Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.10.2019 15:30

9.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakovany si otevřely střelnici


19

Už v prvním poločase viděli diváci osm branek a po přestávce další dvě. Zrodil se tak první dvouciferný výsledek letošního ročníku a Aleš Dostál se svými čtyřmi dnešními góly dostal do čela tabulky střelců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky Dostála během devatenácti minut

Červené Pečky si zatím jako nováček vedly dobře. Před dvěma koly dokonce figurovaly na čtvrté příčce. S odhodláním jely bojovat o body i do Krakovan, ale jejich cíle vzaly brzy za své. Domácí borce totiž nabudil trenér Vlastimil Chlád, který chtěl střílet více gólů. "Jeho přání je pro nás rozkazem", culil se Jan Špinka.

 

A asi věděl proč. Krakorky totiž vlétly do zápasu jako uragán a Linhart tahal míč ze sítě poprvé už ve druhé minutě. Strejcius vybojoval míč u lajny a posadil ho Martinovi Kutilovi přesně na levačku - 1:0. O pět minut později vytáhl Linhart hlavičku Špinky ze šibenice, ale na dorážku Luďka Tlučhoře už byl krátký - 2:0.

 

Ve třinácté minutě to bylo 3:0. Jan Špinka trefuje Kutilův centr z voleje, rána se mu moc nepodařila, ale obloučkem se snesla na záda pečeckého gólmana. "Byla to haluz, ale počítá se", smál se střelec. Ve dvacáté minutě se poprvé z branky v OP raduje Michal Věříš, který si naskočil na centr z rohového kopu - 4:0.

 

A hned o minutu později zvyšuje Aleš Dostál na 5:0, když využil chyby Linharta. Konec poločasu pak patřil právě Dostálovi. Nejprve po dlouhém nákopu proměnil sólo, potom dokončil akci Špinky a na poločasových 8:0 zakončil svůj koncert pět minut před přestávkou.

 

Po prostřídání se hra vyrovnala

Při vědomí dostatečného náskoku logicky druhý poločas už tak záživný nebyl. I Pečky měly šance na korekci výsledku, ale bohužel trefovaly jen tyče. Na druhé straně předvedl krásný fotbalový moment Stanislav Šindelář, který si zpracoval míč na prsa zády k bráně a nůžkami přes hlavu zvýšil na 9:0.

 

Diváci si žádali desítku a to jim deset minut před koncem splnil Vlastimil Novotný, který vymotal dva protihráče a s odrazem míče od pozadí pečeckého obránce stanovil konečný výsledek - 10:0.

 

Domácí splnili přání trenéra beze zbytku a hosté musí na kolaps co nejrychleji zapomenout, neboť v příštím kole hostí Žiželice.



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč: Tak tohle jsem ještě nezažil. Každá střela gól. Poločas 8:0 a nebylo co řešit. Pro soupeře krutý zápas, ale my jsme měli chuť hrát a zaslouženě jsme si zastříleli. Škoda, že nejde si nějaké góly schovat do dalšího zápasu. Jedeme do Pole a budeme hrát na poli, takže každý gól by se hodil.. Naše taktika bude vše kopat do pole a uhrát remízu proti 12 hráčům. Výborně řídil zápas sudí Pluhař.

FK Červené Pečky
Matěj Bílý, hráč (tentokrát absentující): Kluci o tom nechtějí ani mluvit. Chybělo dost kluků, kteří hrají pravidelně, nastoupili tři dorostenci, kluci z béčka. Já osobně jsem ještě nikdy v zápase desítku nedostal a chápu, že to musí být pro kluky těžké kousnout...



Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - M. Kutil [-] (59. M. Nehasil [-] ) , L. Neruda [-] , M. Věříš [-] - P. Kozel [-] , Z. Vodvářka [-] (66. J. Olexa [-] ) , L. Tlučhoř [-] , D. Chvojka [-] (61. S. Šindelář [-] ) - J. Špinka [-] (53. T. Sixta [-] ) , A. Dostál [-] (70. V. Novotný [-] ) - P. Strejcius [-]

FK Červené Pečky
I. Linhart [-] - J. Krupička [-] , D. Teplý [-] , J. Maršík [-] (78. L. Sýkora [-] ) , J. Kaftan [-] , T. Podnecký [-] (65. L. Sova [-] ) , M. Rauch [-] (46. T. Havel [-] ) , J. Svoboda [-] , R. Panic [-] , J. Chochola [-] (46. D. Zdeněk [-] ) , Z. Bulíř [-]

ŽK: 19. J. Kaftan .
Hráči zápasu: A. Dostál .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PLUHAŘ Luboš - KUBIČEK Luboš (N), DRÁBEK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2019 08:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 08:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 18:54

Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Zde by mohlo záležet na prvním gólu. Kdo ho dá, vyhraje?

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 15:43
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 15:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 12:38

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 19:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 18:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 09:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 07:14
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 07:11

Tip: výhra domácích