3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.03.2020 10:30

16.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Plzeňské béčko vyhrálo nad posledním Rakovníkem 3:0


Branky


57. V. Svoboda , 75. D. Pinc , 87. J. Vais
17

Rakovník, který se krčí na posledním místě tabulky, držel téměř hodinu naději na překvapivý bodový zisk na hřišti Plzně. Poté však třikrát inkasoval a odpověď nenašel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivita domácích branku nepřinesla

Obě mužstva do úvodního jarního utkání vstoupila opatrně a spoléhala se spíše na kvalitní defenzivní práci. Do útoku se nikomu moc nechtělo, proto diváci dlouho neviděli ani náznak šance. Až ve 26. minutě se domácí protlačili k prvnímu vážnějšímu ohrožení hostující branky. Žilákův dlouhý nákop zachytil Vais, přihrál Pincovi, který zkoušel přelobovat rakovnického brankáře Zacha. Ten byl však pozorný a záměr plzeňského hráče vystihl a míč dokázal chytit. O pár minut později zahrávala Viktoria rohový kop, po kterém pálil Gabriel. Také jeho pokus zlikvidoval gólman Zach. V závěru první půle měli domácí možnost přímého kopu ze zajímavé pozice. Exekuce se chopil nezkušenější hráč, Peter Grajciar, který vyslal dobře mířenou ránu na branku. V té byl ale opět připravený Zach a výborným zákrokem udržel poločasovou remízu.

Plzeň rozhodla v závěrečné půlhodině

Domácí Viktoria ve druhém poločase navázala na povedený závěr první půle a byla jasně aktivnější mužstvem na hřišti. Zach v hostující brance, ale držel akcie svého týmu nadále vysoko. Nadvakrát vychytal Žiláka ve vyložené šanci. V 57. minutě už nejlepší hráč hostů kapituloval. Vaisovu přesnou přihrávku obdržel Václav Svoboda, který chladnokrevně obstřelil vybíhajícího hostujícího brankáře, 1:0. V 75. minutě domácí své vedení navýšili. Pas od střídajícího Václavíka převzal Dušan Pinc a jeho ránu zastavila až síť rakovnické branky, 2:0. O chvíli později mohli hosté zápas zdramatizovat. Viktoriáni chybovali v rozehrávce a hosté šli do rychlého přečíslení. Jejich první pokus o zakončení obětavě skluzem zlikvidoval Gabriel, dorážku Červeného si zase pohlídal pozorný Sváček v brance. Hosté se snažili útočit, ale naráželi na pozornou domácí obranu. Plzeňští navíc vyráželi do protiútoků. V 87. minutě jeden takový rychlý brejk proměnil v branku Jonáš Vais a bylo rozhodnuto, 3:0 pro Plzeň. Tímto výsledkem utkání také skončilo.

Zdroj:

Web FC Viktoria Plzeň



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Plzeň B
Pavel Horváth - trenér: Soupeř na nás byl dobře připravený, zalezl do hodně defenzivního postavení. Museli jsme celý zápas hrát do plné obrany. V první půli jsme měli dvě dobré střelecké pozice, ale gól jsme nedali. Ve druhém poločase jsme ten tlak vystupňovali a dali zaslouženě tři góly, navíc jsme jich mohli přidat ještě více. Zaslouženě jsme vyhráli.




Sestavy


FC Viktoria Plzeň B
D. Sváček [-] - T. Kepl [-] (62. P. Hezoučký [-] ) , Š. Gabriel [-] , J. Koželuh [-] (68. L. Václavík [-] ) , P. Grajciar [-] , V. Svoboda [-] (89. R. Hranáč [-] ) , K. Žilák [-] , M. Petr [-] , J. Vais [-] , D. Pinc [-] (79. A. Vrba [-] ) , B. Havel [-] (88. V. Míka [-] )

SK Rakovník
R. Zach [-] - D. Dolák [-] , M. Hejda [-] , K. Vilímek [-] (82. J. Severin [-] ) , M. Rendla [-] , J. Krupička [-] , J. Rohla [-] (20. D. Pelyak [-] ) , F. Krejčík [-] , J. Červený [-] , J. Sklenka [-] , P. Duchoň [-]

ŽK: 36. P. Grajciar - 65. J. Sklenka , 66. F. Krejčík .
Hráči zápasu: V. Svoboda , J. Vais - R. Zach .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Plzák Daniel - ŠIMEČEK Libor, KRUPKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Karel Holešta
Tip experta: výhra domácích

Tady je Plzeň velkým favoritem a musel by se asi stát zázrak, aby tam Rakovník něco uhrál. Jednoznačná jednička

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích