1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá ztratila v Sedlici!


Branky


0

Planá si připsala jeden bod. Pro nováčka je to ztráta. Sedlice se dokázala prosadit až v 81.minutě z penalty. Planá se příští týden utká s Dačicemi, Sedlice zavítá na hřiště Čimelic které letos neokusily chuť výhry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na sedlickém nerovném hřišti, způsobené instalací drenáží, měli domácí od začátku hry převahu, vytvořili si i několik šancí, ale buď chyběla finální přihrávka anebo si s tím poradil v brance Brandštýl. Hosté si do 30.min vypracovali jen jednu šanci, kterou zlikvidoval Vančát. Ovšem ve 33.min už byl na střelu Pěknice z poza vápna krátký a Planá se ujala vedení 0:1. Poločas již nic zajímavého nenabídl a tak se šlo do šaten. 

Druhý poločas už byl co se týče na šance i střely opačný, hosté hrozili ze standartních situací i svými průniky. v 75. min mohli domácí srovnat, a to po centru z levé strany, kdy míč nabral opačnou rotaci a div nezapadl o pár centimetrů do brány. A tak přišel v 81.minutě dlouhý aut z pravé strany, vyhraná hlavička, která posunula míč na malé vápno a po hodně sporném momentu byla sudím nařízena penalta za faul. Balon si postavil na značku pokutového kopu Klíma a se štěstím prostřelil Brandštýla, 1:1. Hosté v tu dobu již hráli na tři útočníky a vyrovnávací gól byl pro ně odměnou. V závěru utkání se ještě dostal do šance Šahajda, který svým průnikem do vápna nechal vyniknout Vančáta a následnou dorážku do skoro odkryté brány nedokázal Posinger přetavit v gol. Zápas skončil výsledkem 1:1, který musí být hlavně pro hosty velkým zklamáním.


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Planá nad Lužnicí
Tomáš Štiak (Planá): Domácí si vymodlili penaltu a za bod mohou být rádi. My jsme ztratili a body musíme honit další kola.



Sestavy


TJ Sokol Sedlice
M. Vančát [-] - M. Škulina [-] , V. Klíma [-] , J. Obleser [-] , J. Čabrádek [-] - M. Šrámek [-] , F. Chytka [-] , J. Brož [-] (73. M. Běloušek [-] ) , V. Šrámek [-] - D. Sandr [-] , Z. Mikeš [-]

TJ Sokol Planá nad Lužnicí
B. Brandštýl [-] - L. Sedláček [-] , D. Fořt [-] , M. Šahajda [-] , M. Kolský [-] - M. Janovský [-] (79. T. Štiak [-] ) , J. Pospíchal [-] (66. T. Pösinger [-] ) , R. Welzl [-] , D. Havel [-] - M. Pěknic [-] (90. F. Drtina [-] ) , L. Irsa [-] (60. J. Trčka [-] )

ŽK: 44. J. Brož , 85. D. Sandr - 52. J. Pospíchal , 81. T. Štiak , 90. M. Šahajda .
Místo: Sedlice. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.