Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 10:15

4.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dačice se Hlubokou nemazlily, nadělily jim "bůra"


Branky


0

Utkání začalo v dopoledních hodinách, které mají Dačice určené jako svůj pravidelný čas. I přesto, že bylo sotva deset hodin a někteří lidé v tuto dobu vylízají z postele, na hřišti v Dačicích ukazoval teploměr tropických 30°C a napovídal tak náročnému fyzickému výkonu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Dačice vstoupily do utkání ve velkém tempu a chtěly tak zachytit úvod, který jim v mnoha zápasech uniká. Fanoušci na první gól nečekali dlouho. Balón krásně poslal Krtek na rozběhlého Točíka, který tvrdým a přesným centrem naservíroval míč Štolbovi a ten se z hranice malého vápna nemýlil. Hluboká se stále nemohla dostat do tempa a dačičtí mladíci hýřili mnohem větším elánem, než soupeř. Ve 25. minutě vybídl stoper Brandl Štolbu dlouhým nákopem a druhý jmenovaný využil svůj rychlostní fond k přesprintování obránce a pohrál si i s brankářem Brašničkou, jemuž lehkým lobem způsobil druhý výlov ze sítě. Hra Dačic byla v těchto momentech na vyšší úrovni, než ta Hluboké. Hosté hrozili pouze ze standartních situací, kde se nejvíce ukazoval Legdan. V 38. minutě nabídl Frühauf skvělou přihrávku Jindrovi, který měl již lehkou úlohu a míč dostal pod padajícího Brašničku. První poločas tedy skončil jasným výsledkem 3:0 a bylo evidentní, že hosté půjdou do druhé půle se změnami. Domácí měli ale v hlavách ještě loňský zápas v podzámčí, kde po první půli vedli 2:0 a ztratili jej v poměru 4:2.

 

I přes dvě změny v sestavě se hra příliš nezměnila a Hluboká silně zaostávala v přesnosti přihrávek a na kopačkách hráčů byla vidět znatelná únava. V 72. minutě převzal Štolba míč na hranici velkého vápna a svou typickou kličkou po noze obelstil dva obránce a s přehledem zakončil na vzdálenější tyč. Tímto krásným fotbalovým momentem dovršil hattrick. Dačice začaly využívat mezer v obraně a jen vlastní nepřesností hatily šance na zvýšení vedení. V 82. minutě vlítl stále agilní Jindra do vápna soupeře a schytal nepříjemný knock-out. Rozhodčí situaci dobře viděl a nařídil pokutový kop. K penaltě se postavil sám postižený a s přehledem proměnil. V tento moment utkání řídil jako hlavní rozhodčí Mach, jelikož rozhodčí Krauskopf nemohl pokračovat od 62. minuty ve hře kvůli zranění kolena.

 

Čestný gól Hluboké vstřelil v 97.minutě obránce Antoš, který se opřel do míče z dobrých 25 metrů a trefil přesně pod břevno.

 

Dačice se výhrou posunuly na hranici 7 bodů, Hluboká u Dyje utržila debakl a pustila tak svého soupeře v tabulce před sebe.

 



Ohlasy k zápasu


FK Dačice
Tadeáš Jindra (Dačice): Odehrály jsme po všech směrech vydařené utkání. Soupeře jsme do šancí nepouštěly a naopak jsme se dokázaly do nich dostávat. Změny v sestavě přišly vhod. Příště jedeme na půdu nováčka z Plané a moc dobře víme, že nás nečeká nic lehkého.

TJ Hluboká nad Vltavou
Tomáš Antoš (Hluboká): Utkání se nám bohužel vůbec nevydařilo. Zbytečně jsme ztráceli míče a dělali velké chyby, které Dačičtí hráči nekompromisně trestali. Po celý zápas byli minimálně o krok napřed a zaslouženě vyhráli. My na tento nepodařený zápas musíme zapomenout a v neděli doma vyhrát.



Sestavy


FK Dačice
V. Zejda [-] - O. Beníček [-] , H. Brandl [-] , P. Mašát [-] , J. Grün [-] - T. Jindra [-] , D. Vacuška [-] , M. Krtek [-] , D. Točík [-] , D. Frühauf [-] - R. Štolba [-]

TJ Hluboká nad Vltavou
D. Brašnička [-] - J. Čermín [-] , S. Legdan [-] , T. Antoš [-] - R. Horejš [-] , M. Lovička [-] , O. Němec [-] , K. Jonáš [-] , A. Dalipi [-] - L. Valenta [-] , T. Adam [-]

ŽK: 21. D. Točík - 15. R. Horejš , 18. T. Antoš , 82. J. Čermín .
Místo: Dačice. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.