2:1p.
(1:0)
90. P. Ledvinka (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 13:30

5.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hředle byly rády za bod, Lišany o výhru přišly vlastním gólem


Branky


1. D. Roušavý - 90. P. Ledvinka (vl.)
23

Hředle stejně jako Lišany nezažívají povedený vstup do sezóny. Oba celky se nachází ve středu tabulky, což jistě není místo, kde by se chtěly nacházet. Nyní došlo ke vzájemnému měření sil. Traverza byla aktivnější, ale domácí měli díky Roušavému gólový náskok již od první minuty. Lišany už skoro slavily, ale v poslední minutě přišel vlastní gól a šlo se do penalt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První minuta a hned gól

První důležitý moment zápasu nabídla hned 1. minuta, kdy Ryšlavý ztratil míč a jeho chybu mohl potrestat Roušavý, ale jeho pokus zastavila tyč. O několik vteřin později si ale naběhl na zadní tyč, kde měl po centru snadnou úlohu - 1:0. Hředle inkasovaná branka neodradila a fotbalisté ve vínových dresech šli za vyrovnáním. Na míči byli aktivnější, měli územní převahu, ale ne a ne si vypracovat gólovou šanci.

 

Oba celky si dlouho nedokázaly vypracovat slibnou příležitost, na kterou se čekalo až do poslední minuty úvodního dějství. A přišla na obou stranách. Zajímavou střelu vyslal ze standardní situace Žalud, ta proletěla těsně nad břevnem. Na druhé straně se musel vytáhnout Řepka proti hlavičce Machovského. Výhodu jedné branky tak před druhým poločasem měli domácí.

Vlastní gól vzal domácím výhru

I úvodní minuta druhé půle nabídla brankovou příležitost. Machovský nastartoval motorku, byl u míče dříve než vyběhnuvší Řepka, ale odkrytou branku netrefil. Na druhé straně se individuálně blýskl Roušavý, ale stejně jako Paseka po něm, se z branky neradoval. Vyrovnání měl na kopačce Bethel, ale Řepka si nadále držel čisté konto, stejně jako proti střele T. Čudy. Domácí brankář držel svůj tým, který tak měl blíže a blíže k vítězství.

 

Po hodině hry to zkoušel Vodrážka, ale rozvlnil pouze horní síť. Hředle otevřely hru a hnaly se za vyrovnáním, čehož mohli využít domácí k brejkům. Z těch se zjevil v šanci Paseka nebo Mutinský, ale ani jeden neuspěl. Na druhé straně měl dobrou šanci Vodrážka, ale míč poslal daleko od hrací plochy. Zajímavá byla na druhé straně střela Haiflera, ale jakoby fotbalový bůh nechtěl další gól.

 

Když už se po akci Slámy s Machovským hosté dočkali, jejich radost zhatil zdvižený praporek pomezního sudí. Závěr utkání nenabídl ze strany hostí očekávaný tlak, ale spíše polevení. Srdce fanoušků defenzivního fotbalu zaplakalo v samém závěru, kdy rohový kop Vodrážky tečoval Zilcher a míč putoval od Ledvinky do vlastní branky - 1:1. V penaltovém rozstřelu stála opět fotbalová štěstěna na lišanské straně, i tak jsou ale dva body pro domácí svým způsobem málo.

 

Zdroj: oficiální webové stránky FK Hředle, upraveno redaktorem

 

Galerie od Šárky Krejčové, které děkujeme!



Ohlasy k zápasu


SK Lišany
Zdeněk Řepka, brankář: Když to tak vezmu, tak to největší se odehrálo v první a poslední minutě, kdy padly oba góly zápasu. Bohužel nás štve, že jsme si dali vlastní branku. Zápas, kde více ze hry měli hosté, ale moc šancí, které by měly parametry na vstřelení branky, nepřinesl. Opět čtvrtý zápas za sebou remíza s bodem navíc při pokutových kopech.

FK Hředle
Miroslav Sláma, trenér: Dnes jsme byli silnější na míči a myslím si, že i herně lepší. Tím to ale končí, fotbal se hraje na góly a za těmi jsme se moc netlačili. Chyběl důraz, fotbalová drzost, individuální schopnost přejít jeden jednoho a hlavně finální přihrávka. Nakonec jsme vyrovnali až díky vlastní brance Ledvinky v nastaveném čase, to je prostě fotbal. Penaltový rozstřel byl pro nás problém již v krajské I.B třídě a problémem zůstává i nadále. Chybí v nich jednoduchost, razance, kopací technika a bohužel i sebedůvěra. Suma sumárum – remíza asi zasloužená, výhra Lišan na penalty rovněž. Pro nás je to ale ztráta.



Sestavy


SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Haifler [-] , R. Žalud [-] , L. Krůta [-] (62. L. Řepka [-] ) , V. Mutinský [-] , D. Roušavý [-] , P. Kindl [-] , M. Medřický [-] , P. Ledvinka [-] , T. Hrbek [-] (88. J. Trešl [-] ) , J. Paseka [-]

FK Hředle
V. Malinovský [-] - A. Kolář [-] (76. T. Rendl [-] ) , V. Ryšlavý [-] , B. Amauwah [-] , T. Čuda [-] , V. Hladký [-] (46. M. Vodrážka [-] ) , J. Sláma [-] , F. Machovský [-] , D. Minařík [-] , D. Zilcher [-] , M. Somol [-]

ŽK: 17. V. Mutinský , 39. D. Roušavý , 80. P. Ledvinka - 71. V. Ryšlavý .
Hráči zápasu: Z. Řepka , D. Roušavý - J. Sláma .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: TICHÝ Martin - TÝČE Vladimír, BENEŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů