0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:00

8.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov ztratil a nabírá ztrátu za Katovicemi


Branky


0

Jankov po šesti kolech vévodil tabulce bez ztráty kytičky. Poslední dvě kola ale ukázala, že držet dlouhodobě pouze vítěznou šňůru je velmi náročné. Planá překvapila a odvezla si bod za bezbrankovou remízu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jankovští měli co odčiňovat. Po prohře na Hluboké přišli nejen o letošní neporazitelnost, ale zároveň i o vedoucí příčku v tabulce. Rehabilitovat se však nedokázali ani tentokráte, jelikož nezískat tři body za převahu, jakou si vytvořili, je trestuhodné.

Jako první si gólovou příležitost vypracoval Marek Pancíř, jenž vystihl rozehrávku hostujících zadáků, s balónem se dostal až do pokutového území, odkud napřáhl ke střele levačkou, jenže Bohumil Brandštýl hned úvodním zákrokem potvrdil, že to bude jeho den. I přes značný tlak Jankov se svými šancemi šetřil, a tak v prvních třiceti minutách můžeme zaznamenat pouze dva výborně kopnuté rohové kopy Jana Šebelky, které však jeho spoluhráči malým důrazem ve vápně nedokázali dotlačit do sítě. Brandštýl musel znovu zasahovat až v 32.minutě, kdy střílený centr Romana Mužíka nikdo netečoval, a plánský gólman ho nohou musel vyrážet do bezpečí. Hosté se k domácí brance dostávali zcela výjimečně, za první poločas to bylo asi dvakrát. V obou případech vzal na svá bedra zakončení Martin Šahajda, ale pokaždé Jiřího Šillera v domácí brance spíše poškádlil. Nicméně poločasový bezbrankový stav hrál do not nováčka soutěže.

 

Ten nastoupil s ještě větší obezřetností i do druhého dějství. Taktika výsledek bránit a zdržovat nesla své ovoce. A to i díky nemohoucnosti domácích fotbalistů skórovat. Svěřenci Ivo Čecha si mnoho gólovek nevypracovali, a když ano, zakročil Brandštýl. Stejně jako v 55.minutě, kdy po krásné kombinaci centroval z levé strany Jakub Zajíc, z malého vápna zakončoval Lukáš Voráček, ale skvělého gólmana Plané nepřekonal. V další velké šanci neprostřelil Brandštýla ani Roman Mužík a domácí začali být nervózní. V poslední čtvrthodině se tlak vystupňoval do maxima, jenže vstřelit gól bylo pro domácí nadlidským úkolem. Bohumil Brandštýl se zaskvěl i proti parádní střele Vojtěcha Bürgera v 84.minutě, o minutu později zasahovat nemusel, když ve velké šanci po Bočkově centru pálil nad branku Jakub Zajíc. Podruhé v řadě jankovští neskórovali a umožnili jít Katovicím do trháku. 

V příštím kole se Jankov představí na půdě zatím nevýrazných Čimelic. Planá se pokusí změnit remízovou sérii, která trvá už šest zápasů v utkání proti Dražicím. 



Ohlasy k zápasu


SK Jankov
Petr Maxa (Jankov): Náš tým chtěl opět přejít na vítěznou sérii a za tím si šel po celý zápas. Bohužel tentokrát rozhodla naše špatná koncovka, která zápas prakticky rozhodla. I přes velkou převahu gól nepadl. V příštím utkání je tak co napravovat.

TJ Sokol Planá nad Lužnicí
Tomáš Štiak (Planá): Domácí ukázali, že mají výborné mužstvo což potvrzovali po celý zápas. Vypracovali si plno šancí, které ovšem zakončili nepřesně anebo je vychytal výborný Brandštýl. Musím přiznat, že jsme za celý zápas neměli vážnější šanci a prakticky se jen bránili.. Bod je pro nás s takovým soupeřem hodně cenný.. V sobotu nás čeká derby proti Dražicím a všichni jsou odhodláni nechat na hřišti vše a udělat už konečně 3 body.



Sestavy


SK Jankov
J. Šiller [-] - L. Fajtl [-] , F. Lošek [-] , M. Řezníček [-] (82. V. Jirkovský [-] ) , J. Zajíc [-] (88. M. Popelka [-] ) - L. Voráček [-] , D. Maršán [-] , J. Šebelka [-] (71. M. Boček [-] ) , M. Pancíř [-] (78. M. Šulc [-] ) - V. Bürger [-] , R. Mužík [-]

TJ Sokol Planá nad Lužnicí
B. Brandštýl [-] - M. Šahajda [-] , M. Kolský [-] , T. Štiak [-] , L. Sedláček [-] - R. Welzl [-] , T. Pösinger [-] , J. Pospíchal [-] , D. Havel [-] (24. M. Janovský [-] ) - R. Voneš [-] , L. Irsa [-] (46. M. Pěknic [-] )

Místo: Jankov. Počet diváků: 108. Rozhodčí: Kaštánek Libor - Herzog, Tupý.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.