3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlice jasně porazila Olešník a hodně si pomohla


Branky


0

Olešník má v posledních týdnech výkony jako na houpačce. Velmi kvalitní výkon střídá bída. Sedlice si výhrou hodně pomohla a dostala se na hranici 20 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olešík zajížděl na půdu Sedlic v dobré náladě, neboť z posledních čtyř zápasů třikrát vyhrál a podlehl pouze na půdě písecké rezervy, kde se však prezentoval dobrým výkonem. V Sedlici ale nováček soutěže nepředvedl dobrý výkon. Už ve 2. minutě po sérii asi 30 autů na levé straně se hra na chviličku přesunula doprava odkud přišla přihrávka skrz děravou obranu od Škuliny na neobsazeného Sandra a ten sám před Jirkalem nezaváhal. Druhý gól přišel po laciné ztrátě míč před vápnem. Míč pak putoval do vápna, až k nohám volného Škuliny, který do prázdné neměl problém dát gól. Domácí poté zahodili asi další 3 gólové šance.

 

O poločase byla v kabině hostů, mezi hráči známá, sprcha a druhý poločas se Olešník jakoby zvedl. Domácí se zatáhli a hráli co potřebovali. V závěru se po další špatné přihrávce na polovině hřiště řítili tři domácí hráči na osamoceného brankáře Jirkala a Šteier do prázdné pečetil výsledek utkání. Velmi slabý výkon Olešníka podtrhl fakt, že ani jednou nevystřelil na branku!

 

Zapomenout na mizerné představení budou chtít hráči Olešníka doma proti Dačicím, se kterými se naposledy setkali před čtyřmi roky v I.A třídě. Sedlice jede na stadion do Soběslavi, kde je čeká náročné utkání. Sedličtí ale nepojedou jako úplný outsider, jelikož jako jedni z mála dokázali vyhrát všechny své zápasy během „anglického“ týdne a své postavení v tabulce si razantně vylepšili. Sedlice se tak posunula do klidných míst středu tabulky, Olešník je stále v popředí. 



Ohlasy k zápasu



FK Olešník
Lukáš Dudek: V Sedlici jsme chtěli navázat na výkon z Písku, ale tentokrát s vítěznout tečkou. Jenomže od první minuty jsme byli doslova trapní! Nefungovalo nic, na hřišti jsme vypadali asi jako banda víkendových turistů, co se při krásném podzimním počasí zatoulali na hřiště do Sedlice. Nevím co se děje, každý koukáme kolem sebe na hřišti, asi hledáme chyby u někoho jiného, než sami u sebe a to je to nejhorší! Jsme zticha jak pěny, když už mluvíme tak s rozhodčím, že nás někdo kopnul. Přes týden si to musíme vyříkat a v posledních dvou kolech ze sebe vyždímat co půjde!



Sestavy


TJ Sokol Sedlice
M. Vančát [-] - V. Klíma [-] , J. Čabrádek [-] , J. Obleser [-] , J. Němec [-] - J. Brož [-] , M. Šrámek [-] , M. Škulina [-] (82. S. Šteier [-] ) - D. Sandr [-] , Z. Mikeš [-]

FK Olešník
M. Jirkal [-] - D. Heller [-] , J. Hála [-] , M. Studnička [-] (78. J. Čecháček [-] ) , M. Šíma [-] - M. Tressl [-] , R. Chlumecký [-] , P. Jirkovský [-] (60. S. Vařák [-] ) , D. Szep [-] (46. P. Stejskal [-] ) - L. Červenka [-] , L. Dudek [-]

ŽK: 56. Z. Mikeš - 63. L. Červenka , 64. R. Chlumecký .
Místo: Sedlice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.