3:4p.
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 16:00

7.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebsko veze bonusový bod


Branky


8. J. Nouzecký , 16. V. Hájek (vl.) , 25. J. Nouzecký - 34. D. Bohuněk , 43. J. Tošovský , 87. J. Tošovský (p.)
4

Na zápase fotil a report zaslal Jiří Funk. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Hned v první minutě se mohlo Třebsko ujmout vedení,ale střela Tošovskýho skončila na tyči.A když v 6.minutě spálil obrovskou šanci Bohuněk,zahrozili domácí. V 8.minutě zahrávali hráči Kosovy Hory první roh,na ten si naskočil Nouzecký    a hlavou poslal míč do sítě – 1:0. Hosté se snažili o vyrovnání,ale jejich šance ke gólu nevedly. Kos.Hora rozehrávala v 16.minutě trestný kop,který propadl celým pokutovým územím až k Hájkovi a ten si ho nešťastně srazil do vlastní sítě – 2:0. V 25.minutě se skóre měnilo znovu.Hráči Třebska si neporozuměli při autovém  vhazování, k míči se dostal opět Nouzecký a sám před gólmanem Říhou nezaváhal – 3:0. Další šanci ze 33.minuty Nouzeckýmu skvěle zlikvidoval Říha. Třebsko se snažilo korigovat výsledek a po pohledné akci Bohuněk-Šperer-Bohuněk se prvně gólově prosadilo – 3:1. Dvě minuty před pauzou se ujmul zahrávání tr.kopu Tošovský a přesnou střelou nedal Mulačovi v brance domácích šanci – 3:2.

Hosté po přestávce srovnali

Druhý poločas se Třebsko hnalo za vyrovnáním,ale Kosovští dobře bránili a nepouštěli hosty do zakončení.Naopak v 71.minutě měl šanci po breaku Kouklík a však Říha jeho pokus zlikvidoval. Utkání se hrálo hodně ve středu hřiště se spoustou taktických faulů. Konečný stav utkání rozhodla až 87.minuta,v které se domácí dopustili faulu v pokutovém území a Tošovský se z nařízené penalty nemýlil – 3:3.

Bonusový bod pro hosty

A tak se šlo na penalty,ve kterých uspěli hráči Třebska a připsali si druhý bod z tohoto utkání. Za domácí se trefil pouze Červinka,naopak Tatýrek a Květ pálili vedle a Macháčka vychytal Říha. Hosté se nemýlili třikrát,když penalty proměnili Tošovský,Bohuněk a Kaňa,nedali Hájek a Kolařík.



Sestavy


TJ Sokol Kosova Hora
D. Mulač [-] - J. Nouzecký [-] (83. R. Kopp [-] ) , J. Červinka [-] , J. Vyskočil [-] , J. Žirovnický [-] (73. J. Tatýrek [-] ) , T. Sůva [-] (46. T. Macháček [-] ) , P. Moulík [-] , T. Nosek [-] , J. Kouklík [-] , J. Květ [-] , M. Staněk [-]

SK Třebsko
M. Říha [-] - V. Jaroš [-] (77. J. Strama [-] ) , V. Hájek [-] , M. Synek [-] (79. J. Horáček [-] ) , P. Špeta [-] (60. T. Kolařík [-] ) - F. Kaňa [-] , P. Prais [-] , J. Šperer [-] , F. Chytka [-] , J. Tošovský [-] - D. Bohuněk [-]

ŽK: 60. J. Kouklík , 67. P. Moulík , 69. J. Vyskočil , 81. T. Macháček , 87. T. Nosek , 87. D. Mulač - 79. D. Bohuněk , 81. F. Chytka , 93. M. Říha .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Krátký Miloš - FAFEK Zdeněk (N), SŮVA Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů