Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želeč potvrdila kvalitu a porazila Osek


0

Sokol Želeč začíná naplňovat předsezónní předpoklady, které je řadily do horní poloviny tabulky. S Osekem si poradila v poměru 3:1 a před svého soupeře se tak o jeden bod dostala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Posilování Želče z nedalekého Veselí neskončilo. Na post trenéra najmulo vedení domácích Romana Lukáče, který se tak opět potkal v týmu s Martinem Petrem a Michalem Sokoltem. Milan Barteska, který zastával funkci hrajícího trenéra se tak může více věnovat hře.

Želeč vstoupila do zápasu s elegancí. Ve čtvrté minutě Barteska odcentroval na hlavu Stránského, jenž svj tým poslal do vedení. To však netrvalo dlouho a už ve 12.minutě vyrovnával Ouška z ojedinělého protiútoku.

V prvním poločase byli domácí jednoznačně aktivnější a po zákroku na Novotného zahrávali i pentaltu. K té se postavil zkušený Sokolt, ale ani jeho zkušenosti nestačili. Svůj tým do vedení nedostal a do kabin se tak odcházelo za stavu 1:1.

Do druhé půle nastoupili želečtí se stejným elánem jako do poločasu prvního. Aktivita se jim začala vyplácet až v poslední desetiminutovce. Šťastnou ruku u střídání měl trenér Lukáč, ktrrý vystřídal unaveného Sokolta za Brůžka a ten se mu v 81.minutě odvděčil brankou na 2:1. V poslední minutě se prosadil ještě Nápravník, jenž do hry také vstoupil jako střídající posila a taktéž se blýskl gólem.

Želeč příští víkend hraje na půdě Rudolfova, kde to budou mít velmi těžké. Osek doma přivítá vedoucí Jankov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Želeč
Martin Petr (Želeč): Od zacatku zapasu jsme Osek prehravali. Hned v uvodu jsme se ujali vedeni po hlavicce Stranskeh. Potom Osek vyrovnal z nahodne akce po nasi chybe, v prvni puli Sokolt nedal jeste penaltu, druha pule byla vyrovnana se sancemi na obou stranach, nas podrzel vyborny Hovorka a hosty jejich golaman!! Myslim ze jsme byli lepsim tymem a zaslouzene vyhrali.




Sestavy


TJ Sokol Želeč
P. Hovorka [-] - O. Stránský [-] , M. Petr [-] , M. Prokeš [-] , L. Kubec [-] - M. Barteska [-] (85. O. Majer [-] ) , L. Kordina [-] (73. M. Šindelář [-] ) , V. Podroužek [-] (75. L. Nápravník [-] ) , D. Pavličko [-] (90. P. Janošík [-] ) - R. Novotný [-] , M. Sokolt [-] (63. M. Brůžek [-] )

TJ Osek
T. Hřebejk [-] - J. Baloušek [-] , P. Rybák [-] , M. Carda [-] , M. Krejčí [-] - L. Blažečka [-] , V. Dohonyi [-] , J. Schánělec [-] , K. Maroušek [-] (43. S. Hosnedl [-] ) - J. Ouška [-] (59. V. Uher [-] ) , J. Kovárna [-] (79. D. Roubín [-] )

Místo: Želeč. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.