1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběslav vyhrála v Dražicích po zásluze


Branky


0

Dražice loňskou sezónu hodně vystřízlivěly. Po třech titulech v řadě skončily předposlední a na trápení to vypadá i letos. Soběslavi se podařilo uspět na půdě soupeře a to i přesto, že prohrávala 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dražice po návratu Mariana Horky stanovily hru zejména na urostlého střelce. Což znamená nákopávání balonu s minimem mezihry. Na první gólový okamžik se čekalo do 27.minuty. Dražice kopaly pokutový kop. K exekuci se postavil Michal Hojdar a s přehledem proměnil. Hosté se však brzy oklepali a brzy vyrovnali. Po pouhých čtyřech minutách bylo skóre opět vyrovnané.

Podraský srovnal na 1:1 a za tohoto stavu se šlo následně i do kabin.

Ve druhém poločase byla vidět razantní změna. Soběslavští zvýšili svou aktivitu a domácí stále víc a víc tahali za kratší provaz.

V 59.minutě vystřelil vedení Soběslavi Šmídmajer. Vedení mohlo být i vyšší, ale Prášek se prosadit nedokázal. Jaroslav Prášek loni oblékal dres Dražic, ale od letoška je členem kádru Soběslavi.

Hosté byli i nadále aktivnější, ale trápí je stejně jako v minulých sezónách mizerná produktivita.

Soběslav se díky výhře dostala do klidnějších vod, Dražice mají po čtyřech kolech pouze 3 body.



Ohlasy k zápasu



FK Spartak Soběslav
Jan Boháč (Soběslav): V zápase jsme byli lepší. Dražice hráli nakopavany balóny. Prohrávali jsme 1:0 z penalty ale dokázali jsme otočit. Vezeme pro nás povinne tři body z bojovnyho zápasu. Na konci jsme mohli ještě přidat 2 tutovy góly, ale bohužel jsme neproměnili.



Sestavy


TJ Dražice
R. Fořt [-] , T. Hořejší [-] , O. Kos [-] , T. Bareš [-] - R. Valášek [-] , T. Vakoč [-] , K. Novotný [-] (87. M. Kolář [-] ) , M. Horka [-] - M. Hojdar [-] , P. Novotný [-] (78. D. Smutný [-] )

FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - K. Chotovinský [-] , J. Boháč [-] , M. Hromada [-] , L. Podráský [-] - O. Madar [-] , V. Žalda [-] (35. J. Peltán [-] ) , T. Mazouch [-] (84. V. Novotný-Hanzal [-] ) , M. Mazouch [-] - J. Šmídmajer [-] (64. J. Prášek [-] ) , M. Dvořák [-] (89. D. Doležal [-] )

ŽK: 51. R. Fořt , 79. M. Hojdar - 21. J. Šmídmajer , 26. J. Boháč , 35. M. Dvořák . ČK: 90. R. Fořt .
Místo: Dražice. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.