0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2015 17:30

6.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběslav potřetí vyhrála a atakuje medailové pozice!


Branky


0

První utkání šestého kola Ondrášovka krajského přeboru viděli diváci v Olešníku, kam přijel soupeř ze Soběslavi. Oba celky vstoupily do sezóny nad míru dobře a očekával se tak velký boj. Soběslav v něm ukázala své zkušenosti z minulých let a díky dvěma brankám Dvořáka vyhrála 2:0, což je katapultovalo na momentální třetí příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Soběslav v posledních letech trápila zejména střelecká impotence a nezkušenost v důležitých zápasech. Tyto nešvary však zdají se být zažehnány a letošní ročník tým z Táborska odstartoval na jedničku.

Série tří vítezných duelů je posunula na třetí místo, což je pozice, kterou Soběslav okupuje snad poprvé v krajském přeboru. Olešník rozjel pouť v nejvyšší krajské soutěži ve velkém stylu, avšak prohra doma s Katovicemi a nyní i se Soběslaví je sráží do středu tabulky a zdá se, že nováčkovská euforie mizí...

Oproti minulému kolu se v hledišti olešnického stánku sešla jen hrstka příznivců, což může být způsobeno i netradičním hracím časem (pátek 17:30), který je zaviněn konáním hasičských závodů během soboty.

Od počátku zápasu byli aktivnější hosté, kteří byli u většiny odražených balónů dříve. Gólově se však prosadit nedokázali a to zejména kvůli předfinální a finální části akcí, která měla do dokonalosti velmi daleko. Nejvíce emocí tak nabídl souboj hostujícího kapitána Boháče s útočníkem Dudkem, kdy obránce atakoval domácího miláčka, ale rozhodčí nechal kartu v kapse a to se nelíbilo domácímu publiku.

Druhý poločas začal divoce. V 50.minutě založili hosté rychlý protiútok, který zakončil Dvořák, jenž po vzoru Karla Poborského zvedl hlavu, otevřel oči a pohrál si s brankářem Jirkalem.

Na počátku 58.minuty se hosté dostali do další šance, avšak nevyužili ji. Ovšem v téže minutě se krásnou fotbalovou ekvilibristikou blýskl Lukáš Podraský, jenž se zbavil protihráče technickou finesou a poslal dlouhý míč do rohu soupeře. Brankář Jirkal se pokusil hru zrychlit, avšak jeho záměr dopadl pro Olešník nejhůře jak mohl. Přihrávka mu nevyšla a skončila přesně na kopačce Dvořáka, který tak z malého vápna vsítil svůj snad nejjednodušší gól kariéry.

Olešník se snažil snížit, ale hosté hráli ve větší pohodě a zejména defenziva fungovala tak jak má. Navíc v 89.minutě vyslal Chotovinský spoluhráče za obranu a stíhající Nýdl zatáhl za záchranou brzdu. Pro něj ale nedovoleně, za což si v závěru vysloužil červený kartonek, který ho ze hry vyřadí minimálně na další dvě kola.

Soběslav v Olešníku vyhrála zaslouženě a užívá si skvělý vstup do sezóny. Olešník se mírně propadá a do dalších kol bude potřebovat zabrat.

 

Foto: Hráči Soběslavi těsně po vítězném utkání



Ohlasy k zápasu


FK Olešník
Lukáš Dudek (Olešník): Z naší strany nemasny neslany výkon. Vylozenou šanci jsme si nevytvořili, ačkoli jsme v prvním poločase mely hodně příležitosti využít otevřené hostující obrany. Rozhodla první branka, kdy využila Soběslav naší chybne rozehravky a z rychlého kontru dala vedoucí branku. My jsme si za druhy poločas nebyly schopni prihrat, natož vytvořit sanci. Musíme se zvednout procistit hlavu a hlavně začít hrát fotbal. Škoda vyloučení Nydla, jelikož podobného zákroku se v první půli dopustil i hostující Boháč.

FK Spartak Soběslav
Jan Boháč (Soběslav): Těžký a bojovný zápas. Jeli jsme si pro 3 body a to se nám povedlo. Museli jsme odčinit výkon z minulého týdne a zabrat, což se povedlo. Výborný a bojovný výkon od celého týmu. Nyní jsme třetí a taktéž to řádně oslavíme.



Sestavy


FK Olešník
M. Jirkal [-] - P. Jirkovský [-] , M. Šíma [-] , J. Hála [-] , D. Heller [-] - F. Mertl [-] , L. Červenka [-] , P. Stejskal [-] , R. Chlumecký [-] - S. Vařák [-] (55. M. Nýdl [-] ) , L. Dudek [-] (64. D. Szep [-] )

FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - K. Chotovinský [-] , J. Boháč [-] , O. Hromada [-] , D. Maršík [-] - T. Mazouch [-] , L. Podráský [-] , J. Peltán [-] , M. Mazouch [-] - M. Dvořák [-] , J. Šmídmajer [-]

ŽK: 67. F. Mertl , 72. J. Hála , 78. D. Szep - 25. J. Peltán , 34. M. Mazouch , 83. M. Dvořák . ČK: 88. M. Nýdl .
Hráči zápasu: M. Dvořák , M. Kuník .
Místo: Olešník. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mach Jan - Peterka, Koranda.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.