3:1
(2:1)
44. P. Fukal
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov nedopustil pŕekvapení a je stále stoprocentní


Branky


0

Jediný nedělní zápas viděli fanoušci v Jankově. O favorita zde rozhodně nebylo nouze a domácí tým svou roli potvrdil. Přesto se však očekával asi ještě jasnější průběh, hosté z Veselí nepříjemně kousali a nedali svou kůži lacino.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jankov v sobotu sledoval pořínání svých soupeřů v horní polovině tabulky. Katovice a Olešník se dokázaly posunout dokonce před Jankov a proto se aréně Jankova muselo hrát naplno. Přeci jen se zeleno-bílí chtějí na výsluní vyhřívat co nejdéle.

Domácí byli připraveni na bránícího soupeře. Ten ale už na začátku zápasu udělal chybu. Kapitán Jindřich Lukáš ve vápně fauloval aktivního Smékala a byla nařízena penalta. Té se ujal Jan Šebelka a nemýlil se. Jankov se tak brzy dostal do vedení a uklidnil se tak.

Do 25.minuty se hrálo dle režie Jankova, ale ani Mizera, tak i Smékal nedokázali překonat strážce veselské svatyně Plachého. Ve 25.minutě e už ale skóre měnilo podruhé. Stoper Lošek procházel přes celé hřiště až k soupeřově bráně, kde skvěle našel Pavla Mizeru a ten si s nabídnutou šancí dokázal s přehledem poradit.

Na konci poločasu přišla pro domácí studená sprcha. Jedinou střelu na bránu Jankova vyslal Patrik Fukal a hned z toho byl gól. Pro domácí opravdový šok, jelikož soupeře k ničemu celých 45 minut nepustili.

Do druhého poločasu se vstoupilo stejně jak do prvního. Aktivita Jankova byla viditelná a zdálo se, že se čeká jen na gól. Ten přišel už v 54.minutě, když se prosadil Smékal. I přes velký počet šancí se už Jankov z gólu neradoval a vyhrál tak 3:1.

Do utkání nastoupil i teprve 14letý hráč Kotyza (syn trenéra). Veselí zažívá velmi špatný vstup do sezóny a zlepšit se to bude snažit příští kolo proti Dražicím, jenž na tom taktéž nejsou nejlépe. Jankov čeká těžký zápas v Oseku.



Sestavy


SK Jankov
J. Šiller [-] - M. Pancíř [-] , F. Lošek [-] , J. Zajíc [-] , M. Popelka [-] - M. Boček [-] , D. Maršán [-] , J. Šebelka [-] , P. Mizera [-] (46. V. Bürger [-] ) - L. Voráček [-] , T. Smékal [-]

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
F. Plachý [-] - P. Koktavý [-] , J. Lukáš [-] , P. Fukal [-] , A. Hruška [-] - P. Kolář [-] , D. Vojta [-] , R. Kokeš [-] , P. Nuhlíček [-] - M. Ježek [-] , P. Daněk [-]

ŽK: 89. V. Bürger - 3. J. Lukáš , 53. P. Koktavý .
Místo: Jankov. Počet diváků: 110.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.