0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 17:00

1.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Katovice školily, Dražice dostaly 4 góly!


Branky


0

Katovice vkročily do krajského přeboru vysokou výhrou 4:0 nad Dražicemi. Zkušený domácí tým neprobral ani příchod Mariána Horky. Katovice ukázaly svou sílu a naopak Dražice vypadají na další sezónu trápení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Elán nováčka z Katovic překvapil dlouholetého účastníka krajského přeboru. Do kádru Dražic se po roce a půl vrátil Marián Horka a samozřejmě se od něj mnoho očekává.

Vstup vyšel hostům náramně. Prvním střelcem Katovic v nejvyšší jihočeské soutěži je Pavel Rejšek. Dokázal se nejlépe orientovat ve vápně a dostal míč do sítě. O pár minut později byla ve vápně faulována nová akvizice Horka. S nabídnutou penaltou ale zle naložil zkušený Kromka. Jeho pokus fantasticky pokryl brankář Švehla. 

Ve 29. minutě zvýšil na rozdíl dvou golu Zoubek.

Druhý poločas se scénář držel zaběhlého trendu. Hostující nováček ukazoval svou sílu a v 65.minutě zvýšil Rejšek už na 3:0. Rozložené dražické hráče dorazil v předposlední desetiminutovce ještě Cibulka.

"Chtěl bych poděkovat všem našim fanouškům, jsou úžasní. Příště se představíme doma a euforie bude pokračovat dál," je ,výsledku nadšený dvougolový střelec Pavel Rejšek. Katovice se utkají s Planou, jenž podle slov hráčů budou chtít porazit.



Ohlasy k zápasu



SK Otava Katovice
Pavel Rejšek (Katovice): Na první zápas KP jsme se velmi těšili a chtěli jsme se ukazat v dobrem světle a bodovat v něm. Věděli jsme o příchodu Mariána Horky, ale i přesto jsme si nepřipouštěli roli outsidera. Začátek zápasu nám vyšel výborně, když se mi ve čtvrté minutě podařilo skórovat. Po chvilce přišel zlom zápasu kdy na Mariána Horku byla písknuta penalta, kterou výborně chytající Tomáš Švehla chytil. Do poločasu se nam Davidem Zoubkem podařilo navýšit skore a šlo se nám do šaten s parádním náskokem dvou branek.Do druhé půle jsme vykročili hlavně neinkasovat což se nám povedlo, navíc parádní bojovnost a chuť první zápas vyhrát nás dovedla ještě ke dvoum brankám do domácí sítě, kterou jsem vstřelil já a Karel Cibulka.



Sestavy


TJ Dražice
D. Janda [-] - R. Fořt [-] , T. Hořejší [-] , O. Kos [-] , M. Kolář [-] - O. Adam [-] (69. P. Novotný [-] ) , T. Bareš [-] , K. Novotný [-] , M. Horka [-] - D. Smutný [-] (37. P. Janouch [-] ) , J. Kromka [-] (83. J. Adam [-] )

SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - L. Blatský [-] , L. Horejš [-] , L. Černý [-] , T. Hajdušek [-] - K. Cibulka [-] (90. A. Nejedlý [-] ) , J. Miklas [-] (66. R. Náhlík [-] ) , P. Rejšek [-] (85. M. Chvosta [-] ) , M. Repa [-] - D. Zoubek [-] (80. P. Krejsa [-] ) , P. Hovorka [-] (58. J. Krýsl [-] )

Místo: Dražice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.