2:1
(1:1)
23. L. Dudek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 13:15

15.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Písek díky dvěma gólům Zušťáka vyhrál s Olešníkem


Branky


0

Písek naposledy prohrál na půdě Jankova a dle odhodlání bylo jasné, že v dalším utkání se mladíci budou snažit o tři body, které by je opět popohnaly do klidnějších míst tabulky. Olešník se sice brankou Lukáše Dudka dostal do vedení, ale dva góly zkušeného Zušťáka znamenaly, že všechny body zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vložené středeční kolo absolovali hráči Olešníka k předehrávce 15. kola na půdě Písku, kde je čekalo místní béčko. Olešník dokázal vyhrát poslední tři zápasy a bodově chtěl uspět i na půdě rezervy třetilogového Písku.

Vstup do utkání a vlastně i téměř celý poločas patřil hostujícím hráčům z Olešníka. Ti svého soupeře přehrávali, dařila se jim kombinace a vytvářeli si gólové šance. První šanci měl již ve druhé minutě Stejskal, ale střelou z úhlu brankáře Satrapu nenachytal. Domácí odpověděli standardní situací, která opět nadělala hostům velké starosti. To bylo ovšem od domácích hráčů na dlouhé minuty vše. Po prostrčení od Šímy se dostal ke střele ve vápně Dudek, ale branku domácích netrefil. O chvilku později Dudek přiťukl míč pod sebe na Szepa, ale s jeho tvrdou střelou pod břevno si nadvakrát poradil brankář Satrapa. Domácím se nedařila rozehrávka a Olešník snadno získával míč a dál hrozil. Po vysunutí Szepem měl gól na kopačce Dudek, ale sám před Satrapou nasměroval míč jen do domácího brankáře. Zaslouženého vedení se tak Olešník dočkal po dvaceti minutách hry. Zřejmě nejpohlednejší akci zápasu rozjel Šíma a přes spolupráci Jirkovského a Chlumeckého se míč dostal zpět k němu, aby pak zpětnou přihrávkou našel Dudka a ten z první poslal míč k tyči - 0:1. Další možnost na žvýšení skóre měl Stejskal, ale proti byl znovu připravený Satrapa. Domácí hráči měli ovšem v týmu Jana Zušťáka a tomu stačili pouhé dva kontakty s míčem za první poločas, aby dvakrát zle zavařil hostujícím obráncům. Nejprve ho ve vápně srazil vracející se Szep a následovala penalta. Tu ovšem domácí kapitán Pichlík poslal jen do břevna a následný zmatek v hostující obraně, po sérii odkopů skončil na rohu. Rozuzlení první půle přišlo ve 42. minutě, když Olešník rozjel protiútok Červenkou. Ten poslal pas do lajny na Dudka, který centrem před branku hledal Stejskala, jeho pokus nesměřoval sice mezi tři tyče, ale Dudek jej ještě stihl z první poslal před branou mezi malé vápno a penaltu, kde dobíhal Červenka, ten namísto střely z první si chtěl míč ještě připravit na pravou nohu, ale v tom mu zabránili vracející se hráči Písku. Následoval dlouhý výkop Satrapi, který propadl mezi trojicí hostujících obránců k Zušťákovi, který se obtočil jako lasička kolem olešnického Hály a podél brankáře Jirkala vyrovnal poločasový stav na 1:1.

 

Druhý poločas už probíhal ve vyrovnanějším rytmu. Hosté byli zřejmě otřeseni vyrovnávací brankou a domácí trpělivě bránili a čekali na svou příležitost. I přesto mohli jít do vedení hosté, když po centru Szepa měl gól na hlavě Dudek. Jeho úmysl ovšem přečetl brankář Satrapa a střelu směřující do protipohybu vytáhl na roh. Trest pro hosty přišel po hodině hry. Nedůraz ve vápně potrestal opět Zušťák, od kterého se míč odrazil za bezmocného Jirkala. Hosté dohrávali v křeči a tatam byla jejich lehkost v kombinaci z první půle. Útočné duo Stejskal - Dudek, už se branky nedočkalo a tak měl nejblíže k vyrovnávací trefě Chlumecký. Jeho přímý volný kop, však dokázal ze šibenice vytěsnit výborně chytající Satrapa. Domácí mohli v závěru ještě navýšit své vedení, když se k nim míč dostal po chybách hostující defenzivy. Skóre už se však do konce zápasu nezměnilo a tak spadlo vítězství Písku doslova do klína.

Zdroj: Lukáš Dudek



Ohlasy k zápasu


FC Písek B
Petr Listopad: Dnesni utkani bylo velice narocne. V prvnim polocase se nam nedarila kombinace a snadno jsme ztraceli balony. Hoste se ujali vedeni po akci z prave strany a zakonceni na prvni tyci. My jsme, bohuzel, nepromenili penaltu. Nastesti se Hozna Zušťák dobre vyspal a po dlouhem nakopu od Satrapy vyrovnal. Druhy polocas jsme zacali lepe a Zušťák vstřelil vedouci gol. Meli jsme i dalsi sance, ale navysit skore uz jsme nedokazali. Musim rict, ze se Olesnik prezentoval velmi dobrym vykonem. V dalsim kole hostime Drazice a i v tomto zapase budeme chtit ziskat 3 body.

FK Olešník
Lukáš Dudek: Do utkání jsme vstoupili jednoznačně aktivněji než domácí. Dobře jsme kombinovali a vytvářeli si šance. Bohužel se naše pokusy nevešly mezi tři tyče. Pak se nám ale podařilo dát gól a hru jsme i nadále kontrolovali. PPak odmítl vyrovnání Pichlík z penalty, ale minutu před koncem půle vyrovnal Zušťák, který se obtočil okolo Hály. Ve druhém poločase jsme už nedominovali tolik a navic jsme i inkasovali.



Sestavy


FC Písek B
J. Satrapa [-] - P. Novotný [-] (46. M. Štětina [-] ) , L. Zborník [-] , D. Pichlík [-] , M. Novotný [-] (46. M. Pohnán [-] ) - R. Kočí [-] , M. Hájek [-] , P. Listopad [-] , D. Šourek [-] (71. V. Zeman [-] ) - J. Zušťák [-] , P. Keclík [-]

FK Olešník
M. Jirkal [-] - D. Heller [-] , J. Hála [-] , M. Šíma [-] , M. Studnička [-] - R. Chlumecký [-] , P. Jirkovský [-] , D. Szep [-] (79. M. Tressl [-] ) , L. Červenka [-] - P. Stejskal [-] , L. Dudek [-]

ŽK: 44. D. Pichlík , 56. R. Kočí .
Místo: Písek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.