3:1
(1:1)
31. O. Moravec (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2019 14:00

11.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na hřišti řádil Robert Nývlt


Branky


15. R. Nývlt , 82. R. Nývlt , 88. R. Nývlt - 31. O. Moravec (vl.)
20

Třemi góly Roberta Nývlta utrhli Tuchorazští další tři body do tabulky, když v domácím prostředí porazili Červené Pečky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól přibrzdil ambice domácích

Po čtyřech kolech měly Červené Pečky devět bodů a atakovaly přední pozice tabulky. Od té doby ale získaly pouhé dva bodíky za remízové zápasy a tuto smolnou sérii bez výhry chtěly přerušit právě v Tuchorazi. Kde jinde, když je čekal soupeř z posledního místa tabulky.

 

Podobně ale uvažovali i domácí, kteří si byli vědomi, že Pečky z kraje ročníku nejsou týmem, který přijede nyní na jejich pažit a chtěli zdvojnásobit svůj bodový zisk. A také to byli domácí, kdo zahájil zápas pod vedením hlavního rozhodčího Kvasničky lépe. Tuchorazští borci byli aktivnější, vytvářeli si šance, ale zatím bez gólového úspěchu.

 

V patnácté minutě se přece jen dočkali. Bohužel nešťastně tečovaný míč Ondrou Moravcem skončil ve vlastní síti a domácí tak po solidním začátku prohrávali 0:1. "Bál jsem se, že nás to položí", prozradil své myšlenkové pochody o přestávce domácí trenér David Šimůnek: "Naštestí se v závěru poločasu bez váhání přesně trefil Béda Nývlt."  Zařídil tak poločasovou remízu 1:1 a do druhého poločasu mohly oba týmy ze stejné startovní pozice.

 

Otěže převzal Robert Nývlt

Vyrovnávací branka měla domácí nabudit k ještě lepšímu výkonu, který by vedl ke třem bodům, ale nervozita svazovala nohy tuchorazských hráčů. Aktivita byla překvapivě na kopačkách Červenopečeckých a hosté zaměstnávali domácí obranu. Vytvářeli si i gólové šance, ale ty buď zlikvidoval Martin Beran hájící domácí bránu a nebo bylo zakončení nepřesné. 

 

Ještě deset minut pžed koncem trval nerozhodný výsledek z prvního poločasu. A teprve nyní přišly další skvělé chvilky Roberta Nývlta. Nejprve se prodral po pravé straně do šestnáctky soupeře a z úhlu překonal Linharta - 2:1. Tři body pak pečetil dvě minuty před koncem utkání dělovkou do horního růžku pečecké brány - 3:1.

 

Tři body tak zůstaly doma a černá série hostů pokračuje. V příštím kole čekají Pečky doma Tuklaty a Tuchoraz pojede bojovat o další body k záchraně do stejně ohroženého Dobrého Pole.

 



Ohlasy k zápasu


FC Tuchoraz
David Šimůnek, trenér: Do zápasu jsme vstoupili aktivněji, bohužel to tam nepadlo. Naopak jsme si dali smolně vlastence. Naštěstí nás zachránil Beda Nývlt, který nejprve do pauzy srovnal a na konci zápasu dalšími dvěma góly rozhodl. Jsem rád, že konečně stálo štěstí na naší straně, ale do příštího zápasu musíme přidat na bojovnosti a pohybu.




Sestavy


FC Tuchoraz
M. Beran [-] - T. Černý [-] , R. Nývlt [-] , O. Moravec [-] (82. D. Sodoma [-] ) , A. Vosecký [-] , D. Jurka [-] , R. Ouředníček [-] (69. J. Moravec [-] ) , J. Pokorný [-] (69. J. Veselý [-] ) , T. Halfar [-] (81. V. Houžvička [-] ) , M. Vosecký [-] , D. Borovička [-] (81. J. Hrdinka [-] )

FK Červené Pečky
I. Linhart [-] - M. Převrátil [-] , D. Teplý [-] , J. Kaftan [-] , M. Hanousek [-] , M. Rauch [-] , J. Svoboda [-] , T. Charouzd [-] (72. K. Čermák [-] ) , D. Blecha [-] , J. Chochola [-] , Z. Bulíř [-]

ŽK: 21. R. Ouředníček , 86. A. Vosecký - 24. M. Rauch , 57. D. Teplý , 59. J. Svoboda , 90. M. Hanousek .
Hráči zápasu: R. Nývlt .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kvasnička Václav - ŠIMŮNEK David (N), JELÍNEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 22:22

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 16:41

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:39

Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Pečky oslavily tříbodovou výhru naposledy ve čtvrtém kole, kdy porazily Dobráč. Od té doby jen paběrkují. Vzchopí se nyní a nebo je to pro domácí výzva dotáhnout se na šest bodů?

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 21:58
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 08:30

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 07:36

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 11:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 11:25

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 08:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 07:33
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů