2:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá dvakrát vedla, přesto se vítězství nedočkala


Branky


0

 

Planá se poprvé v krajském přeboru představila na domácí půdě a rozhodně se chtěla rvát o tři body. Vysněná výhra ale nepřišla a fanoušci Plané si musí ještě počkat. Přesto se jedná o první soutěžní bod.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

První branka padla ve 22.minutě, když se po rohovém kopu nejvýše vyšplhal letošní novic v dresu nováčka Šahajda. Po jeho hlavě vznikla mela, v níž se nejlépe orientoval Havel a propálil vše, co mu stálo v cestě.Ve 32.minutě bylo srovnáno. Nejlepší muž v hostujícím dresu Pávec byl atakován ve vápně a po právu byla nařízena penalta. K pokutovému kopu se postavil Varhan a neomylně proměnil. Do poločasu se měnilo skore ještě jednou. Ve 38.minutě se po hezké kombinaci Trčky a Pěknice středem hřiště první jmenovaný dostal až na penaltu, odkud nedal golmanovi šanci. Do kabin se tak odcházelo za stavu 2:1 pro domácí mančaft.

Zaspat začátek druhé půle začíná být doména mnoha týmů krajského přeboru. Po „slovní sprše“ v šatně hostů nastoupil naprosto jiný tým, na němž šlo vidět odhodlání a snahu udělat něco s negativním stavem. To se povedlo hned v úvodu. Převrátil potahnul míč po levé lajně a krásně naservíroval do vápna míč Surovčíkovi, který se nemýlil.

Tímto však fotbalová krása skončila a do konce zápasu to bylo již bez šancí.

Jedinou kaňkou na slušně hraném duelu byl tvrdý zkrok Irsy, jenž nevybíravým způsobem zkolil domácího obránce. Červenou kartu však za svůj prohřešek neviděl.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
Tomáš Štiak (Planá): Do zapasu jsme vstoupili dobre,vedli jsme,penalta skore vyrovnala ale jeste jsme stihli dat na 2:1.. V satne si rekneme,ze musime pohlidat zacatek a neinkasovat,ale to se nepodarilo. Souper byl k porazeni,ale na druhou stranu je remiza podle me zaslouzena..Ovsem v domacim prostredi je to ztrata.. Dekujeme fanouskum za skvelou kulisu pri prvnim zapase KP v Plane,snad je priste potesime vice.




Sestavy


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
B. Brandštýl [-] - T. Štiak [-] , M. Šahajda [-] , D. Fořt [-] , M. Kolský [-] - R. Voneš [-] , J. Pospíchal [-] , T. Pösinger [-] , D. Havel [-] - J. Trčka [-] (78. L. Irsa [-] ) , M. Pěknic [-]

SK SIKO Čimelice
J. Satrapa [-] - L. Výrostek [-] , Z. Pšenička [-] , M. Němec [-] , M. Němec [-] - J. Převrátil [-] , M. Nekl [-] , M. Surovčík [-] , V. Hegenbart [-] - P. Pávec [-] , D. Varhan [-]

ŽK: 53. M. Pěknic , 59. J. Pospíchal , 62. T. Pösinger , 87. L. Irsa - 71. P. Pávec , 87. M. Surovčík .
Místo: Planá/Luž..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.