3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 16:30

4.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tomáš Bílek rozhodl o třech bodech pro Tuchoraz


Branky


22

Manko dvou gólů z úvodu utkání dokázali hosté deset minut před koncem smazat. Ale na gól Tomáše Bílka v poslední pětiminutovce už odpovědět nedokázali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé dva góly domácí ukolébaly

Tentokrát do Tuchoraze dojel soupeř, se kterým by domácí mohli urvat nějaké body. A snový úvod tomu naznačoval. Už ve třetí minutě napálil Pokorný prudký míč do šestnáctky Krakovan, Šindelář při odkopu trefil pouze Chvojku a Dominik Borovička se z otočky zorientoval nejlépe – 1:0. Hned o dvě minuty později po rychlé kombinaci ve středu hřiště vyslal za obranu Bílek Pavla Šafáře, který pohotovou střelou navyšuje na 2:0.

 

Rychlé vedení domácí ukolébalo a do hry se postupně dostávají i hosté, kdy domácí obranu větrá hlavně Sixta. Po faulu na tohoto hráče dává Chvojka přímák nad bránu. V další šanci je v souboji s gólmanem Beranem, hosté vyžadují penaltu, ale píšťalka je němá. V další příležitosti se Tomáš Sixta ukličkoval a uspěl tak až dorážkou na brankové čáře po rohovém kopu – 2:1. Krakovany tak drží šance na body i do druhého poločasu.

Zvrat domácí nepřipustili

I ten začali hosté aktivněji. Novotný dostal míč do šestnáctky, padá, ale hlavní rozhodčí Löwe opět nepíská. Vyrovnání se hosté dočkali v pětapadesáté minutě, ale Tlučhořova hlavička nebyla uznána pro ofsajd.

 

 

Skóre se měnilo až deset minut před koncem. Rohový kop vrátil do ohně Novotný a Aleš Dostál zakončuje na 2:2.

 

 

Do této chvíle měli domácí ojedinělou šanci, kterou nadvakrát likvidoval Špinka. Ale domácí po vyrovnávacím gólu opět zabrali. Borovička se protáhl s míčem do šestnáctky, při kličce gólmanovi byl faulován a je tu penalta. „Ani jsem se ho nedotkl“, dušoval se Jan Špinka: „Skáče jako antilopa“. Nic mu to platné nebylo a Tomáš Bílek z penalty rozhodl o třech bodech pro domácí - 3:2.

 

Hosté měli ještě v poslední minutě na kopačkách vyrovnání, ale Olexa v těžké pozici mířil mimo tři tyče. Hosté tak odjíždějí z Tuchoraze bez bodů a pořádně nakvašení z výkonu rozhodčího.

 

Na názor jsme se zeptali i trenéra domácích Davida Šimůnka: "O dvou jasných penaltových zákarocích nevím, jeden tam byl možná sporný. Ofsajd za mě evidentní a penalta pro nás byla jasná, útočník už prakticky dával do prázdné když byl sražen golmanem. Soupeř by se měl spíše zaměřit na ty šance co nedal a ne hledat chyby jinde. Evidentně jsme soupeře zaskočili svým výkonem to se pak těžko nese prohra, když se jde na hřiště stím, že máte vyhráno."



Ohlasy k zápasu


FC Tuchoraz
David Šimůnek, trenér: Začali jsme velmi aktivně a tak, jak jsme si v kabině řekli. Soupeře jsme překvapili a během pěti minut jsme vstřelili dvě branky. Bohužel od této chvíle jsme zvolnili. Soupeř dostával více prostoru a postupně se dostával do hry. Opět nám chyběl důraz a to především při rohových kopech , kdy jsme do poločasu dostali jednu branku a potom i v druhém z velmi podobné situace. Ve druhém poločase měl více ze hry soupeř, jelikož jsme nedokázali systematicky pokrývat hráče tak, jak se nám to dařilo v začátku zápasu. Soupeř měl několik šancí, ale ztroskotal na výborně chytajícím M. Beranovi. Po vyrovnání jsme naštěstí nepřestali bojovat a hráli jsme až do konce, což se nám vyplatilo. Borovička dostal míč do vápna, ale když už měl golmana na zemi, byl sražen. Z pokutového kopu upravil výsledek a konečných 3:2 Bílek. Závěr zápasu byl velmi vyhecovaný, ale jsem rád, že jsme utkání zvládli, bojovali do konce a získali tak tři body. Do příštího zápasu musíme zapracovat na důrazu před brankou a pokrývání hráčů.

TJ SK Krakovany
Jan Špinka, brankář: Tak tahle prohra hodně bolí. Hráli jsme jak turisti kuličky na Sněžce. Řekneme si, že začneme od začátku a ve 4. minutě jsme prohrávali 2:0. Pak jsme hru vyrovnali a remíza by byla spravedlivá, ale naší chybou jsme opět nechali vyniknout Vilíka a jeho píšťalku vypískanou. Místo, abychom tady vyhráli 5:2, tak jedeme domů s prázdnou. Tyhle zápasy musíme zvládat lépe, protože na jaře nám tyhle body budou chybět. V úterý se koukneme na Slavii, jak se to hraje a ve středu opakované derby se Žížalama a v sobotu na posvícení Tuklaty. Tak doufejme, že nám pán božko nějaké body přinese.



Sestavy


FC Tuchoraz
M. Beran [-] - V. Houžvička [-] , D. Jurka [-] (46. J. Veselý [-] ) , P. Šafář [-] , J. Pokorný [-] , R. Nývlt [-] , J. Hrdinka [-] , T. Halfar [-] , M. Vosecký [-] , D. Borovička [-] (81. D. Sodoma [-] ) , T. Bílek [-]

TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - M. Kutil [-] , S. Šindelář [-] , L. Neruda [-] , M. Věříš [-] - P. Kozel [-] , L. Tlučhoř [-] , D. Chvojka [-] - A. Dostál [-] , T. Sixta [-] - M. Nehasil [-] (45. V. Novotný [-] )

ŽK: 15. J. Hrdinka , 29. M. Beran , 36. T. Bílek - 28. A. Dostál .
Hráči zápasu: M. Beran , V. Houžvička .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: LÖWE Vilém - DEŽO Miroslav (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Filip Kubalík
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Loni získala Tuchoraz dva body a překvapila hosty. Krakorky se letos určitě překvapit nenechají, ale domácí mají šanci i tak na první letošní body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů