0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.11.2019 13:30

13.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebsko vyhrálo v Podlesí


Branky


3

Na zápase fotil a report poslal Jiří Funk. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Třebsko vstoupilo do utkání s vidinou titulu podzimního mistra.Nechtělo nic nechat náhodě a od začátku hrálo na vítězství. V první šanci se ocitl již ve 3.minutě hostující Bohuněk,ale jeho hlava mířila jen nad Zykánovu branku. Kovohutě zahrozily v 7.minutě tr.kopem,ale střelu Hnízdila dokázal Dušek odhlavičkovat do bezpečí. Domácí se dostávali k zakončení jen z tr.kopů,ale ani Nelibova střela z 25.minuty Říhu neohrozila. Třebsko mohlo jít do vedení ve 30.minutě.Bohuněk však sám před Zykánem  hlavou opět prostor branky netrefil. 38.minuta už branku přinesla.Prais nacentroval z pravé strany,Šváb posunul míč před branku,kde se nejlépe zorientoval Strama a hlavou poslal Třebsko do vedení – 0:1. Ve 40.minutě byl po centru Švába před brankou Kovohutí důrazný Kaňa a prostřelil Zykána po druhé – 0:2. Konec půle poznamenalo zranění Hájka,ale skóre se již neměnilo.

Hosté si vedení pohlídali

Druhé dějství začali aktivněji znovu hosté.Ve 47.minutě chytře rozehrál tr.kop Tošovský na Švába,ten však sám před Zykánem mířil jen těsně vedle branky. V 55.minutě se zranění nevyhnul další hráč Třebska gólman Říha,a tak jeho místo v brance zaujmul Bohuněk. Třebsko se snažilo přidat další gól,ale jak Kaňa,tak Synek na domácího gólmana nevyzráli. Nejblíže k brance měl Tošovský,který v 62.minutě orazítkoval tyč za již překonaným Zykánem. Domácí se dostali do šancí opět jen z tr.kopů.Bohuněk však jejich pokusy s ledovým klidem vyřešil. V 82.minutě si skvěle vyměnil míč Tošovský s Jarošem a tentokrát už se branky dočkal – 0:3. Hráči Kovohutí se snažili výsledek alespoň zkorigovat.Bohuněk však i s přispěním skvělého zákroku Jaroše z 86.minut míč za svá záda nepustil a udržel pro Třebsko čisté konto. Poté už mohla propuknout společně s fanoušky velká radost ze zisku podzimní titulu okresního přeboru pro Třebsko.



Sestavy


TJ Kovohutě Podlesí B
J. Zykán [-] - P. Janát [-] , D. Hnízdil [-] , F. Šrajn [-] , V. Přibyl [-] , S. Pobiš [-] , M. Nováček [-] , J. Drašnar [-] , M. Suchý [-] (11. P. Hodermarský [-] ) , J. Neliba [-] , F. Soucha [-] (46. M. Branžovský [-] )

SK Třebsko
M. Říha [-] (56. P. Špeta [-] ) - V. Jaroš [-] , J. Tošovský [-] , V. Hájek [-] (46. M. Synek [-] ) , P. Prais [-] , T. Dušek [-] - J. Šperer [-] , P. Šváb [-] (79. J. Horáček [-] ) , F. Kaňa [-] (89. O. Kubíček [-] ) , J. Strama [-] - D. Bohuněk [-]

ŽK: 69. D. Hnízdil , 80. J. Neliba - 10. V. Jaroš , 32. T. Dušek , 62. J. Strama , 80. J. Tošovský .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KARAS Zdeněk - SOUKUP Jaroslav (N), NEŠVERA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2019 06:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 10:50

Tip: výhra hostů