1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 17:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišany urvaly vítězství až v penaltách, Jesenice bere alespoň bod


Branky


24

Úvodní kolo to nevyšlo, a tak měli svěřenci Václava Švelcha šanci na reparát v Jesenici. Domácí ale měli stejný cíl, a tím bylo vítězství. Blíže k němu však měli hosté, ale nedokázali využít svých šancí, a tak přišel trest. I šťastné góly se ale počítají, a tak se šlo do penalt, po kterých putoval plusový bod do Lišan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Pavel Altman mladší., obránce: Bylo znát, že Lišany nepodcenily přípravu a nastoupily do zápasu v lepší provozní teplotě, z čehož brzy vytěžily vedení. Svojí aktivitou nás dokázaly rozběhat. My tak srovnali tempo, které bylo dosti vysoké. Hrál se dynamický fotbal s velkým množstvím šancí na obou stranách. Snad se divákům líbil. Vyrovnácí gól byl zdánlivě darovaný, pramenil ale z dobře vyvinutého tlaku. Na penalty už nezbylo moc sil, takže dva body pro Lišany.

SK Lišany
Zdeněk Řepka, brankář: Zápas začal rychlou brankou, na kterou jsme navázali dalšími dvěma stoprocentními šancemi a mohlo být po zápase. Bohužel se tak nestalo a Jesenice začala zlobit. Druhý poločas byl pro obě strany stejný a bohužel výhru za tři body nám vzala shoda náhod a štěstí. U penalt jsme navázali na úspěšné období z předešlé okresní sezóny.



Sestavy


FC Jesenice
J. John [-] - L. Jambor [-] (76. J. Pfejfer [-] ) , V. Fiala [-] , T. Tatzauer [-] (46. T. Nistor [-] ) , D. Jeníček [-] , D. Kapoun [-] , P. Šťastný [-] , M. Worofka [-] , P. John [-] , D. Brda [-] , P. Altman [-]

SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Haifler [-] , L. Hanzl [-] (68. L. Krůta [-] ) , R. Žalud [-] , V. Mutinský [-] (76. J. Trešl [-] ) , D. Roušavý [-] , M. Medřický [-] , P. Ledvinka [-] , T. Hrbek [-] , L. Řepka [-] , J. Feher [-]

ŽK: 71. D. Brda , 79. V. Fiala - 86. J. Feher , 90. J. Haifler .
Hráči zápasu: J. Feher , D. Roušavý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BENEŠ Petr - KOTEK Petr (N), KINKAL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Asi bych to v kabině schytal, kdybych řekl, že nevyhrajeme. Takže budu věřit svému týmu, že po sestupu z krajské soutěže urveme první body v okrese.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích