0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká ztratila se Sedlicí


Branky


0

Hodně šancí neznamená hodně gólů. Přesvědčil se o tom tým z podzámčí. Proti Sedlici byla Hluboká razantně lepším týmem, ale svou převahu nedokázala využít v gól. Pro Hlubokou je to tak určitě velká ztráta, jelikož takových zápasů, kde bude převaha takto vidět moc nebude.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favoritem v tomto utkání bylo jednoznačně domácí mužstvo, které se od loňského jara dále zlepšuje. Sedlice letos patří spíše k autsaidrům soutěže, ale pod krásným romantickým zámkem za Českými Budějovicemi se jim povedlo asi to, s čím přijela.

Od počátku zápasu nebyl fotbal na té nejvyšší úrovni. Sedlice vyznávala zejména defenzivní činnost a domácím se nedařilo tvrdou obranu překonat. Do druhého poločasu přišel velký tlak Hluboké, avšak změnil se v koncert neproměněných šancí. Na straně Sedlice se opět vyznamenal brankář Vančát, který bezesporu bude letos velkou oporou týmu ze Strakonicka.

V dresu Hluboké zklamal jak zkušený Stráský, tak i například Lovička. Hluboká tak poprvé v sezóně zaváhala a dle všech aspektů i názorů ztratila dva body. Naopak Sedlice získala důležité tři body z venkovního hřiště.



Ohlasy k zápasu


TJ Hluboká nad Vltavou
Tomáš Antoš (Hluboká): Po celý zápas jsme měli nad Sedlicí převahu, bohužel se nám nepovedlo vstřelit branku ani z těch největších příležitostí. Sedlice měla velkou šanci ze začátku druhého poločasu, při které nás zachránil David Brašnička. Od té doby už jsme měli šance jenom my, bohužel pro nás nám scházelo více štěstí a nebo výborně zasáhl brankář soupeře Vančát.




Sestavy



TJ Sokol Sedlice
M. Vančát [-] - J. Obleser [-]

ŽK: 22. J. Obleser .
Místo: Hluboká.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.