M. Bílý 41. (p.)
1:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 16:00

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pečky sahaly po třech bodech, ale zbyl jim jen jeden


Branky


41. M. Bílý (p.) - 74. V. Dittrich
23

Z penalty se ujali domácí v první půlce vedení, ale patnáct minut před koncem zápasu o něj přišli. V penaltách pak už kralovali Libodřičtí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohodové tempíčko narušila až penalta

Zápas začal v lehkém tempu bez šancí na obou stranách. Hrálo se kolem středové čáry s náznaky na nějakou dobrou kombinaci či šanci. Na jedné straně bijecký souboj Sova – Gono, na té druhé zase zaměstnávali rychlejší domácí obranu hostů. Zde vždy zachraňoval situaci rychlý Pohanka, který nepouštěl hráče domácích na dostřel.

 

Největší vzruch přišel až po půlhodině hry. Do tří zajímavých situací se dostal Tomáš Němec. Nejprve to zkusil z přímého kopu, který měl dobré parametry, ale bohužel šel kousek mimo. Podruhé, v největší příležitosti a shluku ve vápně, neprostřelil domácího Linharta v bráně, který reflexivně vyrazil na rohový kop. Z následné standardní situace se do vzduchu pověsil na potřetí Němec a na přední tyči minul branku.

 

V tu chvíli to vypadalo, že to tam musí padnout a že vstřelíme branku. Domácí byli přikováni k vlastnímu vápnu. Ale jak praví pravidlo nedáš – dostaneš, tak se i stalo. Dlouhým nákopem se vysvobodili domácí z tlaku a dostali se na naše vápno. Tam chvíli podrželi balón, ale když už to vypadalo, že se osvobodíme, přišel faul na pronikajícího Svobodu a po něm pokutový kop, který s přehledem proměnil Matěj Bílý - 1:0.

 

Poté přišla ještě penaltově sporná situace na druhé straně. Hrstka si prohodil míč do vápna, došel k brankové čáře a když se vracel, že bude dávat pod sebe, tak přišel faul až mu soupeř sundal kopačku. Bohužel rozhodčí zůstal klidný a penalta se nekopala.

 

 

 

 

 

Ani jeden tým nerozhodl

Druhý poločas začal hned s dvěma změnami. Místo Hovorky Dittrich a místo Hrstky Škopek. Zda to bylo střídáním nebo nasazením nebylo zřejmé, ale hra v druhé půli nabrala jinou podobu a to hlavně u hráčů Libodřic. Postupně už bylo na hřišti jen jedno mužstvo.

 

Obléhání vápna soupeře, nespočet standardních situací. V 74. minutě zavelel Václav Ditrich přízemní střelou k obratu - 1:1. Jednu slibnou šanci měl ještě střelec Dittrich z přímého kopu. Ale bohužel jeho pokus šel do rukavic domácího Linharta. Ještě jednu příležitost měl i Sova po vysunutí od Škopka, ale míč neuklidil tak, jak by si představoval.

 

Mohlo být ale vše jinak. Domácí z ojedinělé šance trefili břevno a následně je vychytal z boku Kolář. Jeho chvíle ale ještě přijdou. Pak přišla 90. minuta a gól v bráně domácích od zad Škopka. Rozhodčí však viděl faul a gól neuznal. To hosty velmi rozzlobilo až Dittrich dostal červenou kartu. To bylo vše a šlo se na penalty.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kolář opět čaroval

Penaltový rozstřel byl v režii hostů. Postupně svůj pokus proměnili Baško, Sova a Beníšek a když Kolář, penaltový mág, dvě chytil a Škopek proměnil i čtvrtý pokus Libodřic, tak bylo hotovo a Pánek už ani nemusel kopat. Takže zápas skončil 1:1 a na penalty 4:2 a vezeme si tak druhý bod.

 

Autor reportáže: Pavel Škopek (LIB)

http://www.fk-libodrice.cz/mu-cervene-pecky-fk-libodrice-a/

 



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Matěj Bílý, hráč: První poločas byl vyrovnaný, když se oba týmy snažily o překonání obrany. Nám se povedlo po jednom protiútoku získat vedení po proměněné penaltě. Rozhozeného soupeře jsme měli více přehrávat a přidat branky. Po přestávce jsme chtěli být aktivní, ale bylo to naopak. Přesto jsme byli nebezpečnější, ale šance jsme nevyužili a soupeř jednu ano. Nutno říci, že nás držel Linhart a dovedl nás až do penalt.

FK Libodřice
Pavel Škopek, hráč: Chtěli jsme si jednoznačně odvézt tři body a dotáhnout se tak na soupeře. Byl to zápas takzvaně o 6 bodů. První poločas se nám bohužel nedařilo hrát hru, kterou jsme chtěli a hodně chybělo předfinále a i finále. Oba týmy se držely na 30 metrech od brány a dál nic. Ve druhém poločase už to bylo o něčem jiném. Zatlačili jsme soupeře před vápno a dejme tomu kontrolovali hru. Bohužel bez vážnějších příležitostí. Chyběl nám klid v koncovce i centry ze strany. Každopádně naše výkony mají vzestupnou tendenci a je od čeho se odrážet, na čem pracovat. Samozřejmě nejhorší na tom všem je, že dostal červenou Dittrich a to bolí. Je to fotbalista a prokázal to i v tomto utkání. Nehledě na to, že to červená neměla být, protožr jako kapitán se může zeptat, za co byl faul nebo co to vlastně rozhodčí písknul. My na této úrovni to musíme uhrát jinak. Nic stejně nezměníme a měli bychom být trochu stabilní, co se nervů týče od vedení až po trávníkáře. Rozhodně si nechci stěžovat, ale na této úrovni je to hnus a výkon pana Poklopa byl ještě horší.



Sestavy


FK Červené Pečky
I. Linhart [-] - M. Převrátil [-] (46. J. Svoboda [-] ) , D. Teplý [-] , M. Bílý [-] (80. D. Zákoucký [-] ) , J. Kaftan [-] (74. J. Přiklopil [-] ) , M. Hanousek [-] , M. Rauch [-] , J. Svoboda [-] , M. Gono [-] , R. Panic [-] , Z. Bulíř [-]

FK Libodřice
M. Kolář [-] - P. Sova [-] , M. Hrstka [-] (46. V. Dittrich [-] ) , L. Pohanka [-] , M. Pánek [-] , J. Košík [-] , M. Beníšek [-] , M. Hovorka [-] (46. P. Škopek [-] ) , A. Baško [-] , F. Šafránek [-] , T. Němec [-]

ŽK: 80. M. Gono , 85. J. Svoboda - 13. L. Pohanka , 17. F. Šafránek , 84. P. Sova . ČK: 89. V. Dittrich .
Hráči zápasu: I. Linhart - M. Kolář .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: POKLOP Petr - ZUZA Miloš (N), MLÁZOVSKÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Libodřičtí se chtěli vidět v tabulce výše, ale zatím hra drhne. Zápas v Pečkách může ukázat, kdo na tom je lépe.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů