim Kuneš (obránce): Soupeř se zpočátku těžko vyrovnával s naším těžkým terénem i velice důraznou hrou. Do vedení jsme se dostali už ve 3. minutě, kdy si hostující gólman po nedorozumění v obraně vsítil z nepochopitelného důvodu velice laciný gól. Hosté se ale nesložili a začali hrát velmi aktivně. Během deseti minut po nedůslednosti v naší obraně otočili na 1:2. Blatná byla lepším týmem, měla více šancí a dvakrát nastřelila tyč. My jsme trefili břevno a neproměnili 100% šanci. Ve druhém poločase se hra vyrovnala a myslím, že jsme byli aktivnější, ale do vyložených šancí jsme se nedostávali. Hosté ještě neproměnili penaltu, kterou zahrával Motyka. V tomto bojovném utkání zaslouženě zvítězil tým z Blatné.

TJ Blatná
Michal Vanduch (předseda): V Oseku jsme byli nuceni se vypořádat s absencemi hráčů a nastoupili s několika změnami v naší sestavě. Vše důležité se přihodilo hned v úvodu utkání. Ve 2. minutě, po narážečce se svým stoperem na hranici vápna, zacílil do vlastní branky gólman Jaroslav Chlanda. Tento nešťastný okamžik nás naštěstí nevykolejil a hned po třech minutách se hlavou prosadil Martin Jiřinec. Po čtvrthodině hry jsme šli do vedení. Na hranici vápna se prosadil kapitán Ondra Křivanec a prostřelil domácího gólmana. Na těžkém terénu se dalo jen těžko kombinovat, a tak nezbývalo, než se přizpůsobit hře domácích a nakopávat dlouhé balóny. Na oko ne příliš pohledný zápas, který po úvodní čtvrthodině již mnoho vzrušení nepřinesl, jsme nakonec zvládli, cíl splnili a z Oseku si odvážíme důležité 3 body.



Sestavy


TJ Osek B
L. Lízal [-] - V. Ježek [-] (46. J. Hájek [-] ) , F. Frček [-] , J. Ouška [-] (54. T. Hřebíček [-] ) , M. Kroupa [-] , R. Kuneš [-] - J. Hájek [-] , D. Roubín [-] , T. Hromek [-] , J. Diviš [-] - K. Hoch [-]

TJ Blatná
J. Chlanda [-] - M. Kůst [-] (68. A. Pekárek [-] ) , D. Kallmünzer [-] , J. Sýkora [-] , P. Čadek [-] - O. Křivanec [-] , M. Petrášek [-] , R. Peleška [-] - L. Motyka [-] (90. O. Míka [-] ) , J. Nový [-] , M. Jiřinec [-]

ŽK: 10. K. Hoch , 76. T. Hřebíček , 81. R. Kuneš - 12. M. Petrášek .
Hráči zápasu: O. Křivanec , M. Jiřinec .
Místo: Osek. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Písek Martin - Jzugrafov Svyatoslav, Vejčík Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.