2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 16:30

5.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuklaty vyválčily v Krakovanech bod


Branky


21

Ideální začátek pro hosty. Brzy šli do vedení, domácí naopak po půlhodině do deseti. Přesto uhrála Čechie pouze bod, protože nedokázala využít početní převahu a v penaltách neuspěla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeden gól a jedno vyloučení

Domácí byli odhodláni odčinit výpadky z minulých kol, ale už od počátku zápasu bylo zřejmé, že to nebude tak jednoduché. Již ve dvanácté minutě totiž inkasovali z kopačky Michala Pytlouna - 0:1. Když se k tomu připočte neustálé komentování rozhodnutí hlavního arbitra Kvasničky, tak se dal očekávat nervozní průběh zápasu.

 

V šestadvacáté minutě neudržel nervy na uzdě Tomáš Sixta, strčil v přerušené hře do protihráče a viděl červenou kartu. Domácí ztrácí o jeden gól a o jednoho hráče. Ale i v deseti jsou Krakovany kvalitním celkem a buší na vrata zabetonované obrany Čechie. Bohužel, zatím bezvýsledně.

Chvojka poslal zápas do penalt

I druhý poločas nabízí podobný scénář. Domácí touží po překonání hostující obrany a Tuklatští zase využívají každé možnosti k protiútoku. Moc jich ale není, protože zápas je v režii oslabených Krakovan. Po hodině hry se podaří zásluhou Davida Chvojky srovnat na 1:1. Další branka už nepadla a rozhodnout o třetím bodu musí penalty.

Krakovany berou dva body

Domácí penalty zvládli a připisují do tabulky dva body. Hosté si vezou jeden...



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Jan Špinka, brankář: Zase budu brečet. Když jsme zjistili, že rozhodčím bude pan Kvasnička, tak jsme nemohli očekávat snadný zápas. Sedmdesát minut do nich bušíme a oni ze dvou šancí dají jeden gól. No je to trochu náš problém, že jsme jim zase namazali. Naštěstí jsme zvládli penalty. Příště jedeme do Jestřábky, tam to bude férové derby.

Čechie Tuklaty
Jiří Halgaš, trenér: Do Krakovan jsme přijeli oslabeni o 5 hráčů dá se říci základní sestavy! A tak jsme museli hodně improvizovat a na hřiště poslali to nejlepší co jsme měli v sobotu k dispozici!! Hráli jsme odzadu a spoléhali na rychlé protiútoky, což se nám hlavně v prvním poločase dařilo. Bohužel ani tentokrát nám štěstí nepřálo a už ve 20 minutě se zranil autor jediného našeho gólu M. Pytloun. Škoda dvou nevyužitých šancí K. Zradičky, mohl být náš náskok asi rozhodující, protože ve 30 minutě se nechal zbytečně vyloučit domácí Sixta. Druhý poločas probíhal zcela v režii domácích, ke kterému jsme přispěli naivními chybami a mohli být rádi, že domácí využili jen jednu ze svých šancí. Dvakrát za Pazderou zazvonila tyčka a zbytek náš gólman pochytal. V penaltovem rozstřelu byli úspěšnější domácí.



Sestavy


TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - L. Neruda [-] , M. Kutil [-] , S. Šindelář [-] (71. V. Novotný [-] ) - L. Tlučhoř [-] , P. Kozel [-] , D. Chvojka [-] , Z. Vodvářka [-] - A. Dostál [-] , J. Olexa [-] (39. M. Nehasil [-] ) , T. Sixta [-] -

Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - P. Mazur [-] , M. Pytloun [-] (30. M. Procházka [-] ) , P. Patáčik [-] , P. Jambor [-] , R. Nešpor [-] (81. J. Halgaš [-] ) , J. Vébr [-] , M. Kassa [-] , V. Procházka [-] , K. Zradička [-] , M. Šindelář [-]

ŽK: 87. Z. Vodvářka - 26. V. Procházka , 59. P. Jambor , 67. K. Zradička . ČK: 26. T. Sixta .
Hráči zápasu: J. Vébr , V. Procházka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kvasnička Václav - KUBIČEK Luboš (N), PAZDERA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: tým expertů
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Tuklatům to letos šlape, ale Krakorky už potřebují protrhnout bodový půst

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích