Dostál rozhodl jediným gólem zápasu


Branky


24

Derby mezi domácí Lhotou a hosty z Krakovan rozhodl po půlhodině hry hostující Aleš Dostál a tři body putují do Krakovan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Efektivita hostí byla větší

Hned od úvodních minut dali domácí najevo, kdo bude na hřišti pánem. Hráči Jestřabí Lhoty zatlačili hosty před jejich bránu a Krakovanští se příliš na druhou polovinu hřiště nedostávali, přestože hráli po větru. A první šance na sebe nenechala dlouho čekat. Za obranou hostů se zjevil Pavlov, ale sólo likviduje Douděra.

 

Následují i další akce a příležitosti Jestřábky, ale Kurešovu hlavičku do téměř prázdné brány pozvedne Douděra v poslední chvíli na roh a rovněž tak vyráží Kličkovo prodloužení hlavou.

 

Před bránu domácích se vyjímečně dostávají i hosté. Po kombinační akci Olexy se do vápna dostává Kutil, snaží se ještě najít Špinku, ale domácí obrana se ošálit nedala. Ale další příležitostí už hosté trestají. Dlouhý nákop za obranu, v souboji Týmy s Alešem Dostálem je silnější Dostál a bodýlkem lišácky k tyči otevírá skóre - 0:1.

 

 

Krakorky se zuby nehty ubránily

Jednobrankové manko se po přestávce domácí snažili zlikvidovat. Hosté se soustředili na pečlivou obranu, kde hlavně stoperská dvojice Šindelář - Tlučhoř pracovala skvěle. Hostující obrana nepouštěla Jestřábku k ohrožení Douděrovy brány. 

 

V sedmdesáté minutě došlo v domácím dresu k dvojitému střídání a hlavně příchod Pavelky byl vidět. Dobře držel míč, rozděloval přihrávky a střílel a Krakorkám začínalo být úzko. Jenže hosté bojovali jako lvi. Jednu střelu lapil u tyče Douděra, druhou zastavil sluzem ala Premier League Tlučhoř.

 

Pomalu se blížil konec zápasu a hosté stále drží poukaz na tři body. Pět minut před koncem na něj může dát razítko Vlasta "Hana" Novotný, kterého ale v samostaném nájezdu vychytal Karban. S posledním hvizdem přesného rozhodčího Uhra letí ruce Krakovanských nahoru. "Jdeme slavit", zná dobře program sobotního večera Jan Špinka.

 



Ohlasy k zápasu



TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč: Na derby v Jestřábce jsme se těšili, jako vždycky. S klukama jsou to vždy dobré zápasy a v rámci fair play. Vynikající výkon předvedl rozhodčí Uher. Je vidět, že když se chce, tak to jde. Jestřábka, celý zápas byla více na míči, ale to jsme zvyklí každý zápas. Mají výbornou zálohu, která dobře kombinuje. My jsme se snažili důrazem a jednoduchostí přehrát soupeře a tentokráte to vyšlo na jedničku. Skvěle pracovala stoperská dvojice Šindelář – Tlučhoř. Musím také poděkovat fanouškům Krakovan, kterých přijelo okolo 40, takže jsme vlastně hráli v domácím prostředí. Teď už vyhlížíme kucí Ratbořský, kde máme také spoustu kamarádů, takže o hecovačky a motivačky nebude nouze.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Karban [-] - D. Týma [-] , I. Pavlov [-] (70. O. Pavelka [-] ) , P. Kesner [-] , P. Kureš [-] , T. Kubíček [-] , J. Hron [-] (76. A. Hojda [-] ) , A. Krupka [-] , M. Klička [-] , L. Týma [-] (69. T. Robovský [-] ) , M. Mikeš [-]

TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - M. Kutil [-] , S. Šindelář [-] , L. Neruda [-] - D. Chvojka [-] , P. Kozel [-] , Z. Vodvářka [-] , L. Tlučhoř [-] - A. Dostál [-] , J. Špinka [-] (80. V. Novotný [-] ) , J. Olexa [-] (62. M. Nehasil [-] ) -

ŽK: 44. J. Špinka , 84. V. Novotný .
Hráči zápasu: L. Karban - L. Tlučhoř , S. Šindelář .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: UHER Jiří - NEUBERT Josef (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 9. 2019 20:28
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Oběma týmům se zatím optimálně nedaří a tak může derby nabídnout bojovný zápas.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích