0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatná odjela z Chýnova s čistým kontem a třemi body


Branky


0

Blatná v zápase s Chýnovem potvrdila roli papírového favorita a připsala si další tři body do tabulky.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vypracovali dvougólový náskok...

Souboj dvou týmů z opačných konců tabulky byl na programu tohoto kola v Chýnově, kde domácí přivítali druhou Blatnou. Pro tu to byl druhý zápas na venkovní půdě v řadě, minulý víkend těsně porazila oseckou rezervu. Naproti tomu domácí se na podzim stále trápí a v minulém kole podlehli Protivínu. Od úvodních minut zápasu bylo zřejmé, že Chýnov bude vycházet spíše ze zabezpečené obrany, kterou budou muset hosté dobývat. Hosté z Blatné se tlačili do útoku a vypracovali si několik standardních situací. Ve 25. minutě se po jedné z nich dostal k míči Radek Peleška a poslal svůj tým do jednobrankového vedení. I po úvodním gólu vypadala hra přibližně stejně jako v úvodu zápasu a míč měli více na svých kopačkách hosté, kteří ve 36. minutě udeřili podruhé, opět ze standardní situace a znovu v tom měl prsty Radek Peleška. Ten se totiž postavil k přímému kopu, jeho střelecký pokus orazítkoval břevno, k odraženému míči se nejrychleji dostal jeho spoluhráč Jiří Viták, který překonal chýnovského gólmana Basíka podruhé v zápase. Co se týče gólů, tak to bylo v první pětačtyřicetiminutovce vše.

Blatná přidala ještě jednu pojistku...

Ani přes nepříznivé dvougólové manko se domácí ještě nevzdávali a do druhého poločasu vstoupili aktivněji než jejich soupeř. Chýnov převzal režii zápasu do svých rukou a dostal Blatnou pod tlak. Hostující obránci se však nenechali zaskočit, celá blatenská defenziva zafungovala výborně a i díky tomu držel brankář Chlanda stále čisté konto. Hosté se dokázali z tlaku svého soupeře vymanit a hned z toho byla třetí branka. Opět dostala Blatná výhodu standardní situace, míč si našel Jakub Nový, předvedl dobré zpracování a z otočky rozvlnil síť za zády domácího gólmana potřetí. Ve zbývajících minutách se domácí ještě pokoušeli se stavem utkání něco udělat a určitě jim nemůže být upřeno to, že bojovali až do samotného závěru. Hosté však kontrolovali svůj pohodlný tříbrankový náskok a Chýnov do žádné vážnější šance nepustili. Zápas tedy skončil vítězstvím hostujícího celku.



Ohlasy k zápasu



TJ Blatná
Michal Vanduch (předseda): Na krásně připraveném hřišti a za podpory mnoha fanoušků, jsme odehráli jedno z lepších utkání podzimu. Domácí měli dobře zhuštěnou obranu, a tak utkání rozhodly standardní situace. Po jedné z nich se dostal balón ve 20. Minutě k Radku Peleškovi a ten se nemýlil. Ve 33. minutě jsme se radovali podruhé. Radek Peleška při rozehrání přímého kopu napálil břevno a u odraženého míče byl nejrychleji Jiří Viták. Do druhé půle jsme vstoupili opatrněji a domácí toho hned využili k tlaku. Naše obrana ale opět fungovala znamenitě a tak se síť rozvlnila na druhé straně. A jak jinak, než po standardní situaci. Míč si dobře zpracoval Jakub Nový a z otočky zavěsil potřetí. Počet branek mohl být i vyšší, ale to by bylo pro snaživé a do konce utkání bojující domácí přiliž kruté. Zakončili jsme bodově bohatý podzim výhrou a těšíme se na jarní předehrávku s Vodňany.



Sestavy


FC Chýnov
R. Basík [-] - R. Kučera [-] , J. Basík [-] (57. V. Zadražil [-] ) - F. Zadražil [-] , V. Hruška [-] , O. Strnad [-] , V. Hruška [-] , J. Hruška [-] (67. D. Štiller [-] ) , O. Mládek [-] (80. T. Kučera [-] ) , M. Sedlatý [-] (78. J. Průša [-] ) - J. Doubrava [-] (78. L. Havlík [-] )

TJ Blatná
J. Chlanda [-] - J. Viták [-] , M. Kůst [-] (46. M. Petrášek [-] ) , D. Kallmünzer [-] , J. Nový [-] (89. J. Svoboda [-] ) , P. Čadek [-] - M. Jiřinec [-] (63. J. Hrubý [-] ) , M. Mišiak [-] , R. Peleška [-] (86. A. Pekárek [-] ) , L. Motyka [-] , J. Křivanec [-] -

ŽK: 20. V. Hruška , 70. O. Strnad - 27. L. Motyka , 47. D. Kallmünzer , 75. J. Hrubý , 86. M. Mišiak .
Hráči zápasu: J. Nový , J. Viták , R. Peleška .
Místo: Chýnov. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Nedvěd Petr - Valeš Radek, Krejník Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.