3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 13:30

7.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bodovou naději vzal Petrohradu v závěru Cílek


Branky


16

Pád z nejvyšší rakovnické okresní soutěže byl po pár kolech očekávaný, a tak nezbývá Kolešovicím nic jiného, než se zocelit a vyšší soutěž si vykopat zpět. K tomu mohly vykročit nyní doma proti Petrohradu. Nováček soutěže se přijel porvat o body a o poločas měl velkou naději. Gól do šatny ale kýžený bodový zisk nakonec nepřinesl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bláha srovnal do kabin

Kolešovice na svého soupeře nastoupily, ale hostující Sokol se nenechal jen tak zatlačit. Hrálo se mezi vápny, kdy si oba celky dokázaly vytvořit gólové příležitosti. Jako první šli do vedení domácí, když se pro brejkové situace prosadil "do kuchyně" Daniš - 1:0. Vedení mohlo být navýšeno, ale D. Polánka z bezprostřední blízkosti vychytal Sochor. Na druhé straně musel čelit samostatnému nájezdu Hornof, který svůj tým podržel.

 

Domácí měli i další šance, navýšit vedení se ale nepovedlo. A jak to tak ve fotbale bývá, tak když nedáš, zákonitě dostaneš. Už se zdálo, že se půjde do kabin za neměnného stavu, ale Petrohrad byl proti. Sokol překonal domácí defenzivu a Bláha svůj samostatný nájezd zakončil nejlépe, jak jen mohl - 1:1.

 

Definitivní klid až v nastavení

Druhý poločas nabídl podobný průběh hry. Hrálo se ze strany na stranu, kdy o pomyslnou taktovku hry se oba celky přetahovaly. Jako první skórovali domácí, kterým vrátil vedení D. Polánek - 2:1. S dalšími útočnými výpady domácích si defenziva Sokola nebo brankář Sochor poradil. Na druhé straně po překonání obrany zasahoval Hornof, kterého při největší šanci Petrohradu zachránila tyč. Definitivní klid na domácí kopačky zasadil až Cílek, který v nastavení přeloboval od poloviny hřiště Sochora a v Kolešovicích se mohlo slavit - 3:1.

 

Galerie od fanouška Groundhopping Ultra.



Ohlasy k zápasu


Český Lev Kolešovice
Jakub Hornof, brankář: V první polovině jsme mohli dát více gólů, ale i soupeř zahrozil. Bohužel jsme neudrželi vedení a do kabiny jsme inkasovali. Definitivně jsme rozhodli až v závěru, kdy Ondra Cílek od poloviny hřiště přeloboval brankáře. Poté jsme zamkli obranu a byť se hosté snažili, tak to nebylo nic platné. Za sebe jsem spokojen. Hra se střídala, chvilku byli lepší oni, chvilku zase my. Jak ale říkám, gólů jsme mohli dát daleko více.




Sestavy


Český Lev Kolešovice
J. Hornof [-] - J. Bureš [-] , J. Daniš [-] (57. D. Čech [-] ) , J. Kovář [-] , O. Ridzoň [-] (67. R. Kozák [-] ) , L. Kozák [-] (46. J. Ritter [-] ) , D. Polánek [-] , O. Cílek [-] , J. Polánek [-] (46. L. Suchánek [-] ) , J. Sýkora [-] , J. Herink [-]

Sokol Petrohrad
P. Sochor [-] - R. Neliba [-] , F. Rüther [-] , R. Worzischek [-] , L. Halámek [-] - J. Kovář [-] , M. Prištic [-] (70. D. Kunc [-] ) , M. Ibl [-] , D. Bláha [-] (52. M. Černý [-] ) - K. Pros [-] - K. Tesař [-]

ŽK: 14. J. Kovář , 23. M. Ibl , 66. M. Prištic .
Hráči zápasu: J. Kovář , D. Polánek - M. Ibl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - KOZLER Tomáš (N), HALÁMEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kolešovice doma vyhrají a Petrohrad domu pojede bez bodu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích