0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov po další výhře v čele KP!


Branky


0

Krajský přebor má po třetím kole jediný plně bodující tým. Je jím SK Jankov. Čtvrtý tým loňské sezóny potvrzuje svou kvalitu i letos a vypadá to, že se  něj postupně stává favorit soutěže. Hostující tým vyhrál i přesto, že se vepředu musel obejít bez ofenzivních opor Smékala a Štefla. Gólově se však dařilo Voráčkovi, který dal dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo dle očekávání. Jankov již několikátou sezónu preferuje výbornou defenzivní hru a od té se odráží i letos. Zápas zprvu nenabízel příliš pohledný fotbal. Naopak, balón byl především mezi vápny.

První gólová příležitost přišla ve 20.minutě znenadání. Mužík poslal krásný balón Pancířovi, jenž se zachoval jako správný fotbalový gentleman a připravil gólovku pro Voráčka, jenž měl už rutiní povinnost míč dopravit do sítě.

Po vedoucí brance se Jankov mírně stáhl a domácí byli nebezpečnějším týmem. Do nadějné příležitosti se dostal Boháč. V síti neskončil ani centr Šmídmajera, kterému změnil směr hostující Fajtl.

Do druhého poločasu nastoupila mužstva s téměř totožnou taktikou. V 52.minutě si trojice Mužík - Pancíř - Voráček zopakovala gólovou akci. Pancíř opět nesobecky přednesl míč Voráčkovi, který měl i napodruhé jednoduchou úlohu a dostal míč do sítě.

Hostující tým v závěru utkání kontroloval hru a zkušeně si dokráčel pro tři body. Nutno však podotknout, že Soběslav s Jankovem držela celý zápas krok a prohra domácí může mrzet.



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Soběslav
Jan Boháč (Soběslav): Pro nás určite smolný zápas, rozhodně jsme nebyli horším týmem a nezasloužili si prohrát. První poločas jsme soupeře takřka nepustili za pulku. Bohužel však Jankov hrál, co potřeboval a fotbal se hraje na góly.

SK Jankov
Milan Boček (Jankov): Byl to zápas, který se hrál od vápna k vápnu a moc fotbalových okamžiků nepřinesl. Nám se podařilo využít dvě rychlé akce, soupeře jsme k ničemu nepustili a proto jsme odjeli ze Soběslavi se 3 body.



Sestavy


FK Spartak Soběslav
J. Boháč [-] - M. Mazouch [-] - M. Dvořák [-]

SK Jankov
L. Fajtl [-] - L. Voráček [-] , V. Bürger [-]

ŽK: 13. M. Dvořák , 66. M. Mazouch , 80. J. Boháč - 69. L. Fajtl , 71. V. Bürger .
Místo: Soběslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.