Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zoubek sestřelil Plánské hattrickem


Branky


0

Útočník domácích byl rozdílovým hráčem v souboji nováčků krajského přeboru. Souboj se odehrál před úctyhodnou diváckou kulisou 350 fanoušků! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí kanonýr vybudoval potřebný náskok

 Do zápasu vstoupili lépe domácí, kdy pozdější muž zápasu Zoubek jednoduše obešel obránce a levou nohou trefil přesně na zadní tyč - 1:0. To Katovické nakoplo a byli v ,,laufu", měli více ze hry, více šancí, všude byli dříve. Plánští si vypracovali ve 28. minutě závar před bránou, kdy se nepodařilo Vonešovi nadvakrát prostřelit co mu stálo v cestě. A tak se potvrdilo přísloví nedáš, dostaneš. Hned z protiútoku Zoubek prokázal střeleckou formu a navýšil na 2:0. Po 45. minutě se šlo tedy do šaten za stavu 2:0, nutno říct, že zaslouženě. 

 

Hosté se zlepšili, ale na úspěch to nestačilo

Po přestávce, která byla v plánské kabině hodně hlasitá, se šlo na druhý poločas. V něm hosté začali mnohem lépe než v úvodu zápasu a po zásluze se dočkali ve 49. minutě snížení na 2:1, střelcem byl Janovský. Hra se poté vyrovnala, spíše se hrálo ve středu pole. Ovšem byli to opět domácí, kteří udeřili. Na centr do vápna si naskočil Cibulka a nedal Brandštýlovi v brance šanci - 3:1. Než stihli hosté cokoli změnit v jejich hře, zasadil jim poslední hřebíček Zoubek, který byl rozdílovým hráčem celého zápasu, 4:1. Planá v závěru stihla ještě korigovat výsledek brankou Pěknice na 4:2, ale to bylo vše. 

  Katovice dokázalypotvrdit velice dobrý vstup do sezony, a zcela po zásluze si připsaly tři body. Plané chybělo i trochu toho ,,štěstíčka" v podobě břevna, vykopnutí míče z brankové čáry, ale ani to by na domácí tentokrát nestačilo.


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Planá nad Lužnicí
Tomáš Štiak (hráč hostů): Katovice vyhrály zaslouženě, u všeho byly dříve, měly více brankových příležitostí, důraznější, ale hlavně vstřelily čtyři branky. Nám se nedařilo hlavně v prvním poločase, druhý už byl lepší, ale k bodům to nevedlo. V sobotu přivítáme Čimelice a musíme už udělat body. Závěrem chci pochválit katovické fanoušky, kterých se sešlo 350, což je na KP slušné číslo. Vytvořili skvělou atmosféru. Takovou podporu by si přál určitě každý domácí tým.



Sestavy


SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - P. Krejsa [-] , L. Horejš [-] , L. Černý [-] , T. Hajdušek [-] - R. Náhlík [-] (72. J. Miklas [-] ) , K. Cibulka [-] , M. Repa [-] , P. Rejšek [-] (90. A. Nejedlý [-] ) - D. Zoubek [-] (75. J. Krýsl [-] ) , P. Hovorka [-]

TJ Sokol Planá nad Lužnicí
B. Brandštýl [-] - L. Sedláček [-] (70. T. Štiak [-] ) , D. Fořt [-] , M. Kolský [-] , M. Šahajda [-] - R. Voneš [-] , M. Janovský [-] (66. J. Pospíchal [-] ) , T. Pösinger [-] , D. Havel [-] - L. Irsa [-] (61. J. Trčka [-] ) , M. Pěknic [-]

Místo: Katovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.