Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 14:00

12.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řevničov veze výhru ze Slabec


Branky


19. J. Čiha , 62. T. Fencl - 9. J. Fujera , 39. J. Husák , 44. J. Husák , 53. J. Husák , 66. J. Husák , 68. P. Bohatý , 80. L. Petráček (p.)
22

Oba týmy s ne moc dobrou aktuální formou, oba týmy chtěly urvat výhru, tu si do Řevničova přivaží hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta pomohla Řevničovu

Aktivněji na balónu začali hosté z Řevničova, po břevnu Jakuba Husáka se prosadil Jan Fujera, toho stříleným centrem vyzval Jan Husák a Fujera efektně jen ,,lízl" před brankářem do protipohybu a hosté vedli 0:1. Nedůslednost bránení Řevničova v 19. minutě využil Jiří Čiha a ten srovnal na 1:1. Ve 24. minutě se dostal Fujera do samostnatného úniku, toho dost nevybíravě ze zadu zastavil nedovoleně Schejbal a šel po právu předčasně do sprch. Tím naskytla slibná příležitost z přímého kopu, k tomu se postavil Pavel Bohatý a ten nabídnutou šanci odmítl. Před koncem poločasu se Řevničov ještě prosadil a to dvakrát, poprvé se hezky uvolnil Jan Husák a zakončil do šibenice a po něm jeho bratr Jakub využil chyby domácího gólmana, do kabin se tak šlo za stavu 1:3.

Řevničov si výhru ujít nenechal

Do druhého poločasu vstoupil Řevničov aktivně, jednou byl Fujera zastaven nedovoleně v pokutovém území a sudí pískal penaltu, tu ale Jakub Husák nedal, to ale nevadilo a po chvíli se prosadil již po druhé jeho bratr Jan. Pro domácí dokázal ještě snížit Tomáš Fencl, to bylo ale z jejich strany vše a v zápase se ještě postupně trefili za hosty znovu Jakub Husák, Pavel Bohatý a poslední branku v 80. minutě z penalty vstřelil střídající útočník Lukáš Petráček, ten tak upravil na konečných 2:7.



Ohlasy k zápasu



SK Sparta Řevničov
Jan Fujera, útočník: Do zápasu jsme šli s jasným cílem a to plně bodovat, to se nám povedlo a jestli jsme hráli špatně nebo dobře je nám v tuto chvíli jedno.



Sestavy


TJ Slabce
T. Lev [-] - V. Schejbal [-] , J. Bařtipán [-] , V. Melichar [-] , R. Vejtasa [-] , T. Fencl [-] , M. Konopásek [-] , J. Čiha [-] , J. Černý [-] , M. Vaněk [-] , P. Ikrényi [-]

SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - J. Kolek [-] , P. Bohatý [-] , J. Husák [-] , J. Fujera [-] , T. Bohatý [-] , J. Murčo [-] , M. Tóth [-] , L. Vait [-] , M. Pedál [-] , J. Husák [-]

ŽK: 49. V. Melichar - 30. T. Bohatý , 34. J. Murčo , 80. V. Kapr . ČK: 24. V. Schejbal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - HOLÝ Petr (N), BOBÁK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů