3:5
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 16:00

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě penalty a dvě vyloučení orámovaly tento zápas


Branky


10. P. Jambor , 57. M. Šindelář (p.) , 88. M. Šindelář (p.) - 12. P. Hlavatý (vl.) , 23. A. Schánel , 40. O. Martínek , 65. J. Novotný , 71. S. Rous
23

Domácí Čechie se sice v zápase ujala vedení, ale další branky dávali hosté. Domácí korigovali ze dvou penalt, ale na body to tentokrát nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žiželice otočily vývoj zápasu

Před zahájením zápasu si hosté posteskli: "K zápasu jsme přijeli bez nemocných a zraněných Lekeše, M. Živného, pro kterého bohužel skončila celá sezóna, Mejvalda a se sebezapřením musí nastoupit Martínek."

Do sestavy se tedy dostal 44-tiletý veterán Aleš Scháněl a to se ukázalo jako dobrý tah. Už v páté minutě neproměnil první šanci hostující Rous. Hosté se obávali nákopů na D. Jambora a to se projevilo jako oprávněné. Po faulu na něj se z přímého kopu přesně trefil Petr Jambor a otevřel skóre gólově bohatého zápasu - 1:0.

 

Hned za dvě minuty bylo srovnáno, když míč po rohovém kopu si Pavel Hlavatý srazil do vlastní brány - 1:1. Hosté ovládají hru a další šance na sebe nenechávají čekat. Rous těsně míjí, Živný málem přelomil tyč.

 

Vedení hostům vrací dorážkou po Korčákově střele Aleš Schánel - 1:2 a pět minut před koncem poločasu po krásné individuální akci navyšuje na 1:3 Ondřej Martínek.

 

Tuklaty ohrozily hosty pouze střelou Jambora, se kterou si Rokos poradil.

 

Nervózní závěr rozhodnutého zápasu

Druhý poločas začal obrovskou šancí Bubeníka a Novotného, ale míč za záda Pazdery dotlačit nedokázali. Na druhé straně ale opět zaúřadoval pronikající D. Jambor, kterého fauloval ŽIvný a penaltu proměnil Martin Šindelář - 2:3. Vykřesal jiskřičku, ale hrálo se více-méně na druhé straně.

 

Zákrok na Korčáka volal po penaltě, ale rozhodčí hru pustil. Až Jakub Novotný se vydal na stoperské sólo, které s trochou štěstí proměnil - 2:4. Klid hostům dodala rána Stanislava Rouse na přední tyč - 2:5.

 

V nervózním závěru volali hosté po další penaltě, ale rozhodčí hru opět pouští a naopak píská pentli na druhé straně za souboj Kubelky s domácím forwardem, kterou Martin Šindelář opět proměnil - 3:5. Do zápisu ještě hlavní rozhodčí připsal dva vyloučené - Micala za komentáře a domácího Procházku za oplácení.

 

   

 



Ohlasy k zápasu



SK Žiželice
Lukáš Kubelka, hráč: Jeli jsme sem s respektem, Tuklaty neměly špatný začátek soutěže a nehraje se tu vůbec lehce, ovšem opak byl pravdou. Od první minuty jsme dominovali a několik šancí zůstalo neproměněno, takže pět inkasovaných gólů v domácí síti je ještě milosrdných. Tři body jsou samozřejmě důležité a za týden přijede Jestřábí Lhota, která nám nedá nic zadarmo.



Sestavy


Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - V. Lachman [-] (79. D. Pacovský [-] ) , F. Bouda [-] , P. Hlavatý [-] , M. Jansta [-] , D. Jambor [-] , D. Bazal [-] (83. M. Kotala [-] ) , P. Mazur [-] , P. Jambor [-] (73. M. Procházka [-] ) , R. Časta [-] (66. D. Matthey [-] ) , M. Šindelář [-]

SK Žiželice
M. Rokos [-] - J. Korčák [-] , D. Živný [-] , S. Rous [-] , O. Martínek [-] (43. M. Midloch ml. [-] ) , D. Mical [-] , M. Bubeník [-] , D. Chlupáč [-] , L. Kubelka [-] , J. Novotný [-] , A. Schánel [-] (73. V. Konhefr [-] )

ŽK: 61. R. Časta - 83. D. Mical , 88. J. Korčák . ČK: 85. M. Procházka - 83. D. Mical .
Hráči zápasu: J. Novotný , D. Živný , S. Rous , O. Martínek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TRUMPUS Zbyněk - PAZDERA Josef (N), KUBELKA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Tuklaty umí překvapit, ale bude to stačit na famózní Žiželice?

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů