1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 10:15

9.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov potřetí za sebou nedokázal vyhrát a Čimelicím podlehl 1:0


Branky


0

Jankov se dostává z euforie zpět na zem. Ještě před třemi koly vévodil tabulce a dnes už ztrácí šest bodů, které se budou velmi náročně dohánět. Čimelice si výhrou s favoritem pomohlo a dostaly se na hranici 9 bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jankov se stále musel obejít bez služeb svého klíčového kanonýra Tomáše Smékala, jehož absence je znát čím dál více. Do sestavy, tedy zatím na lavičku náhradníků, se po zranění alespoň vrátil další klasický útočník Vladimír Štefl.

Jestliže pro hosty je Smékal nepostradatelný, stejnou vizitku má v čimelickém dresu Pavel Pávec. Ten podává standartně vysoké výkony, a že bude patřit mezi nejlepší i v tomto utkání, předvedl hned v 7.minutě, kdy se elegantní kličkou zbavil Fajtla a jeho následná, ještě Loškem tečovaná střela skončila na tyči Hejníčkovy branky. O minutu později fauloval Michal Němec unikajícího Romana Mužíka a hosté měli výhodu přímého kopu z dvacetimetrové vzdálenosti od Lepičovy branky. Sám faulovaný Mužík zakroutil míč přes zeď, jenže zhruba o metr branku minul. Lepič musel výrazně zasahovat až v 21.minutě po pěkné a umístěné střele Jana Šebelky, avšak domácí gólman jí dokázal vyškrábnout na rohový kop. Na druhé straně se dostal ke střele z právé strany Jakub Svojše, ovšem jeho následná střela by se uplatnila v právě probíhajícím mistrovství světa v rugby. První poločas žádnou velkou podívanou nepřinesl. Především od Jankova se čekalo mnohem více, jenže v jeho lepším výkonu ho srážela obrovská nepřesnost v kombinaci. Přesto v závěru poločasu si jankovští tlak vytvořili a přišly i gólové šance. V 39.minutě hlavičkoval po rohovém kopu Šebelky pod břevno Jakub Zajíc, Jiří Lepič se blýskl parádním zákrokem a míč opět vytáhl mimo tři tyče. Z následného rohu posadil Šebelka balón na hlavu Františka Loška, jehož zakončení pár decimetrů chybělo. Největší tutovka v dosavadním průběhu hry však přišla až v 41.minutě, kdy po Šebelkově vysunutí a trochu šťastné teči domácích zadáků upaloval sám na Lepiče Vojtěch Bürger, jenže své zakončení uspěchal, zbytečně brzy vystřelil a branku vůbec netrefil.

Na začátku druhého poločasu to vypadalo na stejné pokračování jako z konce toho prvního. Hosté byli aktivní a svého soka zatlačili. Výsledkem toho byla pěkná akce Šebelky, Bürgera a Mužíka, kterou krásnou technickou střelou zakončil posledně jmenovaný, bohužel pro Jankov míč šel o pár centimetrů vedle domácí svatyně. Po dobrém úvodu přišla pro hosty velká rána v podobě standartní situace Čimelic. V 52.minutě poslal balón do šestnáctky Nekl, ten prošel přes klubko hráčů až k Martinu Němcovi, jenž neměl výraznějších problémů ho z malého vápna uklidit do branky - 1:0. Otřesení hosté se ještě nevzpamatovali a vzápětí mohli dostat K.O. S míčem u nohy se prokličkoval do vápna Pavel Pávec, tvrdě vypálil, ale Lukáš Hejníček svůj tým podržel. Druhé dějství bylo už živější. Především hosté, kteří se oklepali z inkasované branky, přidali, zlepšili kombinaci a výsledkem toho byl vytvořený si mírný tlak a tím spojené nedovolené zákroky domácích fotbalistů, kteří si odnesli šest žlutých karet. V rozmezí mezi 60. a 71. minutou přišly velké šance Jankova, dalo by se říci, že tutové. V 62.minutě poslal nádhernou kolmici Jan Šebelka mezi beky, nabíhající Vojtěch Bürger pálil dobře, ale ještě lépe zasáhl Jiří Lepič, který včasným vyběhnutím zmenšil jankovskému hráči střelecký úhel. V 68.minutě měl po přesném centru Mužíka na hlavě vyrovnání znovu Vojtěch Bürger, jenže v tutovce, která "nejde nedat" neuspěl. Hosté se vyrovnání dočkali v 71.minutě, kdy po standartní situaci a následném závaru dotlačil míč do sítě střídající Vladimír Štefl, jenže zvednutý praporek asistenta rozhodčího Petra Šafránka následnou radost jankovským zkazil. Tyto nevyužité šance hosty srážely do kolen a do konce zápasu si už jiné nevytvořili. Totalní zmar a rozpoložení jankovských hráčů prezentoval v 80.minutě Vojtěch Bürger, který nejprve fauloval Pávce, aby následným "Řepkovým blikancem" faulovaného ještě v přerušené hře nakopl. Následovala červená karta a definitivní konec nadějí Jankova na bodový zisk. Čimelice využily útlumu jednoho z favoritů soutěže a díky jedné povedené standartce si připsaly druhé vítězství v sezóně.

 

Zdroj: skjankov.cz



Ohlasy k zápasu



SK Jankov
Petr Maxa (Jankov): V úvodu sezóny dobře fungující stroj jménem SK Jankov potřebuje nutně do servisu. Po šesti výhrách v řadě jsme nyní ve velkém útlumu. Již 312 minut jsme nedokázali vstřelit gól, naposledy v sobotu dopoledne v Čimelicích, kde jsme po jedné vydařené standartce SIKA podlehli 0:1. Aktuální rozpoložení jankovských v závěru utkání podtrhl svým vystoupením Vojtěch Bürger.



Sestavy


SK SIKO Čimelice
M. Nekl [-] , M. Němec [-] , M. Němec [-] , Z. Pšenička [-] - J. Petráš [-] (73. J. Převrátil [-] ) , M. Surovčík [-] , V. Hegenbart [-] , P. Pávec [-] - J. Svojše [-] (87. L. Výrostek [-] ) , F. Čadek [-] (64. V. Maštalíř [-] )

SK Jankov
L. Hejníček [-] - L. Fajtl [-] , F. Lošek [-] , M. Popelka [-] , J. Zajíc [-] (75. M. Boček [-] ) - P. Mizera [-] (63. M. Pancíř [-] ) , D. Maršán [-] (86. L. Voráček [-] ) , J. Šebelka [-] , V. Bürger [-] - R. Mužík [-] , M. Šulc [-] (67. V. Štefl [-] )

ŽK: 9. M. Němec , 28. J. Svojše , 55. F. Čadek , 70. P. Pávec , 77. V. Maštalíř , 81. M. Surovčík - 35. R. Mužík . ČK: 80. V. Bürger .
Místo: Čimelice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.